- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
купувала на подарунок, все чудово! рекомендую
- Переваги:
- гарна якість
- Недоліки:
- не виявлено
- Продавець TinyMall
Щиро дякуємо вам за відгук про наші рукавички )
- РусланаВідгук від покупця. Продавець: TinyMall
Рукавички сподобались. М'який силікон, що гарно згинається - зручно чіпляється за посуд. Вигляд в них дуже якісний, приємно користуватися.
- Продавець TinyMall
Вітаємо вас з Новим роком!
Дякуємо вам за вашу думку про наші рукавички, для нас це дуже важливо. Ми раді що ви залишились задоволені вашою покупкою )
- СвятославВідгук від покупця. Продавець: TinyMall
рекомендую:
До этого пользовался тканевыми - вечно обжигал себе руки. В итоге долгое время заменял их обычными полотенцами, которые оказывались под рукой. Покупка назревала давно, но постоянно откладывал: не мог найти вариант, который реально бы устраивал.
Приятно удивлён - вживую они оказались ещё более милашными. Отдельный плюс - резиновая прокладка с обеих сторон: каждая перчатка универсальная, можно использовать как на левую, так и на правую руку, что делает их максимально практичными.
Встречал отзывы на похожие товары, где писали, что резиновая часть плавится или прилипает к противням. Здесь ничего подобного не заметил: доставал из духовки при температуре 200 градусов, держал в руках больше минуты - внутри перчатки вообще не ощущалось изменения температуры.
После стирки в машинке с ними тоже ничего не произошло - ещё один плюсик в копилку.
По сервису особо сказать нечего - стандарт Розетки: быстро пришло, быстро забрал в отделении, товар в отличном состоянии (как именно был упакован - уже не вспомню).- Переваги:
- - прекрасно выполняют свою функцию
- качество материалов
- двухсторонние
- милахи - Недоліки:
- - где они были раньше
- Продавець TinyMall
Щиро вдячні вам за високу оцінку і такий розгорнутий відгук про товар!
Наші прихватки рукавички- це дійсно зручна та потрібна річ на будь якій кухні )
Сподіваємось вони будуть радувати вас тривалий час. Дякуємо вам.
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Хороша якість і швидка доставка, рекомендую
Добрий день )
Ми дуже вдячні вам, що ви обрали наш магазин.
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: TinyMall
Повністю задоволений покупкою. Відповідає заявленим характеристикам, якісний товар, зручне замовлення/доставка.
- Продавець TinyMall
Щиро дякуємо за відгук. Раді що ви задоволені товаром та сервісом )
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Дійсно термостійкі прихватки. Тепер можна не хвилюватися, що обпечеш руки, беручи щось гаряче
- Продавець TinyMall
Дуже вдячні вам за ваш відгук про наші рукавички ) Сподіваємось вони стануть вашими справжніми помічницями під час приготування нових кулінарних шедеврів )
- Александр О***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Гарні та якісні. Свою функцію виконують добре, дружині сподобались
Дякуємо за ваш відгук )
Ми дуже цінуємо досвід наших покупців. Приємно, що наші прихватки сподобались. Це справжні помічниці на кухні )
- Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Всё понравилось, товар хороший , быстрая отправка
- Продавець TinyMall
Дуже вам вдячні, що поділились вашим враженням про наші рукавички )
Дякуємо за позитивну оцінку нашого сервісу. Ми дуже цінуємо вашу думку. Сподіваємось наші рукавички будуть тривалий час допомагати вам на вашій кухні
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Прихватками доволен.
Правда, немного великоваты; было б неплохо, чуть уменьшить размер (но это субъективно).- Продавець TinyMall
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку ) Дуже вдячні, що поділились вашою думкою про товар.
- Зоряна П***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Все влаштовує
- Віра К***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Я маю те,що шукала.Вони приємні за ціною та на дотик.Рекомендую!!!
