Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Електроскутер триколісний Crosser TR1 PRO (1200W 24AH 72V) - Коричневий

Оцінка користувачів 5/5
  • Альона К***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget-Live

Швидка доставка, ввічливий продавець, ціна супер.

• Владислав Д***

Отримали швидко зібрали самі

• Максим Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget-Live

Получили, собрали, пока что на данный момент вопросов нет

• Олександр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget-Live

Зібрав з першого разу, брав для батька пенсіонера, дуже класний скутер

• Анна

Скажіть,будь ласка, там літієвий акумулятор стоїть і скільки насправді проїде кілометрів,якщо сядуть дві дорослі людини вагою 140кг?

• Продавець  Gadget-Live

Доброго дня. Ні, в цій моделі не літієвий, є така сама модель тільки Crosser Tr1 LFP в ній літієвий акумулятор.

• Світлана В***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget-Live

Очень устойчивый , удобный, простой в управлении

• Катерина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget-Live

Користуюсь цим електровелосипедом вже пів року. Ми пережили холодну зиму, і ось настала весна. Загалом я повністю задоволена цим апаратом.

Коли ви замовляєте цей електровелосипед, він приходить у повністю розібраному стані, а продавець додає відео на YouTube з інструкцією по збірці. Але в моєму випадку це виявилося практично нереально — ми намагалися зібрати його власними силами, як могли, поки не прийшов майстер, який безпосередньо займається складанням таких електричних пристроїв. Лише з його допомогою вдалося повністю зібрати велосипед. Відео на YouTube мені взагалі не допомогло — без майстра я б не впоралася!

Особливо варто відзначити, що він пережив зиму без гаража — був просто накритий ковдрою. Я користувалася ним навіть узимку, пересуваючись по снігу. Можна сказати, що я протестувала його на повну — і він усе витримав.

Переваги:
    Перевага цього велосипеда — він дійсно дуже надійний і витривалий!
    Недоліки:
    Панель керування інколи різка — навіть на першій швидкості старт агресивний, треба звикнути. Також він важкий. Найбільший мінус — без майстра зібрати практично неможливо.
    • Александр Г***

Это не велосипед...

• Анна