- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 155 x 215
Гарна якість продукції.
- Продавець Gentle sleep
Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 155 x 215
Хорошая ткань, качественный пошив! Рекомендую
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 155 x 215
Чудова приємна постіль, купили комплект - все найвищого рівня
- Переваги:
- ціна/якість
- Анастасия М***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 155 x 215
Быстрая доставка,хорошее качество и очень аккуратно и нежно упаковано
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 200 x 220
Подобається на дотик та як виглядає
- Переваги:
- Гарна ціна та якість тканини
- Недоліки:
- Ненадійна застібка
- Продавець Gentle sleep
Дякуємо за ваш відгук і щиро вдячні, що знайшли час поділитися своїми враженнями
Хочемо уточнити, що у даній моделі використовується якісна фурнітура із захисними бігунками, які вшиті з двох сторін.
Таке рішення застосоване спеціально для того, щоб під час прання тканина не зачіпалася за бігунок і не пошкоджувалася, а виріб довше зберігав свій охайний вигляд.
Дякуємо за довіру до нашої продукції!
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 200 x 220
Купила підкровдру, наволочки та простирадло
Якість дуже дуже вразила) приємна тканина до тіла, якісна блискавка, що важливо, хороший принт
За таку ціну знахідка)- Продавець Gentle sleep
- Червенюк Л***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 155 x 215
Якісний товар
- Переваги:
- Якісно
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 200 x 220
Це не перша наша постільна білизна від Gentle Sleep, і поки все, що брали - гарної якості і завжди відповідає фото. Підковдра також сподобалась
- Продавець Gentle sleep
Дякуємо, що знову обрали нашу білизну
Раді чути, що Ви задоволені якістю та тим, що вироби повністю відповідають фото та очікуванням.
Бажаємо, щоб постіль дарувала комфорт і приємні сни щоночі
- Ирина Я***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 155 x 215
Я довго шукала підковдру саме такого розміру 155*215 і щоб тканина бязь і 100% бавовна. І щоб приємного кольору і візерунку. Ця підковдру здійснила всі мої бажання. Дякую виробникам і Розетці.
До підковдри ще підібрала простирадло на резинці і наволочки необхідних розмірів і вийшов чудовий комплект.- Переваги:
- Пошив виробів дуже акуратний. Є запас на усадку після прання. Для комфортного користування вставлена змійка. І ціна дуже демократична.
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець Gentle sleep