- Маріанна С***Відгук від покупця. Продавець: Peregrino. Колір: Червоний
мені дуже сподобалося
- Продавець Peregrino
Маріанна! Дякуємо за вибір нашого товару, за відгук та оцінку товару! Приємних покупок!
- ТамараВідгук від покупця. Продавець: Peregrino. Колір: Зелений
Чудовий гаманець! Акуратний, приємний на дотик, маленький, якісно зроблений. Купувала на подарунок, власниця гаманця дуже задоволена і з ним нерозлучна. Гарна і вишукана річ!
- Переваги:
- Краса, вишуканість, розмір, приємно тримати в руках
- Продавець Peregrino
Тамара! Дякуємо за вибір нашого товару, за відгук та оцінку товару! Приємних покупок!
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Peregrino. Колір: Зелений
Пишу ще один відгук через 1.5 роки користування. Кишеньки для карток трошки розширились і тепер картки дуже зручно стають горизонтально. Сам гаманець з якісної шкіри і тому зносостійкий. Має оригінальний стильний вигляд,часто питають де купувала.
- Переваги:
- якісний.гарний.зносостійкий.
- Продавець Peregrino
Наталія! Дякуємо за відгук після користування товаром! Це дуже Важливо для реального розуміння якості товару при його використанні!
- Самелюк С***Відгук від покупця. Продавець: Peregrino. Колір: Червоний
Чудовий як на фото, рекомендую карточки можна розмістити як зручно просто потрібно спочатку трошки прикласти зусилля і все супер.
- Переваги:
- Красивий і зручний
- Продавець Peregrino
Світлана! Дякуємо за замовлення! А також відгук та оцінку товару! Приємних покупок!
- Данил Т***Відгук від покупця. Продавець: Peregrino. Колір: Шоколадний
Чудовий гаманець, брав дівчині на подарунок, дуже щаслива. Якість товару неймовірна як і його зовнішній вигляд
- Переваги:
- Якість, розмір
- Продавець Peregrino
Данил! Дякуємо за відгук та оцінку товару! Приємних покупок!
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Peregrino. Колір: Зелений
Гаманець красивий,але не практичний.
Отвори для карток замалі,паперові купюри також важко як запхати так і дістати.- Переваги:
- Є місце для монет
- Продавець Peregrino
Юрій! Дякуємо за відгук! Розклад гаманця, такий, як вказано в опису та на фото, кожен покупець обирає товар, згідно свого смаку та своєї зручності. Щодо відділень для карток- вони з часом трохи потягнуться, т.як шкіра натуральна.
- Алла В***Відгук від покупця. Продавець: Peregrino. Колір: Зелений
Мені сподобався
- Переваги:
- Гарний
- Недоліки:
- Не зручний відсік для карток
- Продавець Peregrino
Алла! Дякуємо за відгук та оцінку товару! Щодо відсіку для карток, відділення з часом трохи потягнуться, т.як це шкіра. Приємних покупок!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Peregrino. Колір: Фіолетовий
В цілому, гаманець гарно виглядає. Але як на мене вузький. Гроші влазять в притик. Розрізи для карток дуже незручні. Вкласти картки у горизонтальному положенні неможливо.
- Переваги:
- Гарний, але завузький
- Недоліки:
- Неможливо вкласти картки горизонтально.
- Продавець Peregrino
Ірина! Дякуємо за відгук! Приємних покупок! Щодо вказаних недоліків- т.як це шкіра натуральна відділення для карток з часом трохи потянуться.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Peregrino. Колір: Зелений
Чудовий гаманець, виглядає як на фото. Власниці сподобався.
- Переваги:
- Якісно пошитий, гарна шкіра, компактний і достатньо функціональний
- Продавець Peregrino
Ігор! Дякуємо за повідомлення! Приємних покупок!
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Peregrino. Колір: Фіолетовий
Про такий подарунок можна мріяти. А я купила і радію. Все ідеально,зручно.
- Переваги:
- Компактний,легкий
- Недоліки:
- Відділення для карток малувато
- Продавець Peregrino
Юлія! Дякуємо за відгук! Приємних покупок! Щодо відділення для карток- з часом при використанні воно трохи потягнеться, т.як це натуральна шкіра.
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Peregrino. Колір: Жовтий
Гарний гаманець, якісно зроблений. Купувала червоний. Колір повністю відповідає фото.
- Продавець Peregrino
Інна! Дякуємо за відгук та оцінку товару! Приємних покупок!
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Peregrino. Колір: Червоний
Супер! Дякую!
- Продавець Peregrino
Галина! Дякуємо за відгук та оцінку товару! Приємних покупок!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Peregrino. Колір: Зелений
Гаманець дуже сподобався. Все як на фото. Я не ношу багато купюр, тому мені ок. Єдиний мінус ( але можливо не для всіх)-це те, що картки не поміщаються горизонтально. В мене їх тільки дві, тому мені не критично було їх втикнути вертикально.
- Переваги:
- якісний, шкіряний, оригінальний
- Недоліки:
- не вміщаються кредитки по горизонталі, але можна помістити їх вертикально
- Продавець Peregrino
Наталія! Дякуємо за відгук та оцінку товару! Приємних покупок!