- Переваги:
- Захищають всю руку
- Продавець TinyMall
Добрий день. Щиро вдячні вам за відгук. Дуже приємно, що наші прихватки сподобались вам )
- Михайло Л***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Купив пару тижнів тому. Раніше рукавичками не користувався взагалі. Ці досить зручні. Використовував декілька раз. Робив стейки. Повністю виконують свою функцію
- Переваги:
- Виконують свою функцію
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець TinyMall
Добрий день ) Дякуємо за вашу довіру та позитивний відгук. Для нас дуже цінна ваша думка.
Приємно чути, що ви задоволені придбаним товаром.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Прихватки очень хорошие , выполняют свою задачу на все 100!!!
- Продавець TinyMall
Дякуємо вам за ваш відгук ) Дуже раді, що вам сподобався наш товар.
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Прихватки чудові. Витримують високу температуру - можна спокійно тримати чугунний казан зразу з розігрітої до 250° духовки. У співвідношенні ціна-якість, можна вважати що більше ніж ідеально, а їх аж 2 шт.
- Переваги:
- Витримують високі температури, зручні, одразу пара.
- Недоліки:
- Не виявила.
- Продавець TinyMall
Добрий день ) Щиро дякуємо вам за розгорнутий відгук про наші прихватки. Для нас важливо було почути, що ви задоволені покупкою. Хай довго радують вас та допомогають вам на кухні!
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Прихватками задоволена, на жіночу і чоловічу руку підходять чудово, всередині приємна тканина, їх пара, і це супер, ще ї за приємною ціною. Товаром задоволена. За подарунок бонус - рукав для запікання- щиро вдячна! Відправка як вказано на сайті. Рекомендую і товар і продавця!
- Продавець TinyMall
Щиро вдячні вам за такий доволі розгорнутий відгук про товар. Ми раді, що вам все сподобалось. Сподіваємось, наші рукавички будуть гарними помічницями на вашій кухні )
- Кирилюк В***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Рекомендую до замовлення!
Якість, гарний зовнішній вигляд -- Переваги:
- Якісний товар! Гарний вигляд! Ввічливий та приємний менеджер з продажу!
- Продавець TinyMall
Щиро дякуємо вам за вашу оцінку та відгук про наші рукавички )
- Никита Г***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Зручні рукавички. Все добре
- Продавець TinyMall
Щиро вдячні вам за оцінку і ваш відгук )
- Євген Я***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Зручні рукавички. По доставці претензій немає.
- Продавець TinyMall
Дякуємо вам за ваш відгук про товар та оцінку нашого сервісу.
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Практичні, надійні!
- Переваги:
- Якісні рукавички, зручні, свою функцію виконують чудово
- Продавець TinyMall
Щиро вдячні за ваш відгук. Хай служать довго та допомагають вам втілювати нові кулінарні ідеї.
- Уляна Б***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Дуже класні, зручні та якісні прихватки. Купувала собі для роботи, все чудово. Висока температура пароконвектомату зовсім не відчувається.
- Переваги:
- Чудова якість
- Продавець TinyMall
Щиро вдячні вам за те що поділились з нами вашою думкою про товар. Ми дуже цінуємо досвід наших покупців. Сподіваємось наші прихватки будуть справжніми помічницями на вашій роботі )
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Дружина в захваті, наскільки якісні та зручні.
А ще побільше б таких продавців, швидко звʼязалися та відправили. Сервіс супер- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшли
- Продавець TinyMall
Дякуємо вам за оцінку нашого сервісу. Ми теж задоволені, що вашій дружині сподобались рукавички.
Гарного вам дня
- Мирон Н***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Гарні прихватки. Покупкою задоволені.
- Продавець TinyMall
Дякуємо за вашу оцінку. Раді, що вам сподобались наші прихватки )
- Ярина С***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Якісний товар, відповідає опису.
- Переваги:
- Приємне обслуговування
- Продавець TinyMall
Раді, що вам сподобався товар. Щиро вдячні за вашу думку - це дуже цінно для нас.
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Якісні прихватки, РЕКОМЕНДУЮ
- Продавець TinyMall
Дякуємо вам за оцінку. Добре що ви задоволені якістю нашого товару.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: TinyMall
Перше враження - гарні, якісні та зручні. Дружині сподобалось що з середини вони з тканини і приємні на дотик.
- Переваги:
- Якісні і зручні. Приємні на дотик
- Продавець TinyMall
Вдячні вам за ваш відгук. Дуже добре що все сподобалось. Впевнені, що вони стануть справжніми помічницями під час приготування нових страв на вашій кухні)
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: TinyMall
Рукавички чудові як на вигляд, так і в дії. Рекомендую.
- Продавець TinyMall
Щиро вдячні вам за вашу оцінку. Ваш досвід та думка про наш товар дуже цінні для нас
- Павло Ц***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Дружина їх давно обрала, ось нещодавно вирішили купити.Каже що вони чудові, практичні у використанні і добре захищають від жару.
Вважаю гарна відповідність ціна-якість!- Продавець TinyMall
Дякуємо за ваш відгук, думка покупців завжди важлива для нас. Приємно чути, раді що вам все сподобалось.
- Станиславский Е***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Рукавички гарні, прикольно виглядають. Дякую!
- Продавець TinyMall
Раді, що вам сподобались наші прихватки рукавички. Вдячні за вашу думку.
- БорисВідгук від покупця. Продавець: TinyMall
Дружині сподобались. Руки захищають та виглядають класно. Дякую.
- Переваги:
- Якість, зовнішній вигляд
- Продавець TinyMall
Дуже добре, що все сподобалось. Для нас це важливий показник.
Вдячні вам за ваш відгук
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Все замечательно!
- Продавець TinyMall
Щиро вдячні вам за вашу оцінку.
- Віктор Н***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Рукавички дуже гарні і якісні.дружина приємно вражена(зручні і правильного розміру).
До рукавичок в подарунок рукав для запікання - теж приємна дрібниця.
Продавець привітний і ввічливий. дякуємо.
Бажаємо росту та успіхів.- Переваги:
- Продавець TinyMall
Дякуємо за вашу оцінку. Раді, що вашій дружині рукавички сподобались. Впевнені, вони стануть їй справжніми помічницями у втіленні нових кулінарних ідей.
- Олександр І***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Купили як подарунок для куми, все гуд. На вигляд подобаються
- Переваги:
- Все подобається
- Продавець TinyMall
Ми раді, що вам сподобались наші прихватки рукавички.
Вдячні за ваш відгук
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Чудові прихватки, гарно сидять на руках, в них температуру деки не відчувала. Я задоволена+ подарунок ( приємно).
- Продавець TinyMall
Щиро дякуємо за ваш відгук. Сподіваємось вони стануть справжніми помічниками на вашій кухні )
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: TinyMall
Зручні, дякую.
- Переваги:
- Свою функцію виконують
- Недоліки:
- .
- Продавець TinyMall
Дякуємо за ваш відгук. Хай служать довго)
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Все добре, дружині сподобались, рекомендую
- Переваги:
- Гарна якість, зручні та практичні
- Продавець TinyMall
Раді, що вам все сподобалося. Вдячні за вашу оцінку
- Жанна Д***Відгук від покупця. Продавець: TinyMall
Купувала відразу дві пари для себе та на подарунок матусі.
Я дуже задоволена цими рукавичками. Якісно зроблені, зручні та симпатичні, доволі гарно сидять на руці та не спадають, добре захищають від гарячого.
В середині якісна підкладка з тканини, приємна на дотик та прострочена ромбиками. Думаю, що вони підійдуть до будь-якого інтер'єру кухні.
І дякую за рукав для запікання, стане в нагоді)- Переваги:
- Гарна якість, приємні та зручні у використанні, мають гарний вигляд. Добре захищають від гарячого.
- Недоліки:
- Сьогодні користувалась перший день, не знайшла. Хіба що упаковка доволі простенька
- Продавець TinyMall
Дякуємо за ваш відгук. Ваш досвід дуже цінний для нас
Хай служать довго та радують вас і матусю )