- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: BUK store. Колір: Білий. Кількість полиць: 3
Я дуже прискіпливий покупець, але ця полиця просто супер. Я сама її склала без зусиль, вона дуже компактна і водночас містка. якісно пофарбована, виглядає вживу ще краще ніж на фото. Брала 3 ярусну, якраз висота по вікно. Задоволена на всі 100% покупкою. Продавець робить суперякісно свою роботу ! ДЯКУЮ!
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: BUK store. Колір: Білий. Кількість полиць: 4
Стильна, міцна, вмістка)))
- Микола П***Відгук від покупця. Продавець: BUK store. Колір: Бежевий. Кількість полиць: 4
Придбав даний стелаж. Чудова якість, місткий, високі полички. Поставили в кімнаті.
- Переваги:
- Швидко відправили. Дерев'яний. Не важко складається. Гарно виглядає
- Софія О***Відгук від покупця. Продавець: BUK store. Колір: Бежевий. Кількість полиць: 3
Гарна універсальна річ в домі
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: BUK store. Колір: Коричневий. Кількість полиць: 4
Добавили декілька лишніх шурупів
- Переваги:
- Гарно пофарбована, дерев'яна
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: BUK store. Колір: Білий. Кількість полиць: 3
Хочу Вам подякувати за якісний стелаж. Кожен день любуюсь. Приємно купляти речі, зроблені на совість
- Переваги:
- Якісний товар
- Недоліки:
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: BUK store. Колір: Білий. Кількість полиць: 4
Чудова'ий стелаж, дякую виробнику за якість і оперативність!
- Переваги:
- Швидко, якісно, гарно виглядає
- Недоліки:
- мышко а***Відгук від покупця. Продавець: BUK store. Колір: Білий. Кількість полиць: 3
Отличный стеллаж, легко собирается, хорошо смотрится
- Переваги:
- Лёгкая сборка, дерево
- Недоліки:
- Не вижу
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: BUK store. Колір: Коричневий. Кількість полиць: 3
Гарний , якісний стелаж. Такий, як я хотіла. Мені підходить на 100%.
- Переваги:
- Якісний , з дерева, якісне покриття, збирається швидко, підходить під мій домашній офіс.
- Недоліки:
- Не бачу.
- Євгеній В***Відгук від покупця. Продавець: BUK store. Колір: Білий. Кількість полиць: 3
Дизайн і якість виготовлення виробу повністю виправдали сподівання.
- Переваги:
- Якісний, добротний виріб. Український!!!
- Недоліки:
- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: BUK store. Колір: Білий. Кількість полиць: 3
На диво дуже гарна якість, зібрав зв 5 хвилин, добротно упаковано
- Переваги:
- Акуратна
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: BUK store. Колір: Білий. Кількість полиць: 3
Редагувати перший відгук не можна, тому залишаю другий позитивний
- Переваги:
- Гарно виглядає
- Недоліки:
Багато разів замовляв різні меблі, але вперше не бачу в комплекті шурупів. Підстава так підстава. Я звісно підберу їх сам, але про це попереджати треба.
- Переваги:
- Наче конструкція надійна
- Недоліки:
- Але неможливо зібрати якщо немає заздалегідь своїх шурупів
- Андрій
Того ж вечора продавець зв'язався та запропонував відшкодувати вартість шурупів або надіслати їх мені. Бо просто забули покласти у коробку. Обрав відшкодування. Тому, наразі можу сказати, що рекомендую.