Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Шахи, шашки, нарді 3 в 1 пластикові магнітні (р-р 25см x 25см)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 82 відгуки
  • Відгуки про товар продавця ЛІОН
  • Яна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН

Дуже сподобався набір. Компактний, зручний. Якість приємно здивувала, усе зроблено акуратно і якісно. Для вечірніх партій саме те

Переваги:
    Магнітна дошка
    Недоліки:
    Не знайшла
  • София
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Набор игровой хороший, качественный товар, работой магазина удовлетворена.

Переваги:
    Красивый набор, качественый
    • Продавець  vKarakUliLux

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину vKarakUliLux.

• Вика К***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Швидко відправили. Хороше упакування.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Швидка доставка, приємний консультант і сама дошка мені сподобалась, все гарно запаковано, акуратно. Я задоволений, дякую вам!

Переваги:
    якісна упаковка, набір відповідає фото
    • Продавець  vKarakUliLux

• Руслана Є***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Набір просто супер за свою ціну добре

• Продавець  vKarakUliLux

Руслана, дякуємо Вам за детальний відгук з фото! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX

• Рита
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

За свою ціну хороші шахмати магніти добре тримають

• Продавець  vKarakUliLux

Рита, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Шахмати супер, магніт добре тримає я задоволений

• Продавець  vKarakUliLux

Андрій, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Швидко зв'язалися, уточнили деталі замовлення, швидко відправили, та швидко приїхали.
    Магніти добре тримають фігури на дошці, при вітрі не їздять, компактний розмір (в сумочку влазить ідеально), фігури зроблено якісно, без зазубрин, у деяких фігур відмічається трохи косо зроблена основа, але за рахунок магнітів - воно не помітно. Набір повний, кубиків із запасом, наявна інструкція з правилами всіх трьох ігор англійською мовою, що дозволило навіть навчитися грати в нарди) Задоволена товаром та продавцем на 100%

Переваги:
    Одні переваги
    • Продавець  vKarakUliLux

Тетяна, добрий день! Дуже дякуємо за детальний відгук і високу оцінку. Раді, що Настільна гра Вам сподобалась! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX

• Оля П***

Набір для ігри супер

• Продавець  vKarakUliLux

Оля, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що набір сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину VKARAKULILUX

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Набір супер, вартує своїх грошей

• Продавець  vKarakUliLux

Микола, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що Шаховий набір сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину VKARAKULILUX

• Галя
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

цей набір ігрор поєднують розвагу, даруючи незабутні емоції та можливість вдосконалити свої навички. Незалежно від віку та рівня підготовки, шахмати, шашки та нарди завжди готові випробувати ваші здібності.

• Продавець  vKarakUliLux

Галина, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Завжди радіємо коли замовлення у нашому магазині приносять покупцям позитивні емоції. Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX

• Ріта

Хороші да зручні

Переваги:
    гарнаа якість
    • Продавець  vKarakUliLux

Ріта, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX

• Карла

гарні компактні все добре

• Продавець  vKarakUliLux

Карла, дякуємо Вам за відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Дитина задоволена, набір якісний та зручний

Переваги:
    Магнітний, компактний але зручний і для дорослих
    • Продавець  vKarakUliLux

Володимир, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам вдалось вгодити подарунком! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX

• Владимир

Хорошое качество набора

• Продавець  vKarakUliLux

Володимир, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX

• Аня
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

для ігри це що потрібно компактні зручні гарно дивляться

• Продавець  vKarakUliLux

Аня, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Набір Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX

• Светлана З***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Чудова дошка, магніт тримає, мої хлопці задоволені

Переваги:
    Супер!
    • Продавець  vKarakUliLux

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Василь
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

набором задоволений маленький компактний зручно іграти

• Продавець  vKarakUliLux

Василь, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що наш товар Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину VKARAKULILUX

• Дарина
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Хороший набір за свої кошти все супер

• Продавець  vKarakUliLux

Дарина, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що ігровий набір сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину VKARAKULILUX

• Станислава
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Хороший набір шахтам шашок та нардів, зручно грати тримаються доски

• Продавець  vKarakUliLux

Станіслава, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Ви задоволені покупкою! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX

• Вася
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Набір якісний практичний покупкою задоволений

• Продавець  vKarakUliLux

Василь, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що набір Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину VKARAKULILUX

• Вячеслав

Все супер.

Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  vKarakUliLux

Вячеслав, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що набір Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину VKARAKULILUX

• Потоцкий Р***

Отличный набор
    Главное - магнитные фигуры и доска

Переваги:
    Фигурки на магните, не двигаются если случайно задел доску
    Недоліки:
    Не заметил
    • Продавець  vKarakUliLux

Роман, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX

• Вітя Д***

Все підійшло, дякую

• Продавець  vKarakUliLux

Віктор, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що Набір 3в1 сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину VKARAKULILUX

• Мелания К***

Набір супер, компактний зручний

• Продавець  vKarakUliLux

Меланія, добрий день! Дякуємо за відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX

• Николай Д***

Супер.
    Те що очікував.
    Міцно тримаються до дошки. Дуже зручно якщо граєш з дитиною на дивані.

• Продавець  vKarakUliLux

Добрий день! Дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Андрій Р***

Дошка класна рекомендую

• Яна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Купили набір, щоб навчити доньку і самим згадати правила. Набором задоволені- компактний і зручний.

Переваги:
    Зручно брати з собою в гості
    • Продавець  vKarakUliLux

Яна, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині!

• Оленка Т***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Купувала чоловіку на подарунок, дуже задоволений. Виготовлення охайне, дошка магнітна і якщо перевернути її до гори ногами шахи не падають. Граємо всією родиною.

• Продавець  vKarakUliLux

Добрий день Оленка! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Хорошого Вам користування!
      З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Данило
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Шахмати преміум якості, мені дуже подобаються

• Продавець  vKarakUliLux

Добрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Хорошого Вам користування! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Остап
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Шахмати топ за свої гроші гарно дивляться та приємно грати

• Продавець  vKarakUliLux

З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Ангелина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

магнит держит очень хорошо когда откладываем шахматы на несколько дней все остается на местах очень удобно

• Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Компактний набір гарної якості. Задоволені цією покупкою.

• Ярослав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

хорош платик и магнити, держыт просто восхитительно

Переваги:
    держыт хорошо
    • Продавець  vKarakUliLux

• Зоряна

Всё хорошого качества топ

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Товар якісний, ціна відповідає якості!

Переваги:
    Доступна ціна
    • Продавець  vKarakUliLux

Доброго дня Олена! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш vKarakUliLux