Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF 30 Tink 100 мл 4823109409460

Оцінка користувачів 4.73/5
на основі 51 відгук
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50

Чудовий сонцезахисний крем, який гарно наноситься на шкіру і захищає від впливу ультрафіолету. Ще однією перевагою можна відмітити зручну фасовку (30 мл), що дозволяє брати цей продукт на борт літака.

Переваги:
    Текстура, упаковка, захист
  • Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50

Дуже сподобався цей сонцезахист для обличчя. В мене комбінований тип шкіри і доволі важко знайти сонцезахисний крем, який не буде відчуватися на шкірі. Цей впорався. Користуюсь кожен день під макіяж, гарно лягає, не залишає білих слідів, швидко всмоктується. Зручний формат туби, легко видавлюється та щільно закривається. Це мій фаворит. На осінь візьму у цього бренду на спф 30.

Переваги:
    легкий, не залишає білих слідів
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 30

Крутий крем для обличчя для захисту від сонячних променів )))
    Мені дуже зайшов
    Я купила на пробу два тюбики - один з spf 50, інший - з spf 30. І той, і той справляються зі своєю задачею бездоганно! Добре зволожують шкіру, усувають відчуття сухості та стянутості . Прекрасно захищають . Не потребують частого повторного нанесення після купання
    На початку відпустки наносила крем з spf 50, а згодом послабила захист і наносила spf 30. Жодного разу моя шкіра не зазнала опіків, тому однозначно їх рекомендую !

Переваги:
    Дуже дієвий засіб, не дивлячись на таку низьку ціну)
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Сазонова Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 30

Мне 62 года и я пользуюсь кремами по уходу за лицом, где не всегда есть spf. Данный крем мне очень подошел. Он хорошо ложится, справляется с своими задачами.

Переваги:
    Отличный spf крем, за очень приятной ценой.
  • Роман Л***

Дякую

• Софія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50

Крем має легку текстуру, яка швидко вбирається і не залишає жирного блиску. Після використання помітила, що шкіра не лише захищена, але й зволожена протягом дня. Загалом, я дуже задоволена цим кремом

Переваги:
    Ціна/якість, не залишає плям чи блиску
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 30

Хороший крем, легка текстура, приємно пахне

• Марьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 30

досить непоганий за свою ціну

• Ліна Л***

Хороший крем

• Анастасия Ю***

Отличный лосьон, со своей задачей справился на все 200%

• Ника Р***

За свои деньги хорош.

Недоліки:
    Синий подтон кожи даёт
  • Богдана Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50

За свою ціну непоганий спф крем. Наноситься легко, запах приємний.
    Не пече, не викликав подразнень
    Ефективність перевіримо

• Анастасия Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 30

У крема приятная текстура, на лице не остается липкого слоя, в целом со своими функциями справляется)

Переваги:
    Цена, качество
    Недоліки:
    Не заметила пока
  • Геннадій М***

Рекомендую!!!

• Надя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл. Ступінь захисту: 30

Лосьйон добре захищає шкіру від сонячних опіків, використовували всією сім'єю на відпочинку, зі своєю задачею справляється. Зручний об'єм і дозатор.

• Дарʼя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл. Ступінь захисту: 30

Зручний у використанні. Швидко поглинається і не залишає білих слідів. Саме головне - це насправді захист від сонця. Ні я ні діти не попеклися на морі.

Переваги:
    Захист
  • Дарина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50

Брала із собою у відпустку. Спасіння для моєї білої шкіри. Приємно пахне, а головне працює!

Переваги:
    Захищає
  • Надія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл. Ступінь захисту: 30

Сподобалась консистенція крему, легко наносити, швидко вбирається, не залишає білих слідів і добре виконує свою захисну функцію. Вдалий формат крему 100 мл, така невеличка баночка, не займає багато місця. Рекомендую

• Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл. Ступінь захисту: 30

Дієвий та зручний лосьйон. Тиждень користувалась з дітьми на морі. Шкіра не почервоніла і не згоріла зовсім. Навіть коли багато часу були на сонці. Приємно пахне та не залишає білих слідів. Легкий лосьйон швидко поглинається шкірою. Рекомендую!

