- Аня О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Клас, дуже сподобалась
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині!
- Маша Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитина почала розуміти цю штуку десь ближче до пів року, жує із задоволенням)
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині !
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
До якості гризунця питань немає, але дитині не зайшов. Через те, що прорізувач прозорий, причепили на нього додатково кольорове кільце, щоб не губити (прорізувач досить компактного розміру). В результаті малеча грице кільце і тримається за прорізувач... Напевно, якби виріб був кольоровий, ситуація була б краща.
- Ірина
Мушу доповнити відгук. Поки зубки у дитини різалися безболісно, то і даний гризунець був не цікавий. Коли ж зубки почали турбувати, то дитина почала гризти-жувати. Тобто як просто іграшка дана штука не зацікавила (знову ж таки, мені здається, що через колір), а як користа річ, за призначенням, підійшла.
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Мені задумка сподобалася, але діти поки що не оцінили. Далі подивимось, чи візьмуть, бо два інші гризунки зайшли на ура обом моїм близнюкам
- Переваги:
- форма соски
- Недоліки:
- форма соски збиває дитину
- ОляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Улюблений прорізувач дитини, легко його тримає та гризе, дуже зручний виявився.
- Руслана Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитині сподобалось, м'який та зручний в руці.
- Переваги:
- М'який
- Недоліки:
- Прозорий силікон. Дитина не бачить
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ребенок не понял грызунец (
Лежит в итоге без дела.
Силикон прозрачный, прицепили колечко )- Переваги:
- Мягкий
- Недоліки:
- Силикон на себя собирает шерсть с пылью. Ребенку не зашёл. Прозрачный приходится додумывать
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
М'якенький дуже, й маленький сам по собі (дитинка дуже запихає й давиться від цього)
- Переваги:
- М'який
- Недоліки:
- Малий
- Наталия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лучшее приобретение за последнее время. Мягкий , малыш с удовольствием его грызёт. Отлично моется , лёгкий . Отлично для прорезывания зубов .
- Переваги:
- Качество
- Головко Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Найкращий гризунок.
Одна проблема - прозорий.
Постійно його шукаємо.
Дитина любить найбільше саме його.- Переваги:
- Дуже зручний для дитини
- Недоліки:
- Прозорий
- Мирослава А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підходить для діток, які тільки почали брати щось в руки. Вона маленька, мяка і зручна для їх рученят. У нас в 3 місяці почали ясна підготовлюватись до зубів, цього гризуна він взяв першим.
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень понравилась щёточка! Такая мягкая и приятная на ощупь, ребёнку удобно чесать десенки и грызть. Чтоб не терялась, прикрепили к ней колечки.
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер. Спасибо.
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Форма не подобається дитині
- Переваги:
- М‘який,без запаху
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нам понравился грызунок)Пользуемся с удовольствием
- Мала Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пока единственный грызунок из всех который ребенок пытается грызть, нам 4 месяца, еще не сильно понял что с ним делать))) когда я помогаю- грызёт с удовольствием. Хорошее качество, у нас много всего этого производителя.
- Переваги:
- Мягкий, удобный, подходящий размер
- Екатерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Грызка удобная, малышке нравится, десна чешет и сама и мы держим
- Переваги:
- Удобно
- Олександра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Супер гризунок, дуже зручний та якісний! Дитині зручно користуватися, частина для ясен чудово знімає зуд ясен дитині. З 3х місяців вона його може сама хватати та користуватися.
Шкода, що купувати можна лише по 2 одиниці.- Недоліки:
- Продаж лише 2 одиниць
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Ребенку отлично подошел
- Переваги:
- Удобный в использовании
- Зумруд Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорошая вещь
- Переваги:
- Мягкий , удобно брать ребёнку
- Ксения Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже подобається дитині, перебробували всі можливі варіанти гризунів, перебрали всі Pigeon і навіть жирафу Софі, але ці найдешевші йому зайшли найкраще.
- Переваги:
- Дитина обожнює його
- Карина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший грызунок, мягкий силикон, без запаха. Но ребёнок в 4 месяца ещё не понял что к чему... наверное был бы удобнее грызунок просто в виде колечка
- Горбунова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
- Евгения М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
- Акименко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
- Svitlana T*** LuchkivВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Нібито непогай гризунок, але нам наразі зараз подобається гризти "малинку" цього з бренду) можливо пізніше і цим зацікавиться). Є ковпачок для стерильності, але парадокс))) гризунок силіконовий двосторонній, а ковпачок тільки на одну сторону
- Недоліки:
- Коапачок тільки на одну сторону двостороннього гризунка(((
- IrinaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Присоединяюсь к положительным отзывам, очень удобный, мягкий, не громоздкий, ребёнку очень нравится!!! Легко помещается в ручке.
- Переваги:
- Качество материала, эргономичность
- Екатерина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Будем пробовать в использовании, все рекомендуют
- Переваги:
- Хорошая цена и качество
- titar.alexВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже крутий гризунець. Заодно і зубки чистить)
- Артём Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Руслан В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Самый любимый грызунок
- Переваги:
- Удобный, без запаха
- Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Один из любимых. Удобно держать, приятно грызть, без запаха. Иногда тяжело найти так как бесцветный)))
- Ноко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прорезыватель мягкий, без запаха, хорошо помещается в ручке, малыш может одеть на пальчик!!!
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- В зубчики прорезывателя набиваются ворсинки
- Михаил П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дочке очень понравился. Взяли для премоляров - самое то.
- Переваги:
- Удобная для использования форма
- Валентина К***Продавець: Rozetka
Покупала в другом месте. Этот грызунец просто бесподобен! Дочь не выпускает его из рук. Он компактный, узкий и очень удобно помещается в маленькой руке и рту. Из-за его конструкции им можно почесать любые зубы. Достаёт везде! Единственный недостаток - он прозрачный и легко теряется из виду.
- Переваги:
- Маленький, почешет самые дальние зубы. Хорошо сидит в руке.
- Недоліки:
- Прозрачный, легко теряется из виду.