Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Кабель ArmorStandart AR17 Spiral Type-C-Type-C 3A 1m Black (ARM75392)

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Дмитро Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

За такі гроші гарний кабель. Єдине що варто врахувати, при використанні в автомобілі, доволі сильно пружинить і може стягувати з магнітного тримача. А так очікував гірше.

Переваги:
    Ціна, швидка зарядка, компактність
    Недоліки:
    Не помітив

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Едуард Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Чудовий кабель. Підтримує швидку зарядку. Приємний на дотик. Займає мало місця. Не зв'язується на вузли у зібраному вигляді ))))
    1м тут не буде. Максимум розраховуйте на 30-35 см, бо більше він буде тягнути ваш телефон назад.

Доброго дня, Едуард! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олексій П***

Рекомендую

Переваги:
    Форм-фактор зручний. Потужний кабель, на ноут видає 54w!!!
    Недоліки:
    Поки не виявив, 1 день користуюсь, приємно здивований потужністю

Доброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Анастасія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Супер зручний кабель, дякую!

Доброго дня, Анастасія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Валентин

Хороший кабель

Доброго дня, Валентин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Климчук О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Наче все добре за таку ціну

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ігор Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Дякую за гарний, якісний та стильний кабель!

• Денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

В реальності там витків в двічі менше ніж зображено на фото, тому тянеться не так добре як трубка на старих телефонах, бо і сам кабель не такий м'який і гнучкий. В стянутому стані довжина приблизно 25 см, в розтягнутому 40-50 см. Далі тягнути сенсу немає, бо може вискочити з роз'єму.
    В мене зарядка між сидіннями біля ручника, і щоб говорити по телефону під час зарядки потрібно розтягнути на максимум і все рівно не вистачає, треба нахиляти голову в сторону зарядного

Переваги:
    Зручний, компактний, дуже щільно входить в роз'єм Type-C
    Недоліки:
    Хотілося б щоб витків було трішки більше, відсотків на 20%

Доброго дня, Денис! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Вашу пропозицію щодо більшої кількості витків - передамо для врахування в майбутніх моделях. З повагою команда ArmorStandart.

• Павел О***
    Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

К сожелению пришлось оказаться от товара, длина не соответствует описанию, а так с виду вроде не плохой.

Доброго дня, Павло! Дякуємо за ваш відгук! Зверніть увагу, що кабель має спіральну форму, тому фактична довжина в зібраному стані коротша, ніж заявлена довжина в максимально розтягнутому вигляді. Дякуємо, що поділилися враженням! З повагою команда ArmorStandart.

• Павло Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Нормальний кабель, гарні алюмінієві коннектори, але картинка товару дещо вводить в оману - бачимо 35 завитків, а насправді їх 15. Тобто, щоб розтягнути кабель до заявленого 1м його потрібно розтягувати на максимум.

Переваги:
    В міру жорсткий, гарні коннектори
    Недоліки:
    Насправді коротший ніж заявлено

Доброго дня, Павло! Дякуємо за ваш відгук! Зверніть увагу, що кабель має спіральну форму, тому фактична довжина в зібраному стані коротша, ніж заявлена довжина в максимально розтягнутому вигляді. З повагою команда ArmorStandart.