- Безверхий Г***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 8
Рукавиці дуже хороші качествіні
- Переваги:
- Дуже дешево за такий товар
- Недоліки:
- Ненайдено
- Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорно-золотистий. Розмір: 7
Одержали рукавиці, все як в описі трохи завеликі але це не біда) дитина у захваті це саме головне!
- Переваги:
- Хороша якість товару
- Недоліки:
- Василь Т***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорно-золотистий. Розмір: 7
Самі по собі рукавиці нормальні, але приїхали з браком, діркою на польці, та дуже поганий шов, нитки буквально від мінімального руху розходяться
- Переваги:
- Не враховуючи брак, нормальні рукавиці на такий бюджет
- Недоліки:
- Приїхали браковані, з діркою на пальці, та поганими швами
- Марина О***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорно-золотистий. Розмір: 6
Рукавиці г***о з г***а!!! Результат після першого ж тренування на фото. 850 грн викинуті на вітер, а вони на дорозі не валяються
- Переваги:
- Недоліки:
- Якісь нульова
- Леонід Д***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 8
Юний голкіпер в захваті, чудові перчатки. Дякую.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 7
Купляв сину на день народження. Йому дуже сподобались. Якість дуже гарна.
- Анастасия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 8
Купляли вратарські рукавиці, дуже довольні якістю. Також приємно було отримати замовлення на наступний день і не чекати
- Вікторія Х***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорно-золотистий. Розмір: 9
Перчатки чудові, легкі та стильні.
- Вадим Г***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний з білим. Розмір: 8
Перчатки просто вау
Всім рекомендую- Продавець Червоний жук
Доброго дня, Вадиме!
Щиро дякуємо за ваш відгук Дуже приємно чути такі емоційні слова! Раді, що рукавиці справили враження й виправдали очікування.
Бажаємо надійних сейвів, впевненості на полі та лише переможних матчів!
- АЛЕНА М***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорно-золотистий. Розмір: 8
Отличного качества перчатки
- Валерія К***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний з білим. Розмір: 7
Рукавички чудові. Дитина задоволена.Рекомендую !
- Кирилл Б***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 9
Отличные перчатки,не пожалел что купил,советую всем
- Переваги:
- Хороший латекс,даже на искусственном газоне латекс сильно не стирается,хорошо прилягают к руке,не жарко в них,цена хорошая не дорого,мяч на ударах ловиться хорошо, на сильных рукам вообще не больно
- Недоліки:
- Есть только один недостаток и с перчатками он никак не связан,это то что доставка неделю была,но сами перчатки окупают этот недостаток
- Иван Г***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорно-золотистий. Розмір: 8
Просто відмінно підходить для всіх
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний з білим. Розмір: 10
Ціна/якість супер, пакування теж хороше, загально хороші враження)))
- Божко А***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорно-золотистий. Розмір: 7
Отримали свої рукавички швидко. Візуально дуже гарні. Дитина в захваті, і сподобались і дуже зручні. Рекомендую
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний з білим. Розмір: 7
Рукавички чудові. Дитина задоволена.
- Недоліки:
- Даніїл К***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний з білим. Розмір: 9
Рекомендую до замовлення
- Переваги:
- Перчатки даже гарні, гарний зовнішній від, та м'ячи ловити не так больно, латекс дуже хороший, всем рекомендую
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорно-золотистий. Розмір: 6
Замовляли воротарські рукавички! Сподобалися! Якість хороша, син в захваті, говорить дуже зручно в них грати! Брали 6 розмір на 9 років, підійшли ідеально! Приємний продавець і якісне обслуговування! Дуже вдячні, будемо замовляти ще)
- Переваги:
- Кращі ніж очікували
- Недоліки:
- Вячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний з білим. Розмір: 7
Перчатки чудово виглядають, без браку. Латекс липкий. Як будуть довго жити покаже лише час. Судячи з зовнішнього вигляду та якості матеріалів все має бути добре. Візуально виглядають відмінно. Продавець ввічливий, працює швидко.
- Переваги:
- Відправили в день зпмовлення. Син дуже задоволениий.
- Недоліки:
- Не виявлено.