- Тетяна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-зелений. Об'єм: 600
Чудова зручна пляшка. Купували для дитини, зручно носити з собою, зручна кришечка.
Представник постачальникаТетяна,
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Олександра О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-зелений. Об'єм: 600
Зручна, є замочок, щоб випадково не відкрилась кришка.
- Переваги:
- Силіконова накладка для зручного тримання, защіпка кришки, всі деталі розбираються для зручного миття
- Недоліки:
- Не виявили
Представник постачальникаОлександра,
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-зелений. Об'єм: 600
Чудова пляшка, рекомендую
Представник постачальникаНаталія,
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-зелений. Об'єм: 600
Костуємось 3 місяці, недоліків нема
Представник постачальникаСвітлана,
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 600
Луже гарна пляшка
Представник постачальникаВікторія, Дякуємо за відгук.
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 600
Гарна пляшечка. Це наша друга пляшечка. Купувала для дочки. Перша від першого ж падіння відламався пластик у місці, де закривається - місце замочка (фото додається).
Якість=акційна ціна.
Без акції вдруге б не купила.- Переваги:
- Акція. Зручно пити. Блокування кришечки
- Недоліки:
- Та норм за акційну ціну
Представник постачальникаНаталія,
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.- Anna
У дочки зламалась точно так само(
Представник постачальникаДобрий день, Anna.
Ми вдячні за Ваш відгук та зауваження щодо наших товарів.
Ми завжди прагнемо до поліпшення наших продуктів, і Ваші коментарі дуже важливі для нас.
Бажаємо Вам вдалих покупок та приємного користування товарами Kite.
- Вадим Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-зелений. Об'єм: 600
Топич
Представник постачальникаВадим,
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 600
З вигляду гарна пляшечка, але прийшла з недоліком.
- Недоліки:
- Сама трубочка зломана, не зручно пити.
Представник постачальникаДобрий день, Наталія.
Дякуємо за звернення. Прикро, що трапилась така ситуація з пляшкою для води Kite (K24-1201-3). Для вирішення цього питання зверніться будь ласка в службу підтримки компанії РОЗЕТКА.
Вдалих Вам покупок та гарного настрою!
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 600
Чудова пляшка не протікає!
- Переваги:
- Не протікає
Представник постачальникаІрина,
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Тамара Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 600
Зручна пляшка гарної якості. Дитині дуже подобається. Використовуємо у вертикальному положенні, тому стосовно протікань не відомо.
- Переваги:
- Гарна, якісна.
- Недоліки:
- Поки не виявлено
Представник постачальникаТамара,
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 600
Коли кришка відкрита то протікає з горлишка через вихід трубки. А так норм пляшка.
Представник постачальникаДобрий день, Олександр.
Дякуємо за відкук та за вибір пляшечки ТМ Kite/
Дана модель має силіконову трубочку, завдяки якій зручно пити навіть на ходу. Кришечка надійно закривається, не даючи воді проливатися, а також захищає мундштук від забруднень. Фіксатор блокує кришечку, захищаючи від мимовільного відкриття. При відкритій кришці моживе протікання.
Бачаємо приємної експлуатації та довгий час!
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-зелений. Об'єм: 600
Дуже зручна пляшечка!
Дитина задоволена
Представник постачальникаОлена,
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Вероніка С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-зелений. Об'єм: 600
Дуже класна і зручна!
Представник постачальникаВероніка,
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Анна Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-зелений. Об'єм: 600
Чудова пляшка, гарного якості.
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Анна Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 600
Прийшло вчасно. Якість чудова, навіть без стороннього запаху.
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-зелений. Об'єм: 600
Брали для школи, син задоволений. Користується поки не довго, сподіваємося прослужить хоча б до кінця навчального року.
- Переваги:
- Гарна, не протікає, добре що легко виймається трубочка.
- Недоліки:
- Поки ще немає.
Представник постачальникаТетяна,
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-зелений. Об'єм: 600
Дуже класна пляшка. Нам сподобалася. Якісна. Старший бере в школу. Ще меншому в садочок візьму таку ж.
Представник постачальникаОльга,
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-зелений. Об'єм: 600
Чудова пляшка
Представник постачальникаЕлена,
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Альонка З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 600
Хороша пляшечка для води,немає запаху,замовляємо вже 2раз.
