- Яна Л***Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН
Дуже сподобався набір. Компактний, зручний. Якість приємно здивувала, усе зроблено акуратно і якісно. Для вечірніх партій саме те
- Переваги:
- Магнітна дошка
- Недоліки:
- Не знайшла
- СофияВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Набор игровой хороший, качественный товар, работой магазина удовлетворена.
- Переваги:
- Красивый набор, качественый
- Продавець vKarakUliLux
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину vKarakUliLux.
- Вика К***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Швидко відправили. Хороше упакування.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Швидка доставка, приємний консультант і сама дошка мені сподобалась, все гарно запаковано, акуратно. Я задоволений, дякую вам!
- Переваги:
- якісна упаковка, набір відповідає фото
- Продавець vKarakUliLux
- Руслана Є***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Набір просто супер за свою ціну добре
- Продавець vKarakUliLux
Руслана, дякуємо Вам за детальний відгук з фото! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX
- РитаВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
За свою ціну хороші шахмати магніти добре тримають
- Продавець vKarakUliLux
Рита, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Шахмати супер, магніт добре тримає я задоволений
- Продавець vKarakUliLux
Андрій, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Швидко зв'язалися, уточнили деталі замовлення, швидко відправили, та швидко приїхали.
Магніти добре тримають фігури на дошці, при вітрі не їздять, компактний розмір (в сумочку влазить ідеально), фігури зроблено якісно, без зазубрин, у деяких фігур відмічається трохи косо зроблена основа, але за рахунок магнітів - воно не помітно. Набір повний, кубиків із запасом, наявна інструкція з правилами всіх трьох ігор англійською мовою, що дозволило навіть навчитися грати в нарди) Задоволена товаром та продавцем на 100%- Переваги:
- Одні переваги
- Продавець vKarakUliLux
Тетяна, добрий день! Дуже дякуємо за детальний відгук і високу оцінку. Раді, що Настільна гра Вам сподобалась! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX
- Оля П***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Набір для ігри супер
- Продавець vKarakUliLux
Оля, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що набір сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину VKARAKULILUX
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Набір супер, вартує своїх грошей
- Продавець vKarakUliLux
Микола, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що Шаховий набір сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину VKARAKULILUX
- ГаляВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
цей набір ігрор поєднують розвагу, даруючи незабутні емоції та можливість вдосконалити свої навички. Незалежно від віку та рівня підготовки, шахмати, шашки та нарди завжди готові випробувати ваші здібності.
- Продавець vKarakUliLux
Галина, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Завжди радіємо коли замовлення у нашому магазині приносять покупцям позитивні емоції. Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX
- РітаВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Хороші да зручні
- Переваги:
- гарнаа якість
- Продавець vKarakUliLux
Ріта, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX
- КарлаВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
гарні компактні все добре
- Продавець vKarakUliLux
Карла, дякуємо Вам за відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Дитина задоволена, набір якісний та зручний
- Переваги:
- Магнітний, компактний але зручний і для дорослих
- Продавець vKarakUliLux
Володимир, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам вдалось вгодити подарунком! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Хорошое качество набора
- Продавець vKarakUliLux
Володимир, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX
- АняВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
для ігри це що потрібно компактні зручні гарно дивляться
- Продавець vKarakUliLux
Аня, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Набір Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX
- Светлана З***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Чудова дошка, магніт тримає, мої хлопці задоволені
- Переваги:
- Супер!
- Продавець vKarakUliLux
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
набором задоволений маленький компактний зручно іграти
- Продавець vKarakUliLux
Василь, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що наш товар Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину VKARAKULILUX
- ДаринаВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Хороший набір за свої кошти все супер
- Продавець vKarakUliLux
Дарина, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що ігровий набір сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину VKARAKULILUX
- СтаниславаВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Хороший набір шахтам шашок та нардів, зручно грати тримаються доски
- Продавець vKarakUliLux
Станіслава, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Ви задоволені покупкою! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX
- ВасяВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Набір якісний практичний покупкою задоволений
- Продавець vKarakUliLux
Василь, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що набір Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину VKARAKULILUX
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Все супер.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець vKarakUliLux
Вячеслав, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що набір Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину VKARAKULILUX
- Потоцкий Р***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Отличный набор
Главное - магнитные фигуры и доска- Переваги:
- Фигурки на магните, не двигаются если случайно задел доску
- Недоліки:
- Не заметил
- Продавець vKarakUliLux
Роман, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX
- Вітя Д***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Все підійшло, дякую
- Продавець vKarakUliLux
Віктор, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що Набір 3в1 сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину VKARAKULILUX
- Мелания К***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Набір супер, компактний зручний
- Продавець vKarakUliLux
Меланія, добрий день! Дякуємо за відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX
- Николай Д***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Супер.
Те що очікував.
Міцно тримаються до дошки. Дуже зручно якщо граєш з дитиною на дивані.- Продавець vKarakUliLux
Добрий день! Дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Дошка класна рекомендую
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Купили набір, щоб навчити доньку і самим згадати правила. Набором задоволені- компактний і зручний.
- Переваги:
- Зручно брати з собою в гості
- Продавець vKarakUliLux
Яна, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині!
- Оленка Т***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Купувала чоловіку на подарунок, дуже задоволений. Виготовлення охайне, дошка магнітна і якщо перевернути її до гори ногами шахи не падають. Граємо всією родиною.
- Продавець vKarakUliLux
Добрий день Оленка! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Хорошого Вам користування!
З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.
- ДанилоВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Шахмати преміум якості, мені дуже подобаються
- Продавець vKarakUliLux
Добрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Хорошого Вам користування! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.
- ОстапВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Шахмати топ за свої гроші гарно дивляться та приємно грати
- Продавець vKarakUliLux
З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.
- Ангелина Ф***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
магнит держит очень хорошо когда откладываем шахматы на несколько дней все остается на местах очень удобно
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Компактний набір гарної якості. Задоволені цією покупкою.
- Ярослав Л***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
хорош платик и магнити, держыт просто восхитительно
- Переваги:
- держыт хорошо
- Продавець vKarakUliLux
- ЗорянаВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Всё хорошого качества топ
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Товар якісний, ціна відповідає якості!
- Переваги:
- Доступна ціна
- Продавець vKarakUliLux
Доброго дня Олена! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш vKarakUliLux