Відгуки покупців про Тарілка обідня Porland Seasons Black 187624/Bl (24см)
- Алексей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 18 см. Основний колір: Бірюзовий
Чудово
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 24 см. Основний колір: Чорний
Стильная тарелка, все понравилось.
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 18 см. Основний колір: Бірюзовий
Отличная тарелка, красивый цвет, прочный фарфор, радует глаз. Рекомендую однозначно!!
- Переваги:
- качество, дизайн, цвет
- Недоліки:
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 30 см. Основний колір: Темно-сірий
Гарний посуд. Якісний, покриття не змивається.
- Алена В***Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 30 см. Основний колір: Темно-сірий
Изящное блюдо. Красивый благородный серый цвет. Покупала для сервировки на праздники. Отличная идея для подарка. Рекомендую.
- ПокупательПродавець: Rozetka. Діаметр: Ø 28 см. Основний колір: Бежевий
Это очень красивая серия посуды. Качественная. Выдерживает посудомойку и рисунок не смывается. Богато смотрится в сервировке, празднично и стильно.
- Переваги:
- Красивая, качественная
- Недоліки:
- Ирина Б***Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 28 см. Основний колір: Бежевий
Большие удобные тарелки, современный дизайн, идеально подходят для мытья в посудомоечной машине. Трещин сколов царапин нету упаковка надежная, все в пупырчатой пленке. Покупкой довольна.
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 24 см. Основний колір: Сірий
Очень красивые тарелки)
- OlgaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 24 см. Основний колір: Чорний
Красивая, качественная тарелка!
Відгуки про товар у інших продавців