Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

4.7/5
Оцінка користувачів 4.7/5
  • Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Юзон

Чайник сподобався. Зручно кип'ятити невелику кількість води, те що потрібно для декількох членів сім'ї. Симпатичний. Товар рекомендую.

Переваги:
    Швидко закипає вода, легенький.
    Недоліки:
    Поки не виявили.
  • Юлія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Юзон

В принципе чайник не плох , компактный,есть ситечко можно заваривать чай,травы , ягоды,это удобно. Что не порадоваложто отсутствие гудка ,хотя в описании должно быть на коробке нарисовано. Также нужно брать аккуратно после закипания из отверстий крышки идет пар можно обжечься. Эти отверстия предназначены для чего не понятно,по идее оттуда звук идти должен, но у меня только пар.

Переваги:
    Ситечко , компактный размер
    Недоліки:
    Нет гудка , пар из крышки
  • Ганна

Компактний, акуратний. Задоволена.

• Валерий С***

Відповідає опису

• Андрій Б***

Легенький, якісний!

• Продавець  Юзон

Вітаємо! Дуже раді, що ви лишились задоволені своїм замовленням) до нових зустрічей!

• Павло
    Відгук від покупця. Продавець: Юзон

Чайник приїхав до почтомату трохи побитий. Упаковка була ціла, напевно такий із заводу. Продавець не відповідає.

Переваги:
    Дуже легкий
    Недоліки:
    Продавець не перевіряє товар перед відправкою.
  • Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Юзон

Чайник гарний, свисток сповіщає про закипання води.

• Продавець  Юзон

Вітаємо! Дуже раді, що Ви лишились задоволені своїм замовленням) до нових зустрічей!

• Світлана М***

Гарний .

Переваги:
    Все , як хотілося і навіть краще!
    Недоліки:
    ------
  • Надія
    Відгук від покупця. Продавець: Юзон

Чайник дуже симпатичний, оригінальний дизайн. Отримую естетичне задоволення від нього. Плюс, що можна мити в посудомийці.

Переваги:
    Швидка відправка, товар відповідає фото та опису.
    Недоліки:
    Немає інформації про країну походження товару пакуванні та самому товарів. Є лиш напис, що німецький дизайн.
    • Продавець  Юзон

Добрий день. Вдячні за гарний відгук! Бренд: EDENBERG. Країна виробник: Китай

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Юзон

Дуже гарний чайник! Він легенький, швидко закипає. Під час закипання видає тихий звук гудка. Мені дуже подобається моя покупка. Раджу усім!

Переваги:
    Легкий, швидко закипає, під час закипання ніжно свистить
    • Продавець  Юзон

Добрий день! Щиро вдячні за чудовий відгук та довіру. Раді, що ваше замовлення залишило позитивні враження.