- Володимир Р***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 50 x 70
Все чудово
- Продавець Gentle sleep
Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)
- Костянтин Ж***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 70 x 70
Норм, просто, сердито, але очікував васелішої якості
- Переваги:
- Просто
- Недоліки:
- Просто
- Продавець Gentle sleep
Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв’язок
Наволочка Бязь Pink Mood належить до базової серії — це практичний варіант для щоденного використання, без додаткових преміальних обробок, що і впливає на її вартість.
Нам шкода, що очікування щодо якості не були повністю виправдані. Ваш коментар обов’язково передамо виробничій команді — для нас важливо ставати кращими.
Сподіваємось, у майбутньому ви знайдете серед нашого асортименту варіант, який повністю відповідатиме вашим очікуванням
- Мегедь Е***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 40 x 60
Гарний матеріал , с замочком !
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 60 x 60
Якісна і приємна тканина
- Переваги:
- Якісна
- Недоліки:
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 40 x 60
Шикарная наволочка! Мне очень понравилось))
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 60 x 60
Я не очікувала аж настільки хорошої якості. Швидка доставка. Дякую.