Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Набір столових виделок 3 шт Krauff Venice 29-178-004

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Віталіна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 3. Колір: Сріблястий

Вилочки хорошо сделанные,они лёгкие и компактные,хорошо блестят ,удобные не знаю как будет после посудомоечной машины,кто любит тяжёлую прочную вилку, то вам не сюда.

• Александр М***

Нормально, но вилки не большие и не мощные

Переваги:
    цена
    Недоліки:
    мелковаты

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук.

Довжина кожної виделки з цього набору становить приблизно 19 см. Це класичний розмір для повсякденного використання. Вони мають легку вагу та компактну форму, що робить їх зручними для сервірування як у дорослому, так і в дитячому посуді.

Бажаємо приємного користування та смачних обідів!

• Катерина В***

Стильні, зручні, гарні)

Переваги:
    Стильні, зручні, гарні)
    Недоліки:

Катерино, дякуємо за ваш вибір!

• Галя м***

Гарні виделки. Якісно зроблені. Легкі в руці. Ціна адекватна. На вигляд дуже красиві

Переваги:
    Ціна- якість
    Недоліки:
    Не знайдено

Дякуємо за ваш вибір.

• Сергій Б***

Чудові прибори.

Переваги:
    Дизайн. Ціна.
  • Ирина С***

Дуже сподобались виделочкі, до того ж швидко доставили

Переваги:
    Легкі, зручні, стильні
  • Илона
    Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 3. Колір: Сріблястий

Заказала 2 комплекта. Один пришёл нормальный, а во втором все три вилки поцарапанные на ручке . Отказ. В целом легкие, не большие.

• Елена С***

Милые, я бы сказала женские.

• Олена

Гарна якість, зручні.

Переваги:
    Якісні, гарно виглядають!
  • Елена О***

Элегантные, буду ещё такие покупать.

• Cвітлана С***
    Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 3. Колір: Сріблястий

Задоволена, гарний дизайн, зручно лягають в руці, якісна сталь, маю такі ж ложечки, все супер

Переваги:
    Якість, дизайн