Відгуки покупців про Простирадло на гумці Бязь Minecraft Різнобарвний 160*200 висота 25 см

Оцінка користувачів 5/5
  • Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Колір: Різнобарвний. Спальний розмір: Односпальні

Простирадло сину дуже сподобалось!
    Кілька разів проходило прання, колір і малюнок на місті, ковтунців немає

Переваги:
    Хороша ціна
    • Продавець  Gentle sleep

Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Виктория С***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Колір: Різнобарвний. Спальний розмір: Полуторні

Шикарне простирадло

Переваги:
    Якість

• Анастасия П***

Гарна якість

Переваги:
    Все ок

• Майя Ш***

Все супер.

• Сабатовская Ю***

Супер якість. Ціна добра. Покупаю вже не перший раз. Малюнок не змінює кольорів після прання.
    Гарне пакування.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Немає доставки на Розетку
    • Продавець  Gentle sleep