Відгуки покупців про Кришка скляна Krauff Smart Fry 28 см (29-305-186)

Оцінка користувачів 4.53/5
  • ольга з***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

Замовляла кришку для, раніше придбаної, сковороди цього бренду. По розміру підійшла ідеально.

Переваги:
    Зручна ручка, товсте скло.
    Недоліки:
    Металевий край кришки дуже тонкий, при нагріванні герметичність порушується.

Доброго дня!

Дякуємо вам за зворотний зв’язок.

Металевий обідок кришки виготовлений із нержавіючої сталі та призначений для захисту скла від механічних пошкоджень. Під час нагрівання матеріали можуть незначно розширюватися, однак це не повинно суттєво впливати на функціональність виробу.

Якщо порушення герметичності є значним або викликає незручності під час використання, рекомендуємо звернутися до магазину, де була здійснена покупка, для оцінки ситуації.

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Кришка добра та легка. Ручка зручна. Підійшла до сковорідки від Tefal.

Переваги:
    Зручна та легка
    Недоліки:
    Поки немає
  • Сергій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Вiдмiнний та якicний товар. Рекомендую.

Переваги:
    Цiна - якicть!
    Недоліки:
    Нема.
  • Неля Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Купляла саме для сковорідки Smart Fry 28 см, але підійшла і для Vog!

Переваги:
    Якісна, добротна, недорога
    Недоліки:
    Поки немає
  • Ольга В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Хороша кришка,брали під сковорідку,все супер!

• Роман Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Хорошая крышка, на сковородку Биол встала как родная.

Переваги:
    Цена качество.
  • Степан Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Кришка прийшла зігнута, оформив відмову, чекаю на заміну. Розчаровує, що товар не перевіряють перед відправкою. І ще стосовно сервісу: після оформлення нового замовлення, через пів години приходить повідомлення, що товар чекає у точці видачі. Тобто та ж сама зігнута кришка, вже чекає. Клас!!!

Переваги:
    Поки не знаю
    Недоліки:
    Поки не знаю

Дякуємо за ваш відгук, Степане.

Ми розуміємо ваше розчарування. І хоча на етапі пакування продукція проходить контроль, на жаль, при транспортуванні іноді можливі механічні пошкодження, які неможливо передбачити. Що стосується повторної видачі — імовірно, магазин автоматично оформив повторну доставку попереднього примірника. Рекомендуємо звернутись безпосередньо до представників торгової точки або служби підтримки магазину, аби уточнити, яка саме кришка вас очікує, і за потреби — оперативно вирішити питання з обміном.

• ігор у***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

оперативно., майже рік вже, але саму ручку замінив_ неЕстетично ну ніяк..

Переваги:
    міцна
    Недоліки:
    ручка
  • Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Ідеально підходить до сковороду WOK Krauff Hamburg алюмінієва з антипригарним покриттям 28 см (25-45-123)

Дякуємо за ваш відгук!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20

Ідеальна кришка, тим паче за такі гроші

Переваги:
    Якість

Дякуємо за ваш відгук!

• Мариша С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

Гарна кришка гарної якості але тільки для Krauff a в мене сковорідка Tefal

Марино, дякуємо за ваш вибір!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

Відправляли довго, але сповіщали про дати, тому питань нема. Хороша кришка, добре запакована, все окєй.

Тут вина не Розетки, але раптом хто мене почує: перестаньте чіпляти етикетки під саморіз і ручку!) Нікому не вперлось викручувати ту ручку, щоб зняти картонку!) Це злочин!)

Добрий день, Олено!

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені якістю кришки та упаковкою. Вибачте за незручності, які виникли через етикетку, яка була прикріплена під ручку. Ми обов'язково передамо ваше зауваження до відповідного відділу, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

Бажаємо вам гарного дня та вдалої покупки!

• Олександр

Все супер

Переваги:
    Товсте скло
    Недоліки:
    Не знайшов

Олександре, дякуємо за ваш вибір.

• Альберт Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Відмінна якість, ідеально підходить до сковороди Krauff Hamburg з антипригарним покриттям 28 см
    посилання
    готую із задоволенням, все добре

Переваги:
    Якісна, зручна
  • Альона Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20

Удобная крышка.

Добрий день, Альоно! Дякуємо за ваш відгук і що поділилися своїм досвідом. Ми розуміємо, що підвищене утворення вологи під кришкою може створювати незручності. Це особливість багатофункціональних кришок із силіконовим ободом, які забезпечують щільне прилягання.

Якщо для вас це критично, дійсно може бути зручніше обрати окремі кришки без силіконового обода для кожного розміру сковороди. Ми цінуємо ваш зворотний зв'язок, адже він допомагає вдосконалювати наші продукти.

Бажаємо теплих і радісних свят, а Новий рік нехай принесе лише позитивні моменти у ваш дім!

• Александр П***
    Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Тиждень відправляти кришку, це ... Немає слів.

Переваги:
    Недоліки:
    Дивиться відгук

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.