Відгуки покупців про Наволочка Бязь Minecraft 40*60 см Різнобарвний

Оцінка користувачів 4.88/5
  • Віра У***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір: 70 x 70

Замовила наволочки.
    Швидко відправили, якість гарна, гарно запаковано. Єдиний мінус - зовсім інший колір та малюнок, ніж на фото. У нас такий комплект, як на фото, тому вирішила дозамовти))) Трохи не підійшли в наш стиль та задум.

Переваги:
    Гарна якість.
    Недоліки:
    Колір та малюнок зовсім інший, ніж на фото.
    • Продавець  Gentle sleep

Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Олена Б***

Наволочка дуже гарна!
    Яскрава! Дитині сподобалась!

• Таня З***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір: 40 x 60

Дуже гарний і чіткий малюнок, після прання не тьмяніє,

• Марьяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір: 50 x 70

Все супер.Гарно та якісно пошито.Яскраві не.Дитина в захваті

• Татьяна Л***

Дуже задоволена покупкою

Переваги:
    Гврна якість, красива упаковка

• Юлія Д***

Яскрава, якісна.

• КАТЕРИНА Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір: 50 x 70

Заказувала простирадло на гумці та дві такі наволочки з малюнком МАЙНКРАФТ для онучка, якому купили нове ліжко велике, бо він уже йде у перший клас до школи. Але подарунка не вийшло. Доставили зовсім іншого малюнку. Прикро дуже.

Недоліки:
    товар не того малюнку та кольору
    • Продавець  Gentle sleep

Доброго дня!

Перепрошуємо за ситуацію.
      Фото товару відповідає продукції, можливо виникла путаниця при пакуванні.
      Підкажіть, будь ласка, чи знімали Ви подарункову упаковку коли надійшла посилка?

• Володимир Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір: 40 x 60

Все супер. Якість, швидкість доставки, а пакування як подарунок приємно здивувало. Буду замовляти ще!

• Кирилл С***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір: 50 x 70

Дуже гарна наволочка, товар відправленно оперативно,дуже гарно запакували,поки мінуси відсутні!