Переваги:
    не липкий, не залишає білих слідів
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 30

Барала із собою у відпустку. У мене їх два, на 50 і на 30 спф, для проби на своїй блідій шкірі
    Класні креми. Якщо бюджет обмежений а хочеться хорошої якості - це саме ваш вибір.
    Рекомендую

Переваги:
    Виконують свою функцію
  • Аліса К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50

Суперова тема. Взяла на заміну своєму спф у стіку.
    Я сама по собі дуже світла і обличчя дуже швидко горить на сонці. Тому без спф з дому не виходжу.
    Якість супер, не комедогенний, функцію свою виконує і ціна приємна, що ще треба для щастя?)))

Переваги:
    Хороший спф, ціна, текстура
  • Аліса К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл. Ступінь захисту: 30

Зручний формат крему, не протікає.
    У відпустці це був мій маст хев. Хороша консистенція, на шкірі не відчувається і головне - робить свою справу.
    Супер, мені сподобався

Переваги:
    Ціна, формат
  • Ирина П***

Гарний крем.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50

Сонцезахисний крем для обличчя Tink Superfood spf 50.
    Крем має дуже приємний запах , забезпечує дуже високий рівень захисту , і він дійсно дієвий, що для мене є дуже цінним , бо моє лице згорає за 15 хв перебування на сонці. Некомедогенний.
    Для моєї комбі шкіри підійшов ідеально )

Переваги:
    Не потребує частого нанесення. Дієвий)
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл. Ступінь захисту: 30

Дуже крутий лосьйон ! За свої гроші - взагалі топ! Добре захищає , швидко поглинається шкірою без липкого залишку та білих слідів на тілі. Брала з собою у відпустку , результатом дуже задоволена) Не забиває пори , зволожує шкіру. Має приємний аромат, зручний дозатор , що не протікає.

Переваги:
    Не залишає білих слідів, швидко поглинається шкірою .
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Румянцева Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50

Ця сонцезахисна лінійка - просто знахідка. SPF30 використовую щоденно. А SPF 50 - на пляжі. Приємна текстура та аромат. Гарно захищає.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 30

Класний крем. Швидко поглинається та не залишає білих слідів. Можна наносити під макіяж. Гарний захист за дуже доступні кошти.

Переваги:
    Захищає від сонця
  • Румянцева Д***

Лосьйон дуже сподобався.
    Легко наноситься, швидко вибирається та має приємний аромат. А головне зволожує шкіру. Задоволена покупкою.

Переваги:
    Заоложує
  • Алла Г***

Класний сонцезахисний засіб за хорошою ціною. Гарна текстура. Рекомендую

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 30

Придбала декілька сонцезахисних засобів цієї торгової марки і дуже задоволена, бо ціна - якість дуже порадували. Гарна текстура ( не залишає білі плями на шкірі ) і при тому можна бути спокійним про захист. Рекомендую !

Переваги:
    Текстура і діючий елемент
    Недоліки:
    Поки не знайшла
  • Світлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 30

Дуже сподобався в використанні , має легку та приємну структуру . Захищає обличчя від сонячних промінчиків та почервоніння .
    Не залишає білих слідів та не приємного липкого шару , що є великим плюсом .

• Таня М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 30

Наношу щодня на шкіру перед виходом на двір. Вже спробувала і під макіяж, і на пляж.
    Подобається те, що не забиває пори, не пріє і не пітніє обличчя, не тече тоналка , що нанесена поверх спф. Захищає супер! На пляжі плечі, обличчя і декольте були захищені. Без нього б згоріли! Іще зволоження помітила. Шкіра м'яка стає. Сподобалося. Дякую!

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50

Шкіра в мене схильна до пігментації. Трохи сонця і вже плями. І тут я знайшла цей крем і просто в захваті. По-перше - немає жирності, липкості та білих слідів на шкірі. По-друге (і найголовніше) - дійсно гарно захищає. Поки користуюсь - жодної нової пігментної плями. Рекомендую саме СПФ 50 для всіх, у кого також є проблеми пігментації.

Переваги:
    легкий, без білих слідів на шкірі
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл. Ступінь захисту: 30

Мій фаворит на літо. Крем наноситься легко, не лишає білих слідів та відчувається зволоження окрім захисту. Протягом вихідних весь час була на сонці - шкіра не почервоніла та залишилась зволоженою. Рекомендую!

Переваги:
    не лишає липкості, без білих слідів
  • Максим О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50

Зручний формат крему для подорожі - не займає місця. Захист від сонця чудовий

• Максим О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл. Ступінь захисту: 30

Купив для дівчини, для чутливої до сонячних променів шкіри підійшов ідеально. Рекомендую!