- Аліна Х***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 2.5. Кількість джерел світла: 250
Все супер, рекомендую!
- Продавець SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- діма ч***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 2.5. Кількість джерел світла: 250
До попереднього комнтаря, gif не анімованою виявилась.
- Переваги:
- Гарні кольори(якщо працюють).
- Недоліки:
- Зник помаранчевий та жовтий колір за день з лишнім.
Менш ніж за 2 дні перестали світити помаранчвий та жовтий кольори, які максимально зручні для того, щоб дитина комфортно заснула. Написав продавцю про проблему 23.12.24, за три дні реації нуль.
На пошті товар перевіряв, як рекомендував продавець.
Образливо вийшло, тому що це стосується дитини.
Якщо будете брати майте на увазі, що фідбеку може не бути, як в моєму випадку.- Переваги:
- Гарні кольори(якщо працюють).
- Недоліки:
- Зник помаранчевий та жовтий колір за день з лишнім.
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 2.5. Кількість джерел світла: 250
Швидка доставка, товар в наявності
Працює з додатком та без
Рекомендую - Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 2.5. Кількість джерел світла: 250
Дуже гарно. Цікава річ , для дітей особливо.
- Переваги:
- Весело, гарно, споживає мало енергії
- Недоліки:
- Поки не має
- Продавець SmatX
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 2.5. Кількість джерел світла: 250
Дуже класна гірлянда
- Продавець SmatX
Дякуємо за позитивний відгук!
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 2.5. Кількість джерел світла: 250
Гірлянда виглядає дуже класно і яскраво. Всі режими працюють без нарікань, на телефоні управляється без затримок. Стало набагато цікавіше декорувати ялинку і приміщення! Взагалі, класний варіант для святкового настрою.
- Переваги:
- Інтуїтивно зрозуміле керування через телефон.
- Продавець SmatX
Дякуємо за Ваш відгук!)
- Константин К***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 2.5. Кількість джерел світла: 250
Гірлянда виглядає чудово! Різноманітність режимів освітлення справді вражає. USB підключення дозволяє підключати до будь-якого джерела живлення.
- Недоліки:
- Потрібен додатковий адаптер для підключення до звичайної розетки, якщо немає USB-зарядного пристрою.
- Продавець SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук!
- Никита Е***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 2.5. Кількість джерел світла: 250
Гірлянда просто супер! Підключення до телефону — це великий плюс. Можна змінювати кольори, швидкість миготіння — вибір вражаючий. Крім того, виглядає дуже стильно, а зелений провід чудово поєднується з ялинкою.
- Переваги:
- Велика кількість налаштувань і режимів.
- Недоліки:
- Не знайшли
- Продавець SmatX
Дякуємо за Ваш відгук!) Приємно, що у Вас залишились хороші враження. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Антон Т***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 2.5. Кількість джерел світла: 250
Дуже круто, що можна керувати не лише за допомогою пульта, а й через телефон. Виглядає гарно і сучасно, а різноманітні режими підсвітки створюють святкову атмосферу.
- Продавець SmatX
Дякуємо за ваш відгук!