- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Ї_жачок
Набір дуже гарний, дуже гарно та акуратно все зроблено
- Продавець Ї_жачок
Доброго дня, Вадим! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: HappyLife
набір гарний, кубики добре охолоджують напої, вартує цих коштів, хороший варіант для подарунку
- Продавець HappyLife
Доброго дня, Володимир! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Подарункові набори Moltis Relax Whisky Stones, Quadro 8 шт кубиків. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш happylifе
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: HappyLife
Набір бомба гарний класний
- Продавець HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.
- Юра А***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Супер набір гарно престижно виглядає дуже класний велики
- Переваги:
- якість
- Продавець HappyLife
- Остап П***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Набір крутий це мало сказано все гарно зроблено виглядає прекрасно на подарунок підійшло супер
- ХенкВідгук від покупця. Продавець: HappyLife
Хороший набір гарно зроблений дуже крутий подарунок
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
подарунковий набір. гарно виглядає приємна на дотик внутрішня сторона, дуже подобається
- Переваги:
- Якісний набір
- Продавець HappyLife
- лілія г***Продавець: Rozetka
Супер товар. Класний подарунок
Добрий день, Лілія! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!