- Анна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Basket. Змійка (блискавка): Центральна. Колір: Olive
Як би можна було поставити мінус п'ять зірочок, то я б їх поставила. Звичайно, нічого космічного за такі гроші не очікувала. Брала дитині спати в метро під час тривоги. І просто в шоці. Те що не прострочений сентипон то напевно пів біди, хоча через одне використання він просто зіб'ється в один комок. Але тканина, то треш, дуже нагадала по якості дешевий совєтський бантик для волосся, вона просто світиться така тонка, електризується... Нащо писати в характеристиках, що водовідталкувана? Забирала спальник перед закриттям нової пошти і дали тривогу, не було можливості відкрити і подивитися. Ніколи б таке не забрала. Чи можу я це повернути і отримати свої гроші? А навіть якщо і ні, то нехай інші прочитають мій відгук і добре подумають чи варто викидати свої гроші на неякісні речі. Не від хорошого життя багато із нас покупають спальники
- Переваги:
- Немає взагалі
- Недоліки:
- Неякісне все. Не відповідає заявленим характеристикам по якості взагалі
- Продавець Basket
Дякуємо за ваш відгук.Нам шкода,що товар не виправдав ваших очікувань.Ми завжди перевіряємо продукцію перед відправленням,але,нажаль ,не можемо вплинути на субєктивне сприйняття.
Публічні образи та негатив не допамогають вирішити питання і не сприяють взаєморозумінню.
Ми врахуємо ваші зауваження під час подальшої работи з асортиментом.
- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: Basket. Змійка (блискавка): Центральна. Колір: Olive
Чехол зроблений неякісної тканини. При першому вийманні спального мішка він порвався
- Переваги:
- Ціна. Колір тканини
- Недоліки:
- Чехол, Спальний мішок виглядає як одноразовий.
- Надежда У***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
Все отлично.пришел товар быстро.довольны.
- Переваги:
- Быстрая доставка
- Марат Б***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
Все пришло в отличном виде ) просто бомба !!!
- Данило К***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
Гарний
- Тимофій К***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
Дуже теплий та гарний спальний мішок
- Переваги:
- Зручний
Дякую Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
Хороший товар за свої кошти. Гріє добре
Дякую Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
Спальним мішком задоволена, якість хороша, теплий та зручний! Швидка доставка та приємні працівники!!! Дякую за спальний мішок, дуже задоволена покупкою!
Дякую Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
Непрострочен
Не відповідає опису. По краю утеплитель не прострочен, сбивается и просвечивается на свет. Нитки торчат, замок хлипенький.
- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
- Отличается от изображения сильно
- Продавець SAM groupe
Доброго дня, Олександре. Товар повністю відповідає опису та характеристикам, зазначеним на сайті. Утеплювач прострочений по всій довжині, а легке просвічування тканини при яскравому світлі не є браком і не впливає на використання.
Шкода, що товар не виправдав ваших очікувань, однак це суб’єктивна оцінка. Ми перевіряємо кожен товар перед відправленням і завжди враховуємо відгуки покупців.
- ВІТАЛІЙ Г***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
- Продавець SAM groupe
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи.
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
Спальник взяли для ночевки в метро во время тревоги. Нравится всем - хорошее качество, удобный, очень теплый и цвет спокойный, не режет глаз. Доставили быстро
- Переваги:
- Качество, теплый, удобный
- Недоліки:
- Борис Г***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
В цілому, я задоволений покупкою!)
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
На свої гроші хороший спальник
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
Гарний товар,відповідає заявленим характеристикам
- Євген Г***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
Товар не відповідає заявленій характеристиці.
- Переваги:
- Недоліки:
- Збився наповнювач після тижня експлуатації.
- Продавець SAM groupe
Євгене, дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що наповнювач збився під час використання. У подібних виробах важливе правильне складання та догляд, адже це може впливати на стан наповнювача. Ми передамо ваше зауваження виробнику та будемо вдячні, якщо ви звернетеся до нашої підтримки — допоможемо розібратися та підкажемо, як краще доглядати за спальником, щоб уникнути подібних ситуацій.
- Евгения М***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
Добрый день. Приехал порванный мешок для хранения спальника. Сам спальный мешок не поврежден. Но товар удовлетворил на 30%.
- Переваги:
- Цвет
- Недоліки:
- Порванный мешок для хранения
- Продавець SAM groupe
Доброго дня.
Нам дуже шкода за ситуацію.
Зі свого боку ми відправляли цілий та перевірений товар.
Ми можемо обміняти Вам товар, зв'яжіться з нами, коли Вам буде зручно.
- Вислоцкий В***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
На свою ціну, зауважень немає. Легкий, зручний, компактний.
- Переваги:
- співвідношення ціна/якість відмінне
- Продавець SAM groupe
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
Все супер.
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
Все добре , надійний спальний мішок
- Продавець SAM groupe
Дякуємо Вам за відгук і високу оцінку нашої роботи
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
Дякую за оперативну відправку Менеджеру та за постійний зв’язок.
Спальники прийшли гарно запаковані.
Замовляла як волонтер для ЗСУ.
Сподіваюсь, хлопці будуть задоволені- Продавець SAM groupe
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!!
- Вика Р***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
Все гуд,рекомендую
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
Быстрая доставка.
Хороший материал !- Переваги:
- Хороший материал
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
За якістю та характеристиками спальник не гірше за більш дорогі пропозиції, а точніше один в один. Відправили швидко. Спальником задоволені.
- Переваги:
- Співвідношення: ціна/якість
- Недоліки:
- Час покаже
- Продавець SAM groupe
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- Яцишин В***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
За цю ціну топ
- Переваги:
- Недоліки:
- Сумніви щодо -25
- Продавець SAM groupe