Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Плед двосторонній теплий з овчини та приємного плюшу з ефектом в'язки в стилі бохо лілового лавандового кольору 200х220 см (HPO111)

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Лилия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Good Vibes. Колір: Ліловий. Розміри: 200 x 220

Дуже гарний плед.Купувала в кольорі ліловий. Хотіла б замовити ще.

Переваги:
    Приемний на дотик, мякий,швидко зігріває в прохолоду.Раджу.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  Good Vibes

Дякуємо за відгук! Він підтверджує якість товару й допомагає іншим зробити правильний вибір. Нам дуже приємно!

• Алёна
    Відгук від покупця. Продавець: Good Vibes. Колір: Блакитний. Розміри: 200 x 220

Отличный плед

Переваги:
    Качество, дизайн, мягкость, приятный цвет быстрая отправка

• Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Good Vibes. Колір: Ліловий. Розміри: 200 x 220

Дуже теплий і мʼякий плед! Менеджер магазину оперативно обробив замовлення та зробили відправку! Задоволена покупкою! Щиро раджу до співпраці!!

• Діана Р***

Чудовий плед,приємний якісний.Дякую

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не побачила
  • Потий О***
    Відгук від покупця. Продавець: Good Vibes. Колір: Графітовий із сірим. Розміри: 200 x 220

Шикарний, дуже сподобалося!

• Олена

М»якенький плед. Китай. Трохи скрипить внутрішня сторона((( Не очікувала такого . Розмір не зовсім євро. На ліжко максимум 1,6 на 2,0 . На більше ліжко буде замалий. На фото напевно більшого розміру.Тому заявлені 2,0 на 2,2 впритул. Колір як і в описі сірий і графіт. З пакування випав пакетик чаю) як бонус з проханням залишити відгук. Ну так собі бонус, якщо чесно)Але відгук залишаю.

Переваги:
    Гарна робота Розетки
    Недоліки:
    Неналежне пакування.: просто чорний пакет, був надірваний з одного боку( Пощастило, що плед не постраждав.Киці сподобався!
  • Татьяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Good Vibes. Колір: Капучино. Розміри: 200 x 220

Дякую.Дуже сподобалось.Рекомедую.

• Мирослава Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Good Vibes. Колір: Капучино. Розміри: 200 x 220

• Ларионова Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Good Vibes. Колір: Світло-сірий. Розміри: 200 x 220

Большое спасибо менеджеру за внимание, за предложенные подушечки. Подушечки просто чудо.

Переваги:
    Красивый, теплый. Я в восхищении!
  • Сніжана П***

Пледик дуууже класний, такий самий як на фото! Мега ввічливий продавець!