Відгуки покупців про Повербанк з ліхтариком та сонячною батареєю 50000 mAh 4 кабелі Power Bank THATTi УМБ зовнішній портативний акумулятор 4в1 потужний led світильник з дисплеєм універсальний для андроїд айфона швидка зарядка (Білий)
- Артемий Ш***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Зелений
Купляв його ще взимку 2024 року і знав що він мені знадобитися під час вимкнення світла (коли нибудь) і десь напевно 5-8 місяців не було можливості його використовувати так як світло було і зараз коли постійні вимкнення світла по 12 годин, треба хочаб 1-2 рази зарядити телефон, я не пожалував що купив його, по моїм розрахункам я його зможу зарядити разів 8-10 так я він не бере багато єнергії та він достатньо сильний щоб заряджати тільки мій телефон, і тим баче є окремі павер банки для ноутбука планшета та інших маленьких пристроїв такі як навушники та лампи, але цей павер банк дуже хороший для своеї ціни та ємкості батареї
- Переваги:
- Ємкість, ліхтарик, можливість зарядити декілька пристроїв одночасно, окремі кабелі яка у самому павер банку
- Недоліки:
- Немає, якщо притягнути за вуши і сказати що не заряджає ноутбук або немає ДБЖ як інші але я такого казати не буду)
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Артемій! Дякуємо за чудовий відгук. Завжди Вам раді!
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Зелений
Было написано, что отправляют в тот же день, но прошло пять или шесть дней. Мы написали и спросили, когда отправят — продавец ответил, что у них пришла новая партия, и в течение одного-двух дней они отправят. Через сутки он уже был у нас. Телефон заряжает быстро, но когда поставила второй телефон на зарядку, power bank начал греться. Power bank компактный и не сильно большого размера, кабель с собой таскать не надо — всегда есть три встроенных кабеля для зарядки устройств и четвёртый встроенный кабель для зарядки самого power bank. Порт Type-C, видимо, только для того, чтобы заряжать сам power bank, потому что заряжаться через порт Type-C нельзя. В подарок положили лампочку — она работает, светит в целом неплохо, солнечная панель тоже работает. Встроенные светодиоды тоже светят нормально — что-то подсветить вполне хватит. Единственное, что iPhone при подключении через встроенный кабель показал медленную зарядку, но при этом заряжался он быстрее, чем через обычный порт USB, хотя и писало, что на нём зарядка быстрая. Через пару месяцев дополню отзыв. Если вы хотите его взять, чтобы запитать роутер, — не советую, потому что нужно два порта USB-A, а здесь всего лишь один. А чтобы работал интернет без света, нужно оптоволокно, а для этого надо запитать и пользовательский терминал, и роутер.
- Переваги:
- 1. Солнечная панель работает — можно подзарядить power bank на солнце.
2. Встроенные светодиоды тоже работают — дают нормальную подсветку, этого вполне хватает.
3. Размер небольшой — как для такой - Недоліки:
- 1. Power bank нагревается, возможно, просто потому что батарея ещё не “разработалась” — нужно разрядить и зарядить несколько раз, чтобы вышла на стандартную мощность.
2. Нельзя запитать роутер и тер
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Яна! Щиро вдячні за детальний відгук, він буде дуже корисним для інших клієнтів. Раді, що Ви залишилися задоволені!
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Павером задоволені, відмінно працює, все на вищому рівні. Дякую!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Ольга! Дякуємо за відгук. Тішимося, що Ви задоволені замовленням. Завжди Вам раді!
- Христина Л***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Потужний класний павербанк
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Христина! Вдячні за відгук. Також можете переглянути інші товари нашого магазину. Завжди Вам раді!
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Потужний хороший павербанк, дуже задоволена покупкою.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Вікторія! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви вподобали наш товар. Завжди Вам раді!
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Хороший павер, дуже подобається, вистачає його надовго.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Катерина! Дякуємо за відгук. Тішимося, що Ви задоволені замовленням. Завжди Вам раді!
- Екатерина М***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Зелений
Купувала до ноутбука, але не підійшло. А так взагалі павербанк чудовий. До нього йшов подарунок маленька лампочка - вона не працює(
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Катерина! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!
- Дмитро
Доброго дня.
Чому не підійшов до ноутбуку?
Не заряджає? - Артем К***
А скільки він видає ват? В мене ноут із потужністю 18 ват заряджався (повільніше набагато, рідна зарядка 65 ват видає, але заряджався), а від сусіднього порту 22.5 ват ні
Може, проблема у самому дроті?
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Білий
Все чудово працює, дякую за такий чудовий сервіс і гарну доставку
- Переваги:
- Дуже швидка зарядка, відмінний сервіс
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Наталія! Вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Зелений
Работает хорошо, заряда хватает на долго.
Только не работает вход Tupe C, и зарядка от солнечной батареи- Переваги:
- На долго хватает заряда
- Недоліки:
- Не работает вход Tupe C, и зарядка от солнечной батареи
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Максим! Дякуємо, що знайшли час для написання відгука. Завжди Вам раді!
- Яна Р***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Білий
Найкращий павер! Потужний, з додатковими функціями, все працює відмінно!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Яна! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви оцінили якість та задоволені замовленням. Завжди Вам раді!
- Сергеева М***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Зелений
Замовлення було вчастно надіслано, притензій до якості товару немає. Дякую постачальнику.
- Переваги:
- Зручний та корисний пристрій
- Недоліки:
- не виявлено
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Марина! Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину. Завжди Вам раді!
- Тамара К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Зелений
Чудове співвідношення ціни та якості
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Тамара! Дякуємо за відгук! Нам приємно, що Ви вподобали наш товар та оцінили якість. Завжди Вам раді