Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Клавіатура Vinga KBG839 (m444238)

Оцінка користувачів 4.36/5
на основі 83 відгуки
  • Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Українська

Ще у 2020 році у мене була задача, знайти клівіатуру просто з білою підсвіткою, без RGB. Не типу геймерську, не механічні. Просто клавіатуру до ПК, але з підсвіткою.
    І на той час ця клавіатура була найкращим варіантом під мої задачу.
    Хід клавіш може здатись високим, але то діло звички, я без проблем працюю на ній, а потім сідаю на крісло і продовжую на macbook 2019 з ще їхньою "метелик" технологією, де хід клавіш ще менший ніж у сучансних macbook.
    У ось в кінці 2023 потрібно було зібрати ще ПК для дружини, і в цей раз я багато не шукав, а знову взяв цю же клавіатуру. І доречі на новій звук клавіш тихіше, ніж на моїй з 2020. І так, вона не тиха.

І так, фарба трохи стирається, але то не дуже критично, за таку ціну. Додаю фото своєї клави з 2020.
    Індикатори num, caps... дуже яскраві. І так я як на постійні основі користуюсь увімкненим nun, то я просто заклеїв його частиною чорного скотчу.

• Павел Ж***

Хорошая, надёжная,

• Андрей

Откровенно говоря, ожидания были хуже, чем получилось. Что касается подсветки, то она очень приятная и не раздражающая, есть возможность регулировки или полного ее отключения. Клавиши широкие и мягкие, нажатие тихое и приятное, рукам удобно работать с этой клавиатурой. Даже если со временем краска начнет стираться, то за доллар можно заказать наклейки.

Переваги:
    Все
  • Марія

Я в захваті від цієї клавіатури. Приємна та ненав'язлива підсвітка, тихий та м'який хід клавіш. Демократична ціна. Працювати одне задоволення.
    Рекомендую.

Недоліки:
    Не знайшла
  • Олександр М***

Купив для старого ПК, дуже файно, що підсвітка відключається після відключення ПК - на дешевих клавах такого нема. Дуже дякую, все файно!
    Фірма Україна, зроблено у Китаї. Все ок

Переваги:
    Ціна-якість, мені сподобалось
    Недоліки:
    нема
  • Олександр С***

за такі гроші клава супер, тиха, підсвітка ярка, але очі не ріже удобно друкувати , на вигляд коасна і стильна, але курсор грати неудобно, а на повсяк день без проблем і якщо грати клавішами то теж супер, користуюсь пару днів

Переваги:
    за такі гроші супер
    Недоліки:
    курсором ігри грати проблемно
  • Анатолий К***

Гарна клавіатура, м'яка, тиха

Переваги:
    Якість, дизайн, ціна
    Недоліки:
    Не виявив
  • Дмитро Я***

Цілком задоволений

Переваги:
    Зручна, важка і тому не ковзає, підсвітка з регулюванням яскравості, досить тиха, хід клавіш відчутний
    Недоліки:
    Хотілося б трохи більший кут нахилу
  • Світлана Ш***

Клава прикольна ,для домашнього користування якраз ,кнопочки натискаються легко та безшумно як на мою думку,чотки дизайн ,довгий шнур те що треба.

Переваги:
    Підсвітку можна виключать є кнопочка
    Недоліки:
    Поки немв
  • Андрей М***

Ціна і якість влаштовує, підсвічування шикарне

• Юрій Р***

Дуже якісна!!!!В мого сина люба друга клавіатура не витримує і одного місяця,а ця вже сьомий!!!!

• Александр

На диво непогана клавіатура, клавіши прожимаються прогнозовано, довгі клавіши (пробіл та шифт) також жмуться гарно навіть при натисканні по краям.
    Однорідна підсвітка зі змінною яскравістю. (не розумію навіщо зараз майже всі клавіатури як світлофор роблять)

Зовнешній вигляд бів би супер якби не металева пластина прикручена шурупами які видно :) скоріше за все для жорскості кострукції зроблено, але кращеб всередину її запхали

Переваги:
    підсвітка однорідна, довгі клавіши прожимаються рівномірно, доволі якісно
    Недоліки:
    дізайн , металева пластина прикручена гвинтиками.
  • Анна

Гарна клавіатура за невеликі кошти.
    Все працює, приємний оку дизайн, не нав'язлива біла підсвітка. Кнопки не шумні і швидко реагують

Переваги:
    Ціна, вигляд, функціонал
    Недоліки:
    В порівнянні з попередньою клавіатурою - ніби як зависоко розташовані кнопки над повернею через мембрану.
    Спершу трохи дивно - ніби йдеш по високих сходах, тільки пальцями) Але швидко звикається
  • Павел Ж***

Спасибо за оперативность!!!! Работает отлично!!!Рекомендую!!!!

• Назарий А***

Доставили быстро, тихая как я и хотел, сборка вроде норм, светодиодная лампочка режет глаза но это не проблема, а так топ за свой деньги!

Переваги:
    Топ за такие деньги, быстро доставили, подсветка.
    Недоліки:
    Светодиодная лампочка выжигает глаза
    • Дима С***

Заклей или положи на его чтото

• Владислав

Отличная клавиатура за свои деньги. Немного высоковатая, по сравнению с моей старой dell, но это дело привычки. Подсветка белая нейтральная, с тремя уровнями яркости.

Переваги:
    Подсветка. Простота и надежность
    Недоліки:
    За месяц использлвания не обнаружено
  • Татьяна Н***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Українська

Замечательная клавиатура в своём сегменте. Имеем приятный ход клавиш и звук нажатия. Подсветка яркая, но. при этом же не слепит в полной темноте. В меру тяжёлая, не ёрзает по столу. Длины кабеля хватает с запасом для подключения к системнику. Не плохой вариант даже на подарок.

Переваги:
    Не навязчивая подсветка
  • Сергій

Товар прийшов запакований у стандартній коробці . За таку ціну дуже приваблива клавіатура . Хід клавіш дуже тихий . Основне що пробіл нажимається рівномірно, не заліпає. Підсвітку радує око . Не яскрава . Важка , не скользить по столі.

Переваги:
    Підсвітка, плавний хід клавіш
    Недоліки:
    Шнур usb звичайний. Усталений був би кращий.
  • Геннадий К***

Отличная клавиатура. Давно искал клавиатуру с подсветкой именно белого цвета и регулировкой яркости. Приятно работать ночью.

Переваги:
    Отличная не раздражающая цветами белая подсветка с регулируемой яркостью. За такие деньги просто супер! В конструкции присутствует металл (алюминий :) ), поэтому имеет достаточный вес, чтобы не ерзать по столу. Т.е. это очень удобно для любителей быстрой печати.
    Недоліки:
    Для себя не нашел. Но если вы любите пожрать и попить над клавиатурой - то, поверьте мне, там есть куда принять все ваши крошки и чашки кофе. :) :) Но! Приятная новость - ножки клавиш весьма высоки и вы останетесь довольны работой своего пылесоса, если что.
  • Олександр Б***

Живуча, зручно прибирати, не займає багато місця

• Євген

Користююсь від 11 лютого 2021 до сьогодні працювала безвідмновно, почали залипати клавіші після 5 років щоденного користування

Переваги:
    Надійна, довго прослужила
  • Богдан Ш***

Хороша клавіатура

Переваги:
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Ярослав Б***

Гарна клава. Нарікань немає.

• Микола Ч***

все добре працює, підсвітка суперова не їдюча

• Павел Н***

Норм

• Андрей М***

Клава сподобалась, якість влаштовує,підсвічування шикарне

• Артур

Приятная клавиатура, очень нравится

Недоліки:
    Не обнаружил
  • Руслан

Хороша клавіатура,поки що все подобається

• Артем

НЕРЕАЛЬНО КРУТА КЛАВА!
    Я людина яка любить щоб все було чітко, і саме в цій клаві все так і є

Переваги:
    Надійна, підсвітка не ріже в очі, все працює бездогано, вага збалансована та стоїть надійно
    Недоліки:
    Не має
  • Дубинин И***

Покупал такую
    же, где то года два назад, работает как новая, Состояние идеальное, рекомендую!

Переваги:
    Стильная, качественная, плюс есть подсветка, легко чистить и ухаживать
    Недоліки:
    не нашел
  • Петр Д***

рЕКОМЕНДУЮ

• Иван А***

10/10

• Влад Г***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Українська

заказал клавиатуру вечером, на следующее утро отправили и пришла через 1 день. Подсветка хорошая яркая глаза не режет, пришла без всяких браков. Кнопки тихие приятные, все клавиши работают, денег своих стоит это точно! Рекомендую!

Переваги:
    подсветка, доставка, клики, качество
    Недоліки:
    высокая для меня, как другим незнаю.
  • Сергей П***

Гарна клавіатура за свої гроші, підтримуємо українське!

Переваги:
    Стильна, гарна підсвітка.
    Недоліки:
    Пока немає
  • Максим Б***

Пользуюсь 8 месяцев, в целом все устраивает, проблем не обнаружил, разве что довольно маркая металлопластина но не критично

• Валентин

Идеальна, 10/10