- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: A5
Від цієї фірми " art creation" купляю не вперше. Єдине що важливо зазначити, папір не кремово-білий, а просто білий. Надіюсь ніяк на якість паперу це не повпливало.
Якщо покупцям важливо щоб був кремовий колір, то тут нажаль опис не збігається.
Буду пробувати, та можливо пізніше поділюся з вами результатом робіт та якістю паперу :)- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Не кремовий папір
Добрий день, дякуємо за ваш зворотній зв'язок, дійсно у цій серії колір більш білий. Ми змінимо опис, щоб надалі не виникало таких незручних ситуацій.
- Вадим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: 120 х 120 мм
Скетчбук доньці сподобався: папір цупкий, малювати зручно, велика кількість сторінок, міцна обкладинка.
- Недоліки:
Дякуємо за ваш зворотній зв'язок.
- Єва Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: 130 х 210 мм
Завжди беру цю марку, в цей раз розчарована, в описі було вказано про кремово-білий папер(маючи інші скетчбукі цієї марки на такий колір й розраховувала), але він повністю білий, нажаль користуватися їм через це не зручно....
- Переваги:
- Сама марка, чудова, папір має гарну щільність
- Недоліки:
- недійсність опису
- Ліна
Також брала скетчбуки цього бренду, був завжди кремовий колір. Купила новий нещодавно, не на розетці а в стаціонарному магазині, чогось також папір чисто білого кольору. Написано що зроблено з переробленого паперу, то й колір певно змінили.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: A4
Великий формат, обкладинка на дотик схожа на пробковий матеріал. Добре підходить для олівців, маркерів, лайнерів.
- Переваги:
- Якісний папір.
- Недоліки:
Дякуємо вам за зворотній зв'язок!