Відгуки покупців про Матрац каремат надувний туристичний потовщений 10 см міцний для подорожей та відпочинку з вбудованим насосом і подушкою 15 см килимок самонадувний компактний складаний легкий зносостійкий для авто кемпінгу намету пікніка риболовлі походу PACOONE зелений

Оцінка користувачів 4.63/5
  • Відгуки про товар продавця MARITIM
  • Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір: Зелений

Якісний матрац. Дякую продавцю за швидку доставку і якісний товар!

Переваги:
    Якісний, легкий
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  MARITIM

Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.

• Євген Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір: Зелений

Гарний матрац. Займає мало місця, міцний.

• Віталій Л***

Хороший матрас

• Юрий О***

Хороший матрас

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір: Зелений

Дуже якісна річ! Легко накачувати вбудованим насосом. Також швидко спускати повітря та складати в чехол. Компактно складається і займає мало місця. Дякую за швидку доставку!

Переваги:
    Вбудований насос. Мобільність.
    Недоліки:
    Не виявилося
    • Продавець  MARITIM

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір: Зелений

Чудовий міцний та зручний коврик матрас. Легко надувати та спускати. Вбудований насос це великий плюс! Я задоволений повністю! Дякую за якісну та корисну річь!

Переваги:
    Відміна якість. Компактний.
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  MARITIM

Володимир, щиро дякуємо за відгук!

Ми дуже вдячні Вам за відверті слова про товар і сервіс нашого інтернет-магазину — це надзвичайно важливо для нас.

Дуже раді, що Вам сподобалися і товар, і обслуговування
      Ми завжди прагнемо надавати лише найкращий сервіс і дарувати приємні емоції своїм клієнтам.

Усі відгуки уважно вивчаємо, щоб ставати ще кращими для Вас.

Ще раз дякуємо за замовлення та довіру!
      Бережіть себе та своїх рідних.

• Вадим Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Digital Trend. Колір: Темно-синій

Надувний матрац фірми PACOONE дуже високої якості сам по собі, а вбудований ножний насос взагалі дуже зручна річ. У складеному вигляді - в чохлі (постачається разом з матрацом) займає трохи місця, не важкий.
    Це вже мій другий матрац. Перший після більш як півроку досить інтенсивного використання на жаль був втрачений нещодавно в метро.

Окреме спасибі продавцю даного товару, окрім дуже швидкої доставки з моменту замовлення ще за карабін, який було додано до комплекту доставки. Тепер матрац вже точно не загубиться!

Переваги:
    Дуже гарна якість.
  • Володимир Д***
    Відгук від покупця. Продавець: HikeWay. Колір: Зелений

З часом він почав спускати повітря за ніч наполовину.

Переваги:
    Компактний.
    Недоліки:
    З часом почав спускати повітря.