Картка Rozetka

Оцінка користувачів 4.85/5
на основі 102 відгуки
  • Катерина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Сірий

Чудовий комплект. Маю такий у смарагдовому кольорі (не знімаю)) й цей сірий замовляла сестрі на подарунок. Чудово підійшов в розмірі, колір приємний, світло-сірий.

Переваги:
    М'якенька тканина, приємна до тіла, гарна якість й зручна не тільки для сну, а й просто для дому як костюмчик
    Недоліки:
    Немає!
  • Елена Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Смарагдовий

Все відповідає опису, зручна та дуже гарна піжама, дякую за роботу Розетки, все як завжди швидко і вправно

Переваги:
    Самі пеоеваги
  • Лидия В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Смарагдовий

Купила доні розмір L, колір смарагдовий дуже красивий. Хотілося б піжаму ширше пошив і я б сказала, що потрібно брати на розмір більше. Дякую.

Переваги:
    Швидка відправка
  • Володимир Д***

Придбали дружині,
    Дуже сподобалася ця піжама,
    М'якенька, дуже приємна на дотик,і дружина в ній дуже гарно виглядає

• Елена Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Темний синій

Піжама гарна, якісна, але слово " утеплена" зайве, я брала не одну вже і різних кольорів, тому вона варта своїх грошей, доволі зручна, дякую Розетці: все швидко, оперативно і доступно.

Переваги:
    Одні переваги
    Недоліки:
    Не має недоліків
  • Владимир Ф***
  • Аліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Смарагдовий

Все відповідає опису. Товар якісний, колір та фасон точно як на фото. Дякую за швидкість отримання замовлення.

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сливовий пурпурний

Покупал жене и теще...все в восторге.

Переваги:
    Мягкая велюровая мягкая ткань.
    Недоліки:
    Не выявили
  • Катерина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Смарагдовий

Я дуже задоволена піжамою! Це вже моя друга піжама від Barwa, перша була щ коротким рукавом та шорти. Якість чудова! Розмір (М) підійшов ідеально (зріст 175 см, 95-75-99), колір смарагдовий дуже гарний, схожий на морську хвилю при певному освітленні, але найголовніше - м'яка приємна тканина, дуже комфортно спати, нічого не давить, та зігріває.

Перше прання прала окремо, боялася, що може поміняти, втім все добре, головне завжди дотримуватися температурних режимів від виробника

Переваги:
    Якість, колір, український виробник, помірна ціна
    Недоліки:
    Немає.
  • Олена К***

• Відповідність фото

Придбала спочатку піжаму чорного кольору. Від неї тільки позитивні враження - якість матеріалу і моделі чудові. Потім придбала темно синю. Розчарування.Це дві різні піжами, хоча модель одна - в темно синій, на відміну від чорної, штани завужені і кишень немає.

• Представник бренду

Дякуємо за відгук!

Звертаємо Вашу увагу, що ці піжами - дві різні моделі, хоч і схожі за фасоном.
      Вони мають різні артикули, тому можуть відрізнятися кроєм чи наявністю кишень.

• Марія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний синій

Враховуйте що піжама повномірна!

Переваги:
    Мякенький, резинка не перетискає, манжети досить широкі.
    Недоліки:
    Не виявила.
  • Світлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Сливовий пурпурний

Приємна до тіла, розмір відповідний, колір також.Дякую , дуже задоволена.

• В'ячеслав Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний синій

Класна, приємна до тіла. Дружина каже

• ЄВГЕНІЯ Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Смарагдовий

Приємна на дотик,гарна у пранні

Переваги:
    Колір яскравий
  • Яна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Ліловий

Піжама не сподобалась.
    Взяла на розмір більше(L), хоча в житті ношу M. Хотіла, щоб трошки було оверсайз.Верх піжами мені тісний в плечах, а штани навпаки великі. У штанів дивний крій, спереду тканина скупчується у складки, а позаду вони спадають(міряла різними сторонами, результат один той самий). Коли нахиляєшся, то світшот підкочується доверху і оголяє спину. А штани коли підтягуєш на талії, то знизу по довжині тканина підскакує доверху і штани стають як бріджі. На мій зріст 170, вони сильно короткі. Піжама однотонна, в ній дуже холодно, особливо зараз без опалення. Коли спиш в ній, то знову ж таки штани і світшот підскакують доверху оголяючи тіло і стає холодно.
    Жаль витрачених грошей!

