Відгуки покупців про Боксерські рукавички ZTTY Elit ZTQ-099 (8 унцій, салатовий)

Оцінка користувачів 4.9/5
  • Таня Я***

Класні рукавички. Дитина користується вже рік. Нарікань немає

Переваги:
    Швидка доставка
  • Чепурний В***
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Вага: 12. Колір: Золотистий/Чорний

Супер! Ціна-якість! На вигляду ділі ще не використовував!

• Руслан
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Вага: 10. Колір: Салатовий

Перчатки хорошего качества ребенок доволен

• Денис З***
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Вага: 8. Колір: Салатовий

Гарна якість, швидка доставка

Переваги:
    Якісні
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Вага: 8. Колір: Салатовий

Купувала сину для тренувань. Рукавиці гарні, яскраві і чудової якості.

Переваги:
    Гарна якість
  • Таня Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Вага: 10. Колір: Салатовий

Купувала для сина, на вік 13 років підійшли ідеально. Для тренування те що треба. Відмінна якість, швидка доставка.

Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  Червоний жук

Шановна Таню, дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що боксерські рукавички ZTTY Elit ZTQ-099 підійшли для тренувань Вашого сина і відповідають його віку та потребам. Ваші позитивні слова надихають нас продовжувати працювати над покращенням якості продукції та сервісу. Бажаємо Вашому сину успішних тренувань та перемог, і будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів.

З повагою,
      Команда «Червоний Жук»

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Вага: 10. Колір: Салатовий

Купувала рукавички для зайнять бойовим гопаком, якість хороша, зручні, липучка липне, вентиляція вентилює!

• Сергей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Вага: 10. Колір: Золотистий/Чорний

Ціна якість повністю влаштовує. Швидка доставка та відсутність перезвонів для уточнення. Син зацінив

Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  Червоний жук

Шановний покупець!Дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що наш товар виправдав ваші очікування. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен продукт був на найвищому рівні якості та задовольняв потреби наших клієнтів. Сподіваємося, що ви будете задоволені своєю покупкою і в майбутньому!З найкращими побажаннями,Команда [Червоний жук]

• Максим Ц***

Отлично

Переваги:
    Цена
  • Ольга Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Вага: 10. Колір: Золотистий/Чорний

Швидка відправка/доставка, якісного товару.Рукавиці на 10 унцій чудово підійшли на дівчину 12 років (46 кг).Донька дуже задоволена!

Переваги:
    Якість,зовнішній вигляд,дихаючі
  • Анатолій
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Вага: 12. Колір: Салатовий

все супер