Відгуки покупців про Струни для гітари D'Addario XL Nickel Wound Heavy (12-54) (EXL145)
- Денис Л***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC 24
Все чудово
- Переваги:
- Швидко, комфортно,якісно
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошие струны, присутствует характерный металлический звук, как по мне больше подойдут для тяжеляка.
- Переваги:
- Хорошее звучание
- Недоліки:
- Артем Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Струни достатньо звичайні. Однаково гарно звучать як на хамбакерах так й на синглах. Але більше виразно вони лунають на чистому, або на невеликому перегрузі. Тобто такі струни більше підходять для гри в легких стилях музики, де не приділяється уваги динаміці. В важких стилях, на дісторшені та низькому строю вони звучать посередньо.
Струни потрібно розігрити погравши на них серйозно. Хоча звук нових струн кожному, по різному припада до душі.
Натягуються струни добре. Стандартний стрій також підходить для цього розміру. Але найкраще буде стрій на два тони нижче за стандарт.
Загалом для домашніх репетицій ці струни підходять чудово. При правильному догляді вони тримають свій звук до двох місяців. У мене стоять вже півроку й поки що жодна струна не луснула. - АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Качественные струны от мирового брэнда. Отличный комплект для тех, кто хочет попробовать 12-й калибр на гитаре, но смущает 3-я струна в обмотке. В этом комплекте 3-я не в обмотке (Plain), что позволяет сохранить привычное ощущение и звучание 3-й струны.