Переваги:
    немає карманів
    Недоліки:
    дивний крій, холодна тканина
    • Відповідність розмірній сітці

Замале

• Юлія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Темний синій

Розмір співпадає. Але чомусь з попи реально злазять , хоча вона є. Дуже теплі. Коли немає опалення норм.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний синій

Класний костюм,приємна тканина,розмір підійшов.

• Віта Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сливовий пурпурний

Мені теж все подобається!
    Тепла приємна до тіла!!!!!

• Яна К***

• Відповідність фото

Чудові враження від піжами, комфортно і тепла. Я не перебірлива тому спати в ній мені було зручно. Загалом рекомендую)

Переваги:
    Зручно, тепло
    Недоліки:
    Трішки нитка визирала, але не критично
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сливовий пурпурний

Дівчата, цей костюм просто крутезний!
    Такий приємний до тіла, що не хочеться знімати. Буду замовляти ще, але іншого кольору.
    Розмірна сітка співпадає, колір як на фото.
    Ціна значно нижча ніж має бути!

• Марина І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Смарагдовий

Піжама класна, і як домашній комплект теж виглядає чудово. Дуже гарний колір, приємний матеріал, зручний фасон.
    Маю вже третій комплект від BARWA - завжди задоволена.

• Марія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Сливовий пурпурний

Очень довольна результатом,отличное качество,размеры соответствуют,это не просто пижама,а и домашний приличный костюм,себе купила, мне очень понравилось,подарила дочке - она ещё такой же заказала, только в другом цвете

Переваги:
    Качество,цена
  • Анна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Смарагдовий

Приємна тканина за таку ціну. Ніби все якісно. Щодо розміру - не очікуйте, що буде супер вільним
    Я брала з розрахунку, шо як буде завеликим, віддам мамі. Виявилось як раз на мене, не дуже вільне

• Лариса Б***

Хороший домашній костюм

Переваги:
    Якісне пошиття
    Недоліки:
    Це не піжама
  • Денис Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темний синій

Тепла

• Марія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний синій

Дуже класна піжама,приємна до тіла,зручна, можна використовувати як домашній костюм,після стирки не псується,розмір відповідає заявленому,купила другий на зміну

Переваги:
    Дуже якісний товар
    Недоліки:
    Не побачила
  • Анна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Ліловий

• Відповідність фото

Все підійшло. Розмір нормально, по таблиці розмірів. Тканина м'яка, пошито акуратно без ниток у різні сторони.

Переваги:
    Мягусфк, добре пошито
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сливовий пурпурний

Дуже дякую за таку піжамку. Прийшла вчасно. Дуже гарна, приємна на дотик. Розмір підійшов, колір, як на фото.

Переваги:
    Зручна, м'якенька
  • Інна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Темний синій

Мʼяка та приємна на дотик

• Інна

Мʼяка та приємна на дотик

• Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Смарагдовий

М'яка, приємна на дотик. Але я думала, що вона натуральна. Але ні

• Оксана Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Смарагдовий

Отличный костюм, пижамой назвать как то сложно, это больше домашняя одежда.
    Ткань отличная, приятная к телу, когда надеваешь то немного прохладная, но потом быстро согревает. Цвет потрясающий, из-за бархатной ткани с переливами, просто волшебно! Буду брать ещё и рекомендовать всем)
    Размер подошёл отлично, по размерной таблице и моим показателям выбрала XL, сел чуть свободнее без обтяжки.

Переваги:
    Приятный к телу, потрясающий цвет, размер соответствует
  • Наталия Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Сливовий пурпурний

На зріст 162, та розмір 50-52- XXL трохи велика. Але це піжама.Залишила,бо вже холодно.Якість гарна.Якщо надумаю купити інший колір,то і розмір виберу меншій, XL.

Переваги:
    Якість.Рекомендую.Дякую.
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Смарагдовий

Піжама дуже подобається
    !

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Сливовий пурпурний

Маю вже дві таких піжами, лише різних кольорів. Планую придбати ще. Може бути як хороший подарунок.

Відрізняється кольором від "баклажанової", та трішки світліша ніж на фото.
    Використовую як домашній костюм. Дуже зручний та неймовірно теплий. Якщо схильні до замерзання вночі- не пожалкуєте.

• Тетяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Сливовий пурпурний

Якісний, мякенький, на простій основі вілюр. Дууууже приємний на дотик і коли одягаєш

Переваги:
    Відповідає розміру, гарний колір, якісний