- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Колір: Різнобарвний. Спальний розмір: Односпальні
Простирадло сину дуже сподобалось!
Кілька разів проходило прання, колір і малюнок на місті, ковтунців немає- Переваги:
- Хороша ціна
- Продавець Gentle sleep
Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Колір: Різнобарвний. Спальний розмір: Полуторні
Шикарне простирадло
- Переваги:
- Продавець Gentle sleep
- Анастасия П***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Колір: Різнобарвний. Спальний розмір: Односпальні
Гарна якість
- Переваги:
- Все ок
- Продавець Gentle sleep
- Майя Ш***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Колір: Різнобарвний. Спальний розмір: Односпальні
Все супер.
- Продавець Gentle sleep
- Сабатовская Ю***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Колір: Різнобарвний. Спальний розмір: Односпальні
Супер якість. Ціна добра. Покупаю вже не перший раз. Малюнок не змінює кольорів після прання.
Гарне пакування.- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Немає доставки на Розетку
- Продавець Gentle sleep