Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Ліхтар налобний світлодіодний Machtz MHL-2208 M, акумуляторний ліхтрик

Оцінка користувачів 4.25/5
  • Артур К***
    Відгук від покупця. Продавець: TechnoCraft

Отличный фонарик, удобный, ношу с собой постоянно, выручает, магнит на крышке очень находчиво, светит ярко на первом режиме, остальными двумя даже не пользуюсь ... Красный свет пойдёт...

• Продавець  TechnoCraft

Дякуємо Вам за позитивний відгук! Бажаємо успішного користування!

• Микола Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: TechnoCraft

Товаром та продавцем задоволений.Дякую!

• Олег К***

Все рівно

• Сергій Б***

Неочікувано якісний ліхтар!!!!

• Арасланов М***
    Відгук від покупця. Продавець: TechnoCraft

Заказ (фонарь налобный) пришел быстро. Техническим и функциональным характеристикам соответствует заявленным. Ёмкость аккумулятора на отдачу измерил после полной его зарядки. Изменения проводил с помощью электронной нагрузки путем разряда током 1А до напряжения 2.5В . Результат - 2100мА/ч, что является неплохим результатом, в пределах погрешности к заявленной ёмкости. При такой ёмкости батареи фонарик будет светить в экономном режиме белого света (ток потребления 250 мА) непрерывно не менее 8 часов, что соответствует заявленным характеристикам. Ещё один приятный бонус - бесплатная доставка. Товар рекомендую.

Переваги:
    Соответствует заявленным характеристикам. Хорошее качество изготовления.
    Недоліки:
    Пока не выявил
    • Продавець  TechnoCraft

Добрий день! Дякуємо за відгук! Нам дуже важлива ваша оцінка!

• Валерія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TechnoCraft

Швидка доставка і хороша якість)

• Продавець  TechnoCraft

Добрий день! Дякуємо за відгук! Нам дуже важлива ваша оцінка!

• Андрій Н***

Чудовий, добротний ліхтарик.

Переваги:
    Ціна-якість. Функціонал. Гарантія.
    Недоліки:
    Червоне світло сильно розсіяно світить, хотілось би кучніше. Але це індивідуальна примха.
    • Продавець  TechnoCraft

Добрий день! Дякуємо за вашу оцінку.

• Олег Л***
    Відгук від покупця. Продавець: TechnoCraft

Ліхтар має доволі якісно зроблений металевий корпус. Порівнювати буду з Fenix HM50R V2.0 який я благополучно десь пролюбив. Тож по якості корпуса питань немає. Присутня резинка-ущільнювач на місці де вставляється батарея. Кліпса не така туга як в Фенікса. Магніт доволі потужний. Тримає ліхтар міцно. Режими світла мають високу яскравість. Але тут криється, як на мене найбільший мінус цього ліхтаря. Будь-який режим, не залежно від температури ліхтаря, одразу починає знижувати яскравість. Просто з першої ж секунди. І не важливо: мінімальний чи максимальний - яскравість одразу потихеньку падає. Скрін графіку додаю. На максимальному нагрівся до 60°, на середньому 47°. Червоне світло не рівномірне. Присутні бліки від розсіювача. Також звернув увагу що роз'єм зарядки розташовано не рівно відносно вирізу в корпусі. Зарядка працює належним чином. Але заряджає тільки від порту USB A. Від USB C не хоче- багато вольтів для нього. Також у Фенікса була можливість перевірити стан заряду( натискаєш на кнопку, і дивишся яким кольором воно миготить. Можна було мати приблизне поняття, коли заряджати), тут можна тільки здогадуватися. Ємність акумулятора прибор показав 2300 при зарядці 5В 1А. Налобне кріплення - на рівні Фенікса.
    Хотіли зробити якісно, на рівні топів, щось вийшло, десь трохи не допрацювали. В загальному3 .

Переваги:
    Є трохи. Описав вище.
    Недоліки:
    Багато. Читати текст.
    • Продавець  TechnoCraft

Добрий день! Дякуємо за покупу та відгук. Ваша думка важлива для нас, а зауваження будуть враховані для вдосконалення продукції в майбутноьму. Вважаємо дане порівняння не зовсім коректним, адже в данному випадку йде порівняння зі значно дорожчим аналогом. Бажаємо успішного користування!

• Вячеслав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TechnoCraft

Фонарь сугубо поисковый. На первой ступени лупит метров на сто точно. Потом только увеличивается мощность. Тут нужны ещё режимы с меньшей мощностью, чтобы только вблизи что-то освещать и экономить заряд батареи. Порадовал жёсткий кейс в комплекте. Красный свет очень рассеяный. Впереди бы освещал хорошо, но нет. Только круги от светодиодов немного светят впереди. Короче, еле еле вблизи видно вокруг. На это ставлю минус тоже. Фонарь увесистый, но на голове чувствуется только при вращении головы. Резинка слабоватая; может слететь с головы. Магнит сильный. Материал и сборка на уровне.
    В общем, хорош для патрулирования, но не для бытовых задач. Решать вам.

Переваги:
    Качество сборки и материалов, цена, кейс в комплекте, мощность
    Недоліки:
    Красный свет сильно рассеяный, нету слабых режимов, слабая резинка
    • Продавець  TechnoCraft

Добрий день! Дякуємо за покупу та відгук. Ваша думка важлива для нас, а зауваження будуть враховані для вдосконалення продукту в майбутноьму. Бажаємо успішного користування!

• Микола Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TechnoCraft

Через півтора місяці користування зламалась кліпса кріплення ліхтаря, яка досить слабенька для важкого ліхтаря, фото додаю.
    Питання до Продавця: це гарантійний випадок і куди звертатись?

Переваги:
    Гарно світить, алюмінієвий корпус, тримає заряд
    Недоліки:
    Слабка кліпса кріплення ліхтаря
    • Продавець  TechnoCraft

Добрий день, дякуємо вам за замовлення та відгук, написали вам в особисті для вирішення питання.

• Алексей К***

Коли тримаєш у руках Ліхтар - відчуваєш, що це Річ

Переваги:
    Офігенний сам ліхтарик, поклали фірмові ручку, блокнотик, валізку, це приємно
    Недоліки:
    Обіцяний аккумулятор виявився ємністю 1770 замість 2200, можу прислати скрін, якщо продавець захоче
    • Алексей К***

Хочу додати, можливо я помилявся щодо аккумулятора, заряджав на свому зарядному і отримав показник 1770, наступного разу заряджав через зарядку ліхтарика, нажаль там подивишся ємкості.

Хочу додати що ліхтарик дуже міцний і потужний.

З того, що зрозумів - заряджається кілька годин до повної зарядки.

• Микола Д***
    Відгук від покупця. Продавець: TechnoCraft

Ліхтар має три режимах білого світла але жодного режиму червоного, для мене це дуже важливо бо я військовий і замовляв його саме через те що він має червоне світло. Сподіваюсь вам буде соромно так розводити людей!!!

Недоліки:
    Товар не відповідає своїм характеристикам а саме взагалі не має червоного режиму світла
    • Продавець  TechnoCraft

Добрий день! Ліхтар має три режими червоного світла. Щоб увімкнути червоне всітло необхідно два рази швидко натиснути на кнопку включення. Послідовні подвійні натискання на кнопку призводять до перемикання режимів для червоного світла:
      постійне світіння, «стробоскоп», «SOS» – спалахи світлового променя азбукою Морзе, вимкнення.
      Детально про перемикання режимів прописано в інструкції.