- АнтоеВідгук від покупця. Продавець: GPixel. Колір: Blue
Гарний, приємний на дотик чохол, підійшов
Дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що чохол вам сподобався, підійшов за розміром і порадував своїми тактильними властивостями.
Нехай чохол служить довго та надійно! Якщо виникнуть запитання або буде потреба в інших аксесуарах — завжди готові допомогти.
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: GPixel. Колір: Grey
Якісний, приємний на дотик чохол, "сів" ідеально. Кнопки натискаються легко. Надягати потрібно акуратно, щоб не піддерти захисне скло.
- Переваги:
- Швидка доставка, якісний матеріал, гарний.
- Недоліки:
- Можуть залишатися відбитки
- Продавець GPixel
Доброго дня, Аліно! Нам приємно, що чохол виправдав ваші очікування і підійшов добре. Чохол зручний у використанні і надійно захищає пристрій. Якщо виникнуть запитання або знадобиться допомога з вибором інших аксесуарів — завжди готові допомогти. Дякуємо за ваш відгук!
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: GPixel. Колір: Black
Все файно
- Переваги:
- ?
- Недоліки:
- Не
- Продавець GPixel
Дякуємо за відгук!
- Данил К***Відгук від покупця. Продавець: GPixel. Колір: Black
В первый день использования начала слазить краска по контуру со стороны экрана по краям
- Переваги:
- Недоліки:
- Качество
- Продавець GPixel
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією.
Це виробничий брак саме цього чохла. Ми вже готуємо заміну на новий. Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом.
Перепрошуємо за незручності.
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: GPixel. Колір: Grey
супер
- Переваги:
- Вче чудово, борти виступають добре, але не заважають роботі. Приємний на дотик, відбитків пальців не залишає.
- Недоліки:
- Не багато логотип гугла кривенький
- Продавець GPixel
Щиро дякуємо за ваш детальний відгук та високу оцінку.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: GPixel. Колір: Black
Чохол підійшов відмінно: всі отвори співпадають, сидить надійно, захисну плівку не "підриває". Матеріал на дотик схожий на матовий пластик, але сліди все таки збирає. Хочу виділити не високі бортики по контуру екрану, що додає більшого комфорту при використанні жестів, адже палець при свайпах не зачіпається за ці бортики як це було при використанні іншого чохла. Ще хочу відмітити розділені кнопки гучності, що тактильно більш зручно в повсякденному користуванні. Також є можливість причепити шнурок і для цього є спеціальні отвори. Ну і вишенька на торті- це фірмовий логотип Google) В цілому, покупкою задоволений. Дякую за якісний товар!
- Продавець GPixel
Дякуємо за детальний відгук, Сергію! Раді, що чохол ідеально підійшов і вам сподобались усі його особливості. Особлива подяка за фото — це дуже корисно для інших покупців!
Нехай слугує довго та надійно! Якщо будуть питання або потрібні аксесуари — завжди раді допомогти.
- Анюта Д***Відгук від покупця. Продавець: GPixel. Колір: Green
- Переваги:
- чудовий чохол з гарного матеріалу, сів чудово
- Недоліки:
- видно відбитки пальців
- Продавець GPixel
Дякуємо, Анюто, за відгук і високу оцінку!
Раді, що чохол вам підійшов і ви задоволені якістю. Окрема подяка за фото — завжди приємно бачити, як наші товари виглядають у реальному користуванні!
Щодо відбитків пальців — так, це справді можливо на гладких поверхнях, особливо у темних відтінках.
Нехай слугує довго та надійно! Якщо виникнуть запитання або буде потреба в інших аксесуарах — завжди раді допомогти.
- Олена Ж***Відгук від покупця. Продавець: GPixel. Колір: Black
Чохол якісний, дуже приємний на дотик,щільно сидить на телефоні.Обслуговування чудове,оперативна доставка, рекомендую
- Переваги:
- Якість, міцність, приємний на дотик матеріал
- Продавець GPixel
Олено, дякуємо за чудовий відгук та додаткове фото!
Раді, що чохол сподобався і відповідає вашим вимогам. Ми завжди прагнемо до якості обслуговування та швидкої доставки.
Будемо раді бачити вас знову!