Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Накладки на стіки Skull & Co. Black (6в1) для геймпадів Xbox Series X|S / One S|X [455862654]

Оцінка користувачів 5/5
  • Костянтин В***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Все підійшло на стім дек, без проблем. Матеріал якісний. Принаймні, такі перші враження. Користуюсь кілька днів, без нарікань.

Переваги:
    Можливість підібрати зручний стік під свої потреби. Швидкість доставки.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Купував на подарунок, виглядають добре, доставили швидко. Дякую

Переваги:
    Все, як і очікував

• Ярослав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Якісні накладки, приємні на дотик і добре чіпляються за палець, брав для геймпаду Xbox, чудово підійшли

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Гарні та якісні накладки.
    Брав на геймпад від Xbox та на Gamesir Cyclone 2 - нормально підійшли.
    Поставив, щоб не зтирати е наче сидять щільно, не злітають.
    На дотик приємні, зручні. Выглодают гарно.
    Але якби був вибір - я б взяв без зображення черепу, просто чорний, хоча то таке, він не заважає.
    Доставка швидка: отримав на наступний день після замовлення.

Переваги:
    Якість гуми, Зовнішній вигляд, Зручність
    Недоліки:
    Ціна, Хотілося б варіант без зображення черепу, просто чорний гладкий
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Якісні, без проблем встановились. Класно виглядають.
    Зчеплення зі стіками набагато комфортніше.

Переваги:
    Вигляд. Установка. Зчеплення.
    Недоліки:
    Відсутні.
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Олег Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Чудовi накладки !!! якiсний матерiал , не скользять , але е один мiнус ; треба знiмати силiконовий чохол томущо вони впираются по краям , та невдобно керувати : А в iншому все норм , бистра доставка , Дякую))))

Переваги:
    Якicть
    • Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Владислав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Купляв на заміну однієї стандартної накладки, яка зламалась і відпала. Можна сказати що взагалі розраховані на одягання поверху стандартних, тоді більш жорстко сидять. Але все одно задоволений. грати зручно, пальці добре чіпляються за стіки.

Переваги:
    Зручні, добре сидять
    Недоліки:
    Поки не знайшов
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Дмитрий Ч***

Выглядят классно. Маленькие одеваются удобно сидят , удобно играть,
    Если высокие одеть , мне играть не удобно вообще.
    А вообще купил их что бы не стирались основные стики.
    Классные вообщем. Но дорого)

• Продавець  Pristavkin Dim

Високі накладки призначені в основному для шутерів, можливо в майбутньому Ви зможете оцінити їх переваги, з ними набагато легче цілитись)