Відгуки покупців про Ополіскувач дитячий 0+ гіпоалергенний JELP Тонкий дотик 2л
- Євгенія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Користуюсь вже 8 місяців
Дуже подобається- Переваги:
- Гарна якість, доступна ціна, на довго вистачає
- Недоліки:
- Не знайшла
- Александра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Прийшов протерміновай ополіскувач
- Недоліки:
- Термін придатності зійшов
Доброго дня. Дата на упаковці - це дата виготовлення товару, а на наклейці зазначено, що термін придатності даного товару 24 місяці від дати виготовлення зазначеної на товарі. Дякуємо!
- Діана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Хочу висловити свою подяку розетці. З розумінням віднеслись до того що я попросила продовжити резервування. Товар отримала. Ще не тестувала. Давно співпрацюю з розеткою. Ви найкращі.
- Переваги:
- Ще не тестувала
- Недоліки:
- Не помітила. Тільки забрала.
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Для мене велика перевага в тому, що гель немає запаху, жодної віддушки і хімії. Речі дійсно мʼякі , не викликає алергії. Користуємося з народження , а нам вже 7 років і ми досі купуємо цей кондиціонер, а також пральний порошок для кольорового і білого, речі чисті, без запаху і мʼякі. Усі сорочки дівчинки після школи чисті і свіжі..
- Переваги:
- Відсутній запах, речі мʼякі , на довго вистачає.
- Наталія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Не викликає алергічних реакцій у дітей алергіків. Мій вибір номер один… четвертий рік поспіль. Рекомендую
- Переваги:
- Запах незабутній, приємний і не різкий. Люди часто запитують який засіб використовую для прання бо їм подобається запах від одягу. Данська якість.
- Недоліки:
- Може тільки ціна зависока відносно цін на цей продукт в інших країнах
- Світлана І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Не поділяю захвату відносно даного ополіскувача. На стійкий запах не розраховувала, так як він дитячий, але після прання відсутній навіть натяк на нього.
Проте, на м'якість речей очікувала. Не уявляю, яку концентрацію потрібно влити, щоб щось відбулося.- Переваги:
- Недоліки:
- Ні м'якості, ні запаху після прання
- Наталія О***
Можливо ваша пральна машина бере продукт в перший цикл ополіскуваня. Спробуйте додавати пізніше або оберіть окрему програму
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Раніше купували все супер було. Зараз зробили ребрендинг і вже не так пахне((( не задоволена, ще й купили 4 пачки.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Чудовий ополіскувач з приємним запахом!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Сподобався! Хоч прийшов з тріснутою кришкою і трохи протікший, але не було коли виясняти з розеткою, прання вже чекало
Дуже приємний, легкий аромат, гарно помʼякшує речі.
Купувала інший дитячі ополіскувачі, по запаху були більш хімозні, особливо при прасуванні відчувалось. - Інна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Приємний запах. Доступна ціна. Але на жаль не перебиває запах прального гелю від іншого відомого бренду
- Тодощак К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Гарний ополіскувач
- Екатерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Очень хорошая вещь! На 1 стирку детского белья ложу 1 колпачок - хватает с головой. Вещи остаются без запаха и мягкие) ещё использую этот гель для полоскания полотенец для всей семьи-всё мягенькое
- Переваги:
- Качество и результат, цена
- Емченко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Купували для дитячої білизни. Одяг та пелюшки дуже м’які після прання. Запах ледве відчутний. Подразнення відсутне.
- Переваги:
- М’яка білизна, легкий та приємний аромат.
- АнастасияПродавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Страна производитель не Дания, а Польша
- Юлия А***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Проблем с кожей у детей не возникло, запах легкий. Белье действительно ну очень мягкое, полотенца прям пушистые. Лить на стирку надо немного, думаю упаковки хватит на долго.
- Переваги:
- состав
- Недоліки:
- не заметила