- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: L. Колір: Сірий
Гарні рукавички. Користуюсь вже кілька місяців . Як отримав вважав що дуже тонкий матеріал верху , але час показав тонкий але зручний і надійний. Внутрішня сторона взагалі 10/10 подушечки мʼякі , навантаження не відчуваєш. Рекомендую однозначно
- Переваги:
- Зручні, надійні, гарно виглядають
Доброго дня, Дмитро.
Дякуємо за відгук. Раді що Вам сподобались рукавички! Успіхів на тренуваннях.
Гарного дня
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: L. Колір: Чорний
Дуже приємний, лояльний продавець. Товар чудовий і повністю відповідає опису. Дуже задоволена, рекомендую!
Доброго дня, Ольга.
Дуже дякуємо за Ваш відгук!
Гарного дня
- КсеніяВідгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: L. Колір: Чорний
Все чудово! Дарувала хлопцю — йому значно більше сподобалися ніж ті, що у нього були до цього. На цих краще зчеплення, бо вони добре прогумовані.
Ще й продавець дуже лояльний. Це був подарунок, тож не було змоги поміряти протягом двох тижнів та у разі чого повернути. Але мені пішли назустріч, та ми домовилися про повернення, якщо не підійде, навіть після спливання 14 днів. Врешті решт, все підійшло- Переваги:
- Добре прогумовані, гарне зчеплення, зручні при носінні
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: L. Колір: Чорний
Дуже класні перчатки! Легенькі та добре тягнуться ,їх майже не відчуваєшь, і при цьому накладки дуже пружні, долоням комфортно
- Євген П***Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: L. Колір: Чорний
Короче, я брав їх в основному через холодне залізо на вулиці, мазолі прикрашають хлопців.
Так от металевий турнік на морозі ледве відчувається, що є добре. Але сцепка з турніком це вже проблема, тобто печатка добре "липне" до турніку, сама рука вислизує після 12-го повтору, і приходиться перехватуватися коли сили вже на межі.
Тому саме для моїх цілей ідеально, загалом трохи заважає.- Переваги:
- Трохи тепліше.
- Недоліки:
- Трохи вислизує.
- Продавець Fighter Project
Доброго дня, Олег!
В нашому асортименті також є інші моделі рукавичок.
Щиро дякуємо за відгук, раді виконати Ваше замовлення.
Гарного дня!
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: L. Колір: Чорний
Чудові рукавички! Користуюсь ними вже декілька місяців, то дуже добре тримаюсь в них на турніку, не слизьки, гарної якості, і немає мозолів що найголовніше коли тренуюсь в них.
- Переваги:
- Гарний хват, не слизьки, гарна якість
Доброго дня, Станіслав!
Дякуємо за відгук, раді що Вам сподобалися рукавички.
Гарного дня!
- Родион Н***Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: L. Колір: Чорний
Хороший продавец, уточнили размер перед отправкой. Советую обращаться. Товар для своей цены хороший.
Вітаємо, Радіон!
Щиро дякуємо за відгук
Успіхів на тренуваннях, гарного вечора!
- Артём Ш***Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: L. Колір: Пурпурний
Вітаємо, Артем!
Гарного вечора!
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: L. Колір: Сірий
Дійсно не слизькі, як для турніку так і для гантелів
- Переваги:
- Відповідають опису
Доброго дня, Богдан!
Раді виконати Ваше замовлення. Успіхів на тренуваннях.
Гарного дня!
- Павел Я***Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: M. Колір: Чорний
Я без них теперь не тренируюсь, спасибо!
- Переваги:
- Классные перчатки, намного легче тягать железо и заниматься калистеникой
Доброго дня, Павло!
Дякуємо за відгук. Успіхів на тренуваннях.
Гарного дня!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: S. Колір: Чорний
Дуже зручні, розмір підійшов ідеально
Доброго дня, Наталія!
Дякуємо за відгук. Успіхів на тренуваннях
Гарного дня!
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: S. Колір: Чорний
Отличные перчатки
- Переваги:
- Красиво, качественно
Доброго дня, Сергій!
Гарного дня!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: M. Колір: Фіолетовий
Рукавички дуже зручні і якісно виконують свою функцію. Займатися в них мені комфортно.
Замовлення швидко прийняли, підібрали потрібний розмір та доставили в дуже короткий термін.
Дякую!- Переваги:
- Легкі, зручні, виконують потрібне навантаження.
Доброго дня, Наталія!
Дякуємо за детальний відгук, раді виконати Ваше замовлення.
Гарного дня!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: S. Колір: Чорний
Після оформлення замовлення зі мною одразу зв'язались, уточнили розмір і відправили товар.
Рукавички сподобались, дуже зручні та комфортні. Захищають руки від мозолів.- Продавець Fighter Project
Доброго дня, Олена.
Дякуємо за відгук, раді допомогти.
Гарного дня!
- Олеся Ш***Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: M. Колір: Фіолетовий
Замовляли на подарунок, відправили швидко. Спочатку здалось що вони маленькі, проте чудово сіли на руку - добре тягнуться. Гарна якість.
Продавець уважний, написав для підтвердження замовлення і вже після отримання- Переваги:
- Гарні, м'які
Доброго дня, Олеся!
Дякуємо за відгук, завжди раді допомогти
Гарного дня!
- Елена Ф***Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: M. Колір: Чорний
в роботі перевірено , дуже круто
Доброго дня, Олено!
Гарного дня
Продавець дуже класний, я замовила розмір м, але продавець уточнила заміри і підібрали розмір с. Підійшов ідеально ! Якість за цю ціну норм.
