Відгуки покупців про Електронний аспіратор назальний потужний для носа Electric Baby Nasal Aspirator соплеотсос електричний для новонароджених дітей з музикою білий
Є в наявності
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Незамінна річ якщо є маленька дитина,постійні ліки для носа змучили поки не придбала аспіратор про ліки забули почистили носика Тай все,дитина не боїться є музика та світиться різними кольорами при використанні як іграшка для дитини ,порятунок для маленьких носиків
- Переваги:
- Швидка доставка
- Лілія В***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Замовляла Електронний аспіратор назальний
Пакування відповідне. Все працює так як в описі.Замовленя доставили швидко. Дякую щиро. За таку допоміжну річ - Михайліна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Товаром задоволена рекомендую матусям
- Переваги:
- Можна користуватися як вдома так і в дорозі
- Бовтрюк О***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Маю 2 діток ,використовуємо для всієї сім'ї.
Дуже зручний корисний гаджет - Дарина Є***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Гарний пристрій. Справляється з своєю роботою. Нарікань немає.
- Марина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Чудовий пристрій за приємною ціною. Не шумний та можна увімкнути музику і дитина не лякає вібрація. Є 3 швидкості.
- Переваги:
- Музика, яка перебиває вібрацію
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Чудово працює без нарікань, дуже малечі подобається музика
- Переваги:
- Ціна,музика
- Недоліки:
- Невиявив
- Марина Н***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Доброго дня. Купували аспіратор він чомусь невитягує. Як одразу прийшов все було чудово другий раз включаю і він невитягує. Все як писали до повного заряджен...гуде світиться але невитягує
- Продавець Agum
Добрий вечір! З Вами вже зв'язався наш менеджер та домовився про обмін.
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Все пришло быстро, работает. Нареканий нет, отлично.
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Товар прийшов швидко, достатньо зручний і зрозумілий функціонал. На практиці ще не використовували, але думаю даний аспіратор буде зручним і ефективним у використанні.
- Марина Н***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Мегазручна девайс-знахідка для батьків! Очищує носик швидко, лагідно й без зайвих сліз. Акумулятор тримає чудово, а насадки суперм'які.
- Леся Г***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Аспіратор чудовий. Виконує свої функції на 100%. Дитина реагує спокійно та не вередує коли ним користуюсь. Продавця рекомендую, швидка комунікація та відправка замовлення!
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Дякую,товар відповідає якості,дякуємо за вчасну доставку
- Олена Ф***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Товар дійсно гарний та якісний, декілька різновидів насадок, прийшов заряджений. Має декілька варіантів музики, гучність, на жаль не регулюється, але це не критично.
- Богдана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Дякую, все згідно опису. Повністю справний.
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Отримав швидко. Характеристики та комплектація відповідає опису. Зручна, потрібна річ. Вдячний за сервіс.
- Дарія П***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Доставили швидко, працює добре.
- Переваги:
- Музика та підсвітка, тішить дитину) В наявності 4 насадки, що рідко буває за такі кошти.
- Недоліки:
- При користуванні, недоліків не помітили.
- Яна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Хороша річ
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Не витягує зовсім нічого, ручний аспіратор набагато краще, висмоктує слиз суперово, а цей електричний напевно через маленький отвір для слизу нічого не втягує
- Продавець Agum
Добрий вечір! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, швидше всього, Вам дістався товар з фабричним дефектом, замінимо на справний.
- Продавець Agum
Ви відмовились від обміну товару, якщо передумаєте - пишіть нам у чат, будемо раді допомогти.
- Мирослава П***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Отримала аспіратор , все працює і музика грає , купувала на подарунок тому ще не користувалась
Сервісом задоволена, дякую) - Ілля М***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Все добре
Все працює- Недоліки:
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Agum
Товар гарної якості, все працює
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Заказала аспіратор , замовлення прийшло дуже швидко. Все працює, швидко заряджається і довго тримає батарея.
Я дуже задоволена.- Переваги:
- Дуже якісний і швидкий в роботі.
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Хочу повернути аспіратор, сьогодні отримала намагалась спробувати користуватись а він не працює. Питання до продавця, як можна повернути товар ?
- Недоліки:
- Мені відправили неробочий аспіратор
- Продавець Agum
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, якщо товар бракований - замінимо Вам його на справний.
- Продавець Agum
За Вашою згодою було повернуто кошти за Ваше замовлення.
- Яна Я***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Аспіратор дуже сподобався, є різні насадки, три режими роботи та можна увімкнути музику щоб відволікти дитину, також швидко заряджається та довго держе заряд.
- Переваги:
- Зручний у використанні
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Швидко прийшов, легкий у використанні, зручно мити. Добре відсмоктує саме розріджені сопельки. Якщо вірно використовувати то прослужить довго.
- Переваги:
- Легко мити
Зручний у використанні
- Соломія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Швидка відправка, приємна комунікація, гарна ціна та якісний товар
- Переваги:
- Якісний та корисний товар
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Це супер, брала для дитини 3.5 місяці, дає прибрати сопельки,музика відволікає,звичайні ручні не давалась
- Переваги:
- Що є музика ,щоб відволікти дитину від шуму,три режими витягування,багато насадок ,щоб не пошкодити носик
- Недоліки:
- Один невеличкий ,що музику тихіше не можна зробити
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Доброго дня, аспіратор чудовий, все працює справно. Дуже зручний у використанні. Але у нас трапилась прикрість, лопнула пластикова частина, в яку вставляються насадки( Можливо є у вас в наявності запасні? І чи можна придбати, якщо є?
- Переваги:
- Дуже зручний
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Замовили цей чудо пристрій) поки що не спробували на дитинці , але виглядає прикольно, добре що є різні насадки. Був сюрприз що навіть є кнопка з музикою)
Пластик не поганий, в наборі кабель для зарядки. - Марьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Як тільки почистила носик дитині , апарат перестав працювати … покупка на використання пару разів … не рекомендую
- Продавець Agum
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей, якщо товар бракований - замінимо Вам його на справний.
- Борис Б***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Все сподобалось є 4 насадки силіконові для маленьких дітей є супроводження піснею
- Переваги:
- Є 4 насадки
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Дуже зручний аспіратор , сподобалось що багато різних насадок, він тихо працює і ще є музика що відволікає дитину.
Дякую за швидку доставку- Переваги:
- Насадки
- Анна И***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Отличный аспиратор! Очень удобный в использовании, хорошо и быстро очищает носик малыша. Наконечник мягкий, поэтому процедура проходит аккуратно и без дискомфорта для ребёнка. Легко разбирается и моется. Качественный, практичный и действительно помогает во время насморка. Покупкой очень довольна, рекомендую!
- Любовь К***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Гарний пристрій, але відсутня інструкція з використання
- Переваги:
- Є 3 режими швидкості та різні насадки
- Недоліки:
- Відсутня можливість регулювання гучності мелодії
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Agum
Ідеальний в період простуди, коли носик закладений нас рятує Electric Baby Nasal Aspirator, користуємося не перший рік і усім трьом діткам замовляла, я дуже сильно задоволена