Представник постачальникаАльонка,
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-зелений. Об'єм: 600
Бутилка дуже крута, зручна та якісна!
Представник постачальникаЯна,
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-зелений. Об'єм: 600
Покупкой довольна большое спасибо продавцу
- Переваги:
- Чудово
- Недоліки:
- Немае
Представник постачальникаНаталья,
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 600
Пляшка хороша. Але прийшла не укомплектована- ручки не було. Дуже шкода тому, що брали саме щоб зручно було носити дитині.
- Переваги:
- Красива. Міцна
- Недоліки:
- Без ручки. Некомплект.,
Представник постачальникаДобрий день, Світлана. Дякуємо, що обираєте товари Kite
Для вирішення цього питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки компанії РОЗЕТКА.
Гарного дня!
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-зелений. Об'єм: 600
Супер!!!
Представник постачальникаКатерина,
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Людмила Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 600
Товар оказался даже лучше, чем ожидали, все доставили быстро, покупкой очень довольны!)
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Роксолана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 600
Придбавши дану пляшку кнопка поламалася за декілька днів користування ,перестала зовсім закриватися ,звернулися в точку видачі і нам відмовили у заміні чи поверненні,даний товар не рекомендую ,і те, як віднеслися до цього у самій розетці теж,тому відгуки лише негативні і зовсім не коректні з боку продавця! Даний товар не рекомендую
- Недоліки:
- Придбавши дану пляшку кнопка поламалася за декілька днів користування
Представник постачальникаДобрий день.
Важливо звернути увагу що кришка з фіксатором. І саме неправильне використання також може призвести до поломки.
Нам шкода що ви не отримали задоволення від використання данної пляшки.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 600
Чудова плашка. Зручна, якісна.
- Переваги:
- Якісний матеріал. Блокування від випадкового натиснення кнопки.
Представник постачальникаЮлія,
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-зелений. Об'єм: 600
Дуже зручна пляшка! Користуємось вже 2 місяці. Не тече, блокування є, кнопка легко натискається, дитина користується з задоволенням. Трубка витягуєття і можна користуватися як поїлкою і мити зручно.
- Переваги:
- Зручна
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 600
Чудова якість, фото відповідає товару
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Лілія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 600
Гарна якість, зручна у використанні, має великий обʼєм
- Переваги:
- Зручна та якісна
Представник постачальникаЛілія,
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-зелений. Об'єм: 600
Пляшечка сподобалася, дуже зручно випити води і в транспорті, і вдома. Вдома нагадує про необхідність пити достатню кількість води. Куплю ще одну таку для мами.
- Переваги:
- Чудова зручна пляшечка, яка особисто мене змушує пити більше води. Не протікає. Завжди ношу з собою. Використовую більше місяця.
Представник постачальникаГалина,
Бажаємо отримувати радість від кожного дня користування пляшечкою Kite.
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 600
Замовлення отримала 3 вересня, 3 дні дочка походила до школи з пляшечкою, на 4-й день я помітила, що в лежачому положенні вона протікає.
- Переваги:
- Гарна пляшечка на вигляд, зручна, дочці подобається
- Недоліки:
- Протікає
Дякуємо за відгук.
Це досить дивна ситуація, адже при наявності всіх резинок (клапан і кришка) рідина немає жодного шансу на витікання т.к. всі отвори щільно прилягають один до одного, + збоку є "перемикач", який щільно фіксує кришку і вона не відкриється мимоволі.
Єдине, що не виключено, це незначне прокапування, якщо пляшка буде довготривалий час (тиждень як мінімум) знаходитися в положенні догори дном, в усіх інших випадках - пляшка не протікає і з неї не капає.
Рекомендуємо перевірити чи все щільно прилягає, і чи є всі резинки, також чи в правильному положенні трубочка.
Бажаємо приємного використання продукції ТМ Kite.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 600
Зручно тримати, об'єм достатній, добре закривається, вода не проллється. Якість Kite
- Переваги:
- Добре продуманий дизайн
- Недоліки:
- Не знайшли
Представник постачальникаОльга,
Дякуємо за вибір ТМ Kite.
Бажаємо смачних і корисних напоїв.