Відгуки покупців про Чохол на стул KARE Коричневий 00017

Оцінка користувачів 4.17/5
  • Антоніна М***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Капучино

Колір не капучіно, а з рожево- фіолетовим відтінком. Не сподобалося

• Продавець  MiConfort

Дякуємо за зворотній зв’язок та вибір нашого продукту!
      В описі товару є текст з приміткою що колір незначначно може відрізнятися від фото по причині багатьох факторів: кольорова передача екранів гаджетів, освітлення приміщення (тканина переливається в реальності) і так далі. Тому, замовляючи наш продукт з ОПЛАТОЮ ПРИ ОТРИМАННІ Ви завжди можете оглянути наш продукт перед покупкою та прийняти рішення чи підходить Вам.

Якщо Вам наш продукт не був в використанні та потрібен ОБМІН або ПОВЕРНЕННЯ нашого продукту зверніться до нас через форму будь ласка написати продавцю.

• Катерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Молочний

Те що заявлено 60% котон НЕПРАВДА. 100% поліестер. Те, що Туреччина, також сумніви, так як жодних етікеток і інформаціїї про виробника немає. Дуже тоненькі. Просвічуються.

Переваги:
    По розміру підійшли
    Недоліки:
    Колір не молочний, а жовто-лімонний. Що дуже засмутило
  • Снігурська Н***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Коричневий

Чохол добре підійшов для стільців Juck HAVNDAL. Хороший варіант, коли оббивка стільця втратила вигляд.

Переваги:
    Чохол з щільної еластично тканини, пошитий якісно. Відповідає заявленим розмірам.
    • Продавець  MiConfort

Дякуємо за зворотній зв'язок! Нам дуже приємно за високу оцінку нашої продукції! Раді старатися для Вас, дорогі клієнти! Нехай оновлений інтер’єр радує Вас кожного дня та не забувайте про особливості догляду за товаром. Чекаємо на Вас знову.

• Юлія

Симпатичний

• Ирина П***

Дякую за чехол. Дуже задоволена

• Елизавета П***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Капучино

Цена приемлемая и качество соответственно.

• Продавець  MiConfort

Ми щиро вдячні за найвищу оцінку нашої продукції. Дякуємо за приділений час на відгук. Раді старатися для Вас, дорогі клієнти.