Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Новорічна гірлянда штора 3х2 м великі діоди (холодний білий колір) 240 LED ламп 8 режимів від USB

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Олеся Л***
    Відгук від покупця. Продавець: B and D. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Жовтий. Висота: 300

Яке співпадіння - вішала її за годину до блекауту. Це ідеальне затишне рішення, бо працює і від пауербанку. Дуже задоволена покупкою, багато різних варіантів гірлянд передивилася. Оптимальна ціна, шукала не росу, теплий колір, зручний пультик. Для мене дуже добре що є диммування, бо я чутлива до яскравості, і хотілось би ввечері робити дуже приглушене тепле світло, щоб не навантажувати очі та мозок. З восьми режимів тут по суті потрібні тільки 1-2, бо більшість якісь епілептичні та дратують.

Переваги:
    Якість, ціна, пульт, зміна яскравості, прозорий шнур, usb, не роса
    Недоліки:
    Задовбалась вішати
  • Светлана М***
    Переваги:
    Дуже гарна
  • ДАРИНА
    Відгук від покупця. Продавець: B and D. Кількість джерел світла: 240. Колір світіння: Білий. Висота: 200
  • Татьяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: B and D. Кількість джерел світла: 240. Колір світіння: Жовтий. Висота: 200

Гірлянда дуже гарна, золотисте світло створює м‘яку, теплу і затишну атмосферу в кімнаті. Режим мерехтіння схож на зоряне небо влітку, очей не можна відірвати - щось схоже на медитацію. Я саме шукала, щоб світло було теплим, жовтим або золотистим, не білим. Дуже добре, що працює від павербанка, в теперішній час… Дякую магазину за зворотній зв’язов, відповіді на додаткові питання та швидку відправку.

Переваги:
    Тепле, золотисте світло. Працює від павербанку
    Недоліки:
    Не має
  • Марина Б***

Чудова гірлянда, добре світить. Дріт прозорий, на шторі не видно у вимкненому стані, гнучкий, не плутається як роса. Продавець швидко зв'язався, незважаючи на вихідний день. Доставка і оплата пройшли без проблем

Переваги:
    Гарно світить
  • Ясена

Чудова гірлянда, під час блекаутів рятує і створює затишну атмосферу, добре освітлює кімнату, за дві години «зʼїло» 10% від банки на 30к mAh. Сподобалась якісна ізоляція дротів і пакування, кожна гірлянда окремо скручена дротом, тож нічого не плутається. В комплекті пульт на 8 режимів, можна регулювати яскравість і налаштовувати таймер, хоча з ним не зовсім зрозуміло, як він працює, і який проміжок час встановлюється, якщо нажимати цю кнопку на пульті, але то дрібниці.

Переваги:
    Тепле світло, економне споживання, можна підключити до павербанку, налаштувати яскравості, якісна ізоляція дротів.
    Недоліки:
    Не зрозуміло, як працює таймер
  • Сергей П***

Дуже сподобалась, відповідає опису і характеристикам

• Юлія Д***

Все супер, прийшла бистро. Все працює світить гарно.Дякую

• Вадим

Швидка доставка гірлянди. Функціонує справно, повністю відповідає опису. Має чудове освітлення та кілька режимів яскравості. Покупкою задоволений.

• Татьяна

Очень красивая гирлянда , быстрая отправка , все отлично !

• Каріна Н***

Дуже задоволені, швидка відправка, добре запаковано, сподобалась на всі 1000%

Переваги:
    Якісно, гарно
  • Влад С***

Перестала працювати після двох тижнів використання, не знаю чому

Переваги:
    Гарна гірлянда, приємне світло, багато режимів, дімер
    Недоліки:
    Перестала працювати після двох тижнів використання
    • Продавець  B and D

Дякуємо за відгук.

Світлодіодні гірлянди з живленням від USB є чутливими до умов експлуатації. На роботу можуть впливати різні фактори: якість джерела живлення (блок, павербанк, порт ТВ/ПК), перепади напруги, волога, перегини дроту або тривала робота на максимальній яскравості.

Дякуємо, що відзначили переваги гірлянди та поділилися своїм досвідом — він допомагає нам ставати кращими.