- Переваги:
- Швидка доставка, ідеальний розмір
- Продавець Fighter Project
Доброго дня, Олена!
Раді допомогти, успіхів на тренуваннях.
Гарного дня!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: M. Колір: Чорний
Консультант допоміг підібрати розмір рукавичок, топ!
- Переваги:
- М'яко та зручно!
- Продавець Fighter Project
Доброго дня, Олександр!
Раді допомогти.
Успіхів на тренуваннях!
- Костянтин М***Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: L. Колір: Чорний
Для занять на турніку - чудово!
Цупкі, зручно сидять.- Продавець Fighter Project
Доброго дня, Констянтин.
Дякуємо за відгук, раді виконати Ваше замовлення.
Гарного дня!
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: S. Колір: Рожевий
Швидко доставлено і якість товару на найвищому рівні
- Переваги:
- Дуже зручні
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець Fighter Project
Доброго дня, Олександр!
Дякуємо за відгук.
Раді виконати Ваше замовлення.
Гарного дня!
- Дар'я С***Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: M. Колір: Фіолетовий
Гарні перчатки, прийшли цілі та чисті, без дефектів. Брала розмір М. Усе підійшло. Повністю як в описі. Якщо вагаєтесь брати чи ні то ціна того вартує
- Переваги:
- дуже файні
Доброго дня, Дар'я!
Дякуємо за відгук, раді що Вам сподобалися рукачички.
Гарного дня
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: M. Колір: Пурпурний
Дуже приємний продавець,матеріал не ковзає і дійсно захищає від мозолі особливо при підтягуванні.
Я задоволена) Дякую...- Переваги:
Доброго дня, Марина!
Раді що Вам підійшли.
Гарного дня!
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: L. Колір: Чорний
Загалом гарні рукавички, гарне зчеплення з турніком
- Переваги:
- Зчеплення, руки не ковзають
- Недоліки:
- Могли б зробити їх міцніше, тонкувата тканина як на мене
- Продавець Fighter Project
Доброго дня!
Дякуємо за зворотній зв'язок, нам важлива Ваша думка.
Гарного дня
- Віталій В***Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: L. Колір: Чорний
Загалом рукавички ідеальні для турніка, велосипеда та еспандера.
- Переваги:
- Зручність і посадка, захоплення і зчеплення, дихаючий матеріал, міцність
- Недоліки:
- Рукавички знімаються не так ідеально, як показано на фото. Після занять на турніку іноді з’являються невеликі мозолі та ранки, але це все не критично
- Продавець Fighter Project
Доброго дня, Віталій!
Дякуємо за зворотній зв'язок. Раді виконати Ваше замовлення.
Гарного дня!
- ЄлизаветаВідгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Розміри: M. Колір: Сірий
Рукавички супер, стильні, зручні, дякую за швидкий, безкоштовний обмін
- Переваги:
- Стильні, зручні
- Аліна М***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Розміри: M. Колір: Рожевий
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Розміри: S. Колір: Рожевий
Ніби нормальні, виглядають гарно. Але при занятті в залі взагалі не допомогли від мозолів – гантелі і інший інвентар їздить по руці разом з рукавичками. Займатись з ними ще гірше, ніж голими руками брати гантелі. Руки ще й потіють в них. Оці додаткові полоски під пальці теж мене дратували. Один раз використала і викинула
- Рудик М***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Розміри: S. Колір: Чорний
Товар отримала через 5! Днів після оформлення замовлення. Чекала дуууже довго, в силу реалій - можна це було зробити значно швидше, на що і розраховувала.
- Переваги:
- Підійшов розмір.
- Недоліки:
- Довга доставка.
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Розміри: S. Колір: Рожевий
Супер. Брав Доньці, задоволена.
- Діана Д***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Розміри: L. Колір: Рожевий
Самі рукавички відповідають розміру,зручні,з мінусів погана якість липучок,через пів року перестають тримати.
- Переваги:
- Зручні на руці,мʼякі
- Недоліки:
- Погані липучки
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Розміри: M. Колір: Чорний
Не знаю для кого рассчитаны эти перчатки, за две недели (3 тренировки на турнике) оторвались липучки, выкинул и купил себе накладки для турника - в 100 раз лучше.
- Недоліки:
- Порвались через 2 недели использования на турнике.
- Марина Ф***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Розміри: S. Колір: Чорний
Все добре. Рукавички гарнi.
- Даниэль П***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Розміри: M. Колір: Чорний
Пришли позавчера, забрал, брал размер М. Подошли, два раза побывал в зале - начали рваться по шву возле пальцев.
- Переваги:
- Хорошо "липнет" к железу
- Недоліки:
- Рваться будут почти сразу. Куча ниток вылезает после первого использования.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Розміри: M. Колір: Рожевий
Рукавички брала для занять у тренажерному залі, від мозолів уберегли)
Дуже гарні на вигляд, всі фото відповідають дійсності.
Єдина проблема - виявилися великуватими у зап'ястку, тому доводиться завжди гарно перетягувати липучку.- Переваги:
- Справляються із своєю роллю, дуже гарні на вигляд
- Недоліки:
- Виявилися завеликі
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Розміри: S. Колір: Рожевий
Вітаю, дуже дякую за якісний товар. Рукавички дуже гарні, якість на висоті, приємно здивували липучки, вони дуже міцні і гарної якості. Для тренажерної зали підходять добре, буде гарний хват не ковзають. Ручка при заняттях просто відпочиває.
- ЛайлаВідгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Розміри: S. Колір: Рожевий
Неймовірно чудові та якісні рукавички
Дуже легка та приємна на дотик тканина.
Дякую за швидкість відправки мого замовлення- Переваги: