- Ангеліна Р***Відгук від покупця. Продавець: Ниточка. Колір: Синій
якість дуже хороша
- Продавець Ниточка
Ангеліна, щиро дякуємо Вам за відгук! Приємно знати, що якість товару Вам сподобалася. Чекатимемо на Вас знову)
- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: Ниточка. Колір: Темно-синій
приємна пряжа, все як і хотілось
- Продавець Ниточка
Анастасія, дякуємо за Ваш відгук! Приємно знати, що пряжа сподобалася і все відповідало очікуванням. Будемо раді бачити Вас знову!
- Анастасія Р***Відгук від покупця. Продавець: Ниточка. Колір: 749 Ніжно-блакитний YarnArt Dolce
Дуже задоволена покупкою, ще й швидко відправили
- Продавець Ниточка
Анастасія, щиро вдячні Вам за відгук та довіру! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені сервісом та товаром. Будемо раді бачити Вас знову)
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: Ниточка. Колір: Суха троянда
Доставка швидка, якість бомба, колір відповідає фото! Дуже сподобалось,буду замовляти тільки тут!
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Продавець Ниточка
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! До нових зустрічей в нашому магазині)
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: Ниточка. Колір: Синій
- Переваги:
- Все клас
- Недоліки:
- Продавець Ниточка
Олена, дякуємо Вам за замовлення та відгук! Дуже приємно) Ми завжди раді бачити Вас в нашому магазині!
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Ниточка. Колір: 853 Апельсин YarnArt Dolce
М'які, приємні на дотик,гарний колір
- Продавець Ниточка
Ольга,дякуємо за замовлення! Чудового настрою) Будемо дуже раді бачити Вас знову!
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Ниточка. Колір: Темно-синій
Все чудово, дякую!
- Продавець Ниточка
Максим, дякую за Ваше замовлення) з нетерпінням чекаємо Вас знову. Нам дуже приємно бачити Вас в колі наших друзів!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Ниточка. Колір: 856 Вершковий YarnArt Dolce
Всё хорошо. Быстро связались,предложили замену на позиции, которых не было в наличии, оформили заказ, отправили. Пряжа хорошая. В заказе приятный сюрпризик. Конфетки-смайлики. Спасибо.
- Продавець Ниточка
Олена, ми дуже раді, що Ви задоволені! Дякуємо Вам за замовлення , чекаємо на нові)