Відгуки покупців про Інтерактивна іграшка для кота, разумний м'ячик, імітація миші, тихий, пухнастий, червоний (10339)

Оцінка користувачів 3.71/5
  • Відгуки про товар продавця SeventeenChic
  • Леся З***
    Відгук від покупця. Продавець: SeventeenChic. Колір: Зелений

Замовила мʼячик , так як вже мала подібний , але дуже розчарована у замовлені, він пропрацював аж один день , тільки викинуті гроші на вітер

Переваги:
    Недоліки:
    Одноразова іграшка, працює один день
    • Продавець  SeventeenChic

Доброго дня! Дякуємо за відгук і перепрошуємо за ситуацію.

Ймовірно, трапився заводський брак. Ми вже підготували для вас безкоштовну заміну м’ячика. Новий товар відправимо завтра, доставку також оплатимо.

Нам важливо, щоб ви залишилися задоволені покупкою.

• Дарина
    Відгук від покупця. Продавець: SeventeenChic. Колір: Сірий

Іграшка важка по вазі і дуже швидко розряджається!

Недоліки:
    Дуже швидко розряджається((
  • Богдана М***
    Відгук від покупця. Продавець: SeventeenChic. Колір: Сірий

Отримала м'ячик, жовтого режиму немає. Дуже прикро, бо якраз на нього найбільше розраховували

• Продавець  SeventeenChic

Шановна Богдана, дякуємо за ваш відгук та приносимо вибачення за непорозуміння!

Ви абсолютно праві - у цієї моделі дійсно інтерактивний режим працює не так, як ми раніше вказували. Нашій команді було важливо перевірити цю інформацію після вашого повідомлення.
      Фактичні режими роботи м'ячика:
      Синій - швидкий
      Фіолетовий - повільний
      Жовтий - хаотичні рухи

Ми вже внесли корективи в опис товару, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
      Як компенсацію за незручності, готові запропонувати вам:
      Додаткову знижку на наступне замовлення
      Або повернення коштів за цей товар, якщо він вам не підійшов

Будь-ласка, напишіть нам у приватні повідомлення для узгодження деталей. Щиро сподіваємось, що, незважаючи на цю ситуацію, ваш улюбленець знайде радість у грі з м'ячиком у доступних режимах.

Дякуємо, що допомогли нам стати кращими!

• Дар'я Г***

Тихо бігає, але не довго, тому взяла 2

• Тетяна Г***

Дякую,гарний м'ячик,котику дуже подобаєть

Переваги:
    Котик грається із задоволенням
    Недоліки:
    Мало тримає заряд батареї
    • Продавець  E-Style

• Ольга Е***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Сірий

Это был подарок моему котика на день рождения.
    Коты в восторге. Сначала оболдели от шустрости, но потом привыкли и гоняются за игрушкой с превеликим удовольствием.

Переваги:
    Именинник доволен.
    Недоліки:
    Нет.
    • Продавець  E-Style

• Дар'я Г***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Зелений

Файно бігає, тихо, відносно.. ) Швидко заряджається, але й не на дуже довго вистачає: виключається і якщо ще раз включити, то ще побігає і так до трьох разів можна ) Хвостик отей лишній - зняла, бо він на резинці, закручується і через це іграшка якось дивно перекидається. Оцей мех - взагалі чудова штука, через нього котисько не боїться гратися з цим кругликом )) Бо в мене був такий само, тільки "лисий", то кішка тільки спостерігала за ним, але не торкалась )))

• Валькович Т***

Супер!котики задоволені)

• Юрий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Червоний

Товар пришёл бракованный(не заряжается)
    Кот очень злой
    Благо не дорогой, но осадок остался.
    Лучше купить с проверкой в зоомагазине.

Переваги:
    Быстро отправлен
    Недоліки:
    Товар перед отправкой не проверяется.
    • Продавець  E-Style

Доброго дня. Нам прикро, що так трапилось. Радимо перевіряти перед отриманням. Для швидкого вирішення питань звертайтесь за телефоном, який вказаний в контактах продавця вашого замовлення.

• Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Зелений

Дуже прикро, бо концепція хороша, а якість підвела.

Переваги:
    Іграшка справді цікава для котика — має 3 режими активності з різними кольоровими індикаторами. Моє кошеня було в захваті: з азартом бігало і ловило м'ячик.
    Недоліки:
    Однак є суттєві проблеми. Розряджається дуже швидко — заряду вистачає лише на 15-20 хвилин. Ще гірше те, що через тиждень іграшка взагалі перестала заряджатися й не вмикається.
    • Продавець  E-Style

• Олесь О***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Червоний

Чудова іграшка, коту дуже подобається.
    Єдине що: перший режим - швидкий, і вперше запустивши, кіт іграшки боявся. Але як перемкнути на повільний, то кіт звик і з радістю вже грається і ганяється на всіх режимах.
    Правда сама пухнаста резинка спадає часто, доводиться приходити ремонтувати "мишу"

Переваги:
    Можна зайняти чимось кота, і при цьому відпочивати самому
  • Мар'ян С***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Червоний

Іграшка гарна, все працює, перші враження позитивні. подарок.

Переваги:
    Якісна

• Інна
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Сірий

Работает хорошо, реагирует когда подхожу. Котенок 4 месяца пока боится

Переваги:
    Заряжается от сети
    Недоліки:
    Пока нет
    • Продавець  E-Style

• Алі С***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Червоний

Купував цю іграшку разом з цією посиланняДуже сподобалося і обслуговування в магазині, і сама іграшка. На відміну від другої іграшки ця - тихіше, завдяки меховим "бамперам" вона не стукається гучно об стінки-меблі-підлогу, тож кішку менше лякає. Рухається так само, як і друга, але виглядає воно інакше, і реально схожа на маленьку мишку. Головне - запускати в чистій квартирі, бо вона збирає всю пилюку з під шаф-тумбочок. :)

Переваги:
    якісні матеріали, декілька режи мів швидкості, тихий
    Недоліки:
    мехові насадки дуже збирають пилюку
    • Продавець  E-Style