Відгуки покупців про Набір з'єднувальних мідно луджених гільз для проводів - 100 шт - обтискні мідні гільзи
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: KuboRub
Зручний набір але самі гільзи трохи не такі як на фото.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: KuboRub
Продавцю респект, відправив в тойже день як я і замовив, хоча замовлення було о 15 і ще в вихідний день.
Набір непоганий, брав через 2.5/4/6 мм².
Гільзи не магнітяться, одну чурхнув надфілем - в середені мідь.
Без питань.
На місці продавця я би змінив фото товару, бо вони не настільки товсті як це показано на фото. Ті що на фото більше на алюмінієві схожі. - Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: KuboRub
Дякую. Все супер!
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: KuboRub
в нагоді. Задоволені товаром
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: KuboRub
Якість така собі. З лівої сторони на фото ця яку я купив а з правої сторони нормальна ГМЛ. Не рекомендую купляти це
- Недоліки:
- Все
- Продавець KuboRub
Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що у Вас склалося таке враження.
Хочемо лише уточнити, що в наборі знаходяться гільзи різних розмірів, призначені для різного перерізу проводу. На фото у відгуку для порівняння використана маленька гільза з нашого набору та гільза значно більшого розміру, тому таке порівняння не є коректним.
Якщо порівнювати гільзи одного й того ж розміру, вони відповідають своїм заявленим характеристикам і призначені для різних перерізів проводів, що й зазначено в описі товару.
Якщо ж товар не виправдав Ваших очікувань, ми завжди готові оформити повернення або допомогти підібрати потрібний розмір. Для нас важливо, щоб кожен покупець залишився задоволений.