Відгуки покупців про Ігрові напальчники Shezi S03 ультратонкі скловолокно для телефона гри pubg пабг пубг 2 пари + бокс
- Ваня Б***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Сірий
Клас
- Низькодуб Л***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Все отлично, как на фото
- Даніл В***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Сподобалось, але мало прийти чорне але прийшло золоте
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Брала дитині на подарунок, за день до свята , все прийшло мего швидко. Дитина задоволена)
- Переваги:
- Все
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: BitokStoreUa
Все добре вже в роботі.
- Переваги:
- Швидкість доставки товару клієнтам. Без зайвих слів і не потрібних дій.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: BitokStoreUa
Все добре вже в роботі.
- Переваги:
- Швидкість доставки товару клієнтам. Без зайвих слів і не потрібних дій.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: BitokStoreUa
Сину до вподоби! Дякую
- Андрей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Чорний
Все чудово
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Чорний
Курьер вообще топчик! Позвонил уточнил всё за ранние)
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Чорний
Якісні , швидка доставка
- Переваги:
- Зручні , добре тримаються на пальцях , добре ковзають
- Недоліки:
- Не виявив
- Яна Н***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Чорний
Хороші напальчники, гарне пакування, приємний продавець. Рекомендую)
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Білий
Гарні напальчники, дитина задоволена.
Швидка доставка+солодкий подарунок- Переваги:
- Швидка доставка
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Чорний
Хорошие напальчники, советую взял для МЛки в самый раз, но нужно привыкать
- володимир ц***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Чорний
все сподобалось чудовий товар раджу брати)
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Чорний
Все сподобалось
- Ярослав Л***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Чорний
Дуже сподобались
- Переваги:
- Чудово дихають а також комфортно користуватись
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Чорний
Все спрдобалося
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Чорний
Чудовий товар!!!!
- Переваги:
- Хорошая якість
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: BitokStoreUa
Все супер! Хороша якість, користуватися зручно.
Рекомендую. - Таня С***Відгук від покупця. Продавець: BitokStoreUa
Якість гарна,все супер!!!
Всі пишуть за цукерочки (малого зацікавили саме цим))) але йому не положили, ох і засмутився)
Але головне,що напальчники підійшли,приємні,зручна металева коробочка. - Алена Ж***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Білий
Напальчники купляла синові, то він дуже задоволений, пошиття якісне. Продавець все швидко відправив. Рекомендую і товар і продавця.
- Миша Б***Відгук від покупця. Продавець: BitokStoreUa
Чудові напальчники мені подобається
- Недоліки:
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Чорний
Чудові напальчгики. Ті що йшли як подарунок чорні на порядок гірші
- Переваги:
- Тримають форму після прання неодноразового. Чудово "ходять" по екрану. Пальці не потіють в них
- Недоліки:
- Чорні погоної якості. Але це як подарунок тому недоліків не має
- Марк К***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Білий
Дуже якісний товар, та швидка відправка:)
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Чорний
Хто вагається - беріть. На вигляд набагато кращі ніж прості чорні наприклад, які йшли в подарунок, і пошиття набагато краще, якісний матеріал, дуже радий що замовили ці а не звичні чорні.
Також в подарунок дали смачнющу шоколадку, дочка злопала я навіть не встиг прочитати назву. Ну і прикольний кейс, це теж класно, склав і не загубиться. Тепер наші бої в бравл старс вийшли на новий рівень).- Переваги:
- Дуже зручні, якісні, кейс.
- Недоліки:
- не знайшов, щойно придбали та й які недоліки, це не дрель))
- Валерия З***Відгук від покупця. Продавець: BitokStoreUa
Замовила напальчники дитині,швидка відправка ще і цукерка була в подарунок, продавець дуже ввічливий. Дитина дуже задоволена. Велике дякую,гарних продажів))
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Білий
Дитина в захваті,якісний товар, швидка відправка, рекомендую продавця!!! Дитині було дуже приємно отримати подаруночок!!!
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Чорний
Все сподобалося,швидко і якістю задоволені
- Остап Р***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Білий
Все добре, товар виправдав очікування)
- Переваги:
- Доволі тонкі, і не давлять на палець
- Светлана О***Відгук від покупця. Продавець: BitokStoreUa
Звичайні хороші напальчники. Зі своєю задачею справляються на сто відсотків, сенсор реагує чудово. Рекомендую.
- Переваги:
- Чудово ковзають по екрану, пальці взагалі не потіють. Чутливість дисплея супер, шви рівні та не муляють. Досить щільні, не сповзають під час гри
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець BitokStoreUa
Вдячні за оцінку товару. Приємного користування!
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Чорний
Товар якісний, все добре
- Продавець Antloot
Наталія, дякуємо за довіру! Раді, що ви задоволені якістю нашого товару) Вдалих вам матчів!)
- Едуард І***Відгук від покупця. Продавець: BitokStoreUa
Не рекомендую ці напальчники. Не минуло й двох днів використання, як з них почали вилазити нитки. Якість дуже низька і зовсім не відповідає заявленій ціні. За такі гроші очікував значно кращий товар.
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Рвуться
- Продавець BitokStoreUa
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що ви зіткнулися з такою проблемою.
Хочемо зазначити, що ці напальчники виготовлені з надтонкого срібного волокна для забезпечення максимальної чутливості та провідності під час гри. Через таку специфіку структури матеріал є дуже ніжним і вимагає делікатного використання, адже нитку можна випадково зачепити гострим краєм чохла, нігтем або липучкою. Подібні випадки є поодинокими винятками, оскільки вся продукція проходить контроль якості.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: BitokStoreUa
Зручні Відповідають опису
- Продавець BitokStoreUa
Дякуємо, що оцінили напальчники. Гарного користування!
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Білий
Все добре товар в харошому стані
- Продавець Antloot
Богдане, дякуємо за вашу оцінку! Дуже раді, що товар приїхав у хорошому стані) Вдалих вам матчів!)
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Білий
Товар дуже хороший мені дуже сподобалось
- Продавець Antloot
Денисе, дякуємо за відгук! Раді, що товар вам дуже сподобався) Вдалих вам ігор!)
- Ілля д***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Кількість в упаковці: 4. Колір: Білий
дякую! дуже класні напальчники!
- Переваги:
- дуже тонкі добре скользять по екрану
- Продавець Antloot
Ілля, дякуємо за високу оцінку! Класно, що ви задоволені якістю напальчників та їхнім ідеальним ковзанням по екрану) Вдалих вам ігор!)