Відгуки покупців про Наволочка Бязь Pink Mood 40*60 см Рожевий

• Володимир Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 50 x 70

Все чудово

• Продавець  Gentle sleep

Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Костянтин Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 70 x 70

Норм, просто, сердито, але очікував васелішої якості

Переваги:
    Просто
    Недоліки:
    Просто
    • Продавець  Gentle sleep

Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв’язок
      Наволочка Бязь Pink Mood належить до базової серії — це практичний варіант для щоденного використання, без додаткових преміальних обробок, що і впливає на її вартість.

Нам шкода, що очікування щодо якості не були повністю виправдані. Ваш коментар обов’язково передамо виробничій команді — для нас важливо ставати кращими.

Сподіваємось, у майбутньому ви знайдете серед нашого асортименту варіант, який повністю відповідатиме вашим очікуванням

• Мегедь Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 40 x 60

Гарний матеріал , с замочком !

• Ірина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 60 x 60

Якісна і приємна тканина

Переваги:
    Якісна
    Недоліки:

• Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 40 x 60

Шикарная наволочка! Мне очень понравилось))

• Марія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 60 x 60

Я не очікувала аж настільки хорошої якості. Швидка доставка. Дякую.