- АллаВідгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Світлий сірий
Плаття гарне, але трохи просвічує, на теплу пору- підійде.
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Ростислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Бордовий
Очень удобно. Размер подошел.
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Світлий сірий
Отличное платье
- Мар'янаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Світлий сірий
Прекрасна модель. Дуже гарно сидить. Відповідає розмірній сітці. Тканина меланжева, досить світлий сірий. Стильні кишені. Задоволена. Але це не на прохолодну погоду, на теплу весну чи осінь. Задоволена. Дякую українському виробнику.
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Світлий сірий
Все супер, сукня гарна. Розмір соответствует
- Переваги:
- Швидко доставляють
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Хакі
Гарна сукня, дуже приємна ціна!
- Переваги:
- Фасон гарно підкреслює фігуру.
- Марта Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Хакі
Супер,м'якенька,тепла.сидить прекрасно на 97/78/95,з легким запасом,ширина рукава вгорі 27см.
- Надежда С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сірий
Гарна сукня. Рекомендую
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Сірий
Взяла на размер больше, но всё равно сильно облегало тело. Сентетика неприятная на теле и сильно тонкая ткань. Пришлось вернуть товар
- Переваги:
- На модели смотрится
- Недоліки:
- Сентетика
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Сірий
Платье хорошо сидит по фигуре, стильно выглядит, жаль что сентетика. Рукав узковатый, на толстые руки не подойдет. Размер хл, наш 50. к платью нужна фигура, если с ней не очень лучше взять другие модели, тут прям все наведу и не тянется. Молодежка как по мне. Если учесть цену, то 5 можно ставить
- Переваги:
- Симпатичное платье, выглядит из далека дорого и стильно
- Недоліки:
- ткань тоненькая. сентетическая
- Надежда С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сірий
Чудова сукня. Рекомендую..брала розмір М.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Сірий
Платье хорошо сидит по фигуре, не тянется. Я посредине между хл и 2 хл, но на свои бедра 111 я в него поместилась. Плотно было по спине и животу, поэтому не взяла. Само платье смотрится эффектно за счет рябенькой ткани, нежно серое.
Если носить его в теплую осень то хорошо.- Переваги:
- Платье по фигуре, приятный неоднотонный цвет, смотриться богато
- Недоліки:
- ткань тонкая, синтетики много, нет никакой ангоры. На зиму не подходит совсем
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Сірий
Даже сподобалося
- Переваги:
- Довжина
- БогданаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Сірий
Сукня красива, але просвічується( тому не стала купувати. Хоча фасон цікавий і сіла дуже добре.
- Переваги:
- Відповідає розмірній сітці. Цікавий фасон.
- Недоліки:
- Тканина просвічується.
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Хакі
Завузіки рукава.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Хакі
Плаття чудово сідає по фігурі. Проте слід мати на увазі, що тканина достатньо просвічує
- Надежда Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сірий
Шикарне плаття!!! На зріс 167 та вагу 55 кг М сидить як на фото. Рукава нормальної ширини та довжини, виріз для пальця в правильному місці, розріз ззаду дозволяє свободою ходити. Тканина дуже приємна. Задоволена на всі
- Переваги:
- Красиве плаття за смішну ціну
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сірий
Неплохое платье, на теплую осень. Совсем не из ангоры.
- Переваги:
- Красивое
- Недоліки:
- Немного маломерит, на теплую осень, очень узкие рукава.
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сірий
Тканина дуже приємна на дотик, сама сукня підійшла просто чудово
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Хакі
Брала по аналогии с синим из этой же серии. Ткань тонкая и теплая, цвет как на картинке, но - я в него не поместилась ( а синее было намного больше.. пришлось вернуть. Советую попробовать другую серию, модель та же, но ещё теплее)
- Переваги:
- Легкое
- Недоліки:
- Оказалось маленькое
Замале
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сірий
#МойЛук
Рост 160 см, ношу размер S-M. Покупала размер S. Платье в обтяжку, если брать размер в размер, на осень или весну будет комфортно, для зимы и морозов холодновато будет, комфортное, швы ровные. Очень довольна покупкой.
P.S. благодарю Розетку за быструю доставку.- Переваги:
- симпатичное, демисезонное платье
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сірий
Красиво смотрится, качественный пошив. Совсем тонкое как для зимы
- Переваги:
- Хорошо выглядит
- Недоліки:
- Рукава узковаты
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сірий
Очень крутое платье, размер в размер, по фигуре
- Переваги:
- И не жаркое, и не холодное. Подойдёт и в офис, и под кроссовки, не слишком нарядное, но и не кэжуал
- Давиденко О***Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Бордовий
Никакое. Как линялая тряпка.
- Переваги:
- Не обнаружила
- Недоліки:
- Даже рядом с фото не было.
- Давиденко О***Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Бордовий
Мне по ошибке отменили сегодня заказ,размер м. Хочу восстановить заказ.
- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Не знаю
- СвітланаПродавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Хакі
Справді, розміра суттєво відрізняються у різних кольорів тієї ж моделі, що розачаровує. У мене параметри Л, але взяла ХЛ щоб було вільним, і в рукави ледь влізла. Дуже вузькі, на ХЛ висока ймовірність що не підійдуть. Таке ж тільки рожеве цієї серії затісне в рукавах навіть на мене. Але фасон і тканина вдалі.
- Владислава А***Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сірий
Замовляла розмір XL,хоч ношу M. Розмір підходить,бо менший занадто обтягує. Матеріал не відповідає дійсності,в руках на дотик відчувається одна синтетика,а написано було,що ангора має бути. А так плаття непогане.
- Переваги:
- Якщо брати,щоб вільне було плаття,то роботи мір чи два більше
- Недоліки:
- Матеріал не ангора
- Руслана П***Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сірий
Отвечаю для Наталии.Состав указан,что ангора 85 процентов,но там далеко не тот состав.Ткань аж скрипит.Я думала оно как трикотаж,но тут другое совсем.На фото должно быть видно.Просто китайская дешёвая ткань
- РусланаПродавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сірий
Фасон хороший,на стандартную М в обтяжку.Если нужно,чтобы как на фото смотрелось,то лучше на размер больше брать.Или на очень худенькую девушку.
- Недоліки:
- Состав не соответствует,ангоры тут точно нет 85 процентов,больше синтетики
- Наташа
На бирке какой состав? Фото есть?
- Руслана П***
Наташа,если нужно подробности,напишите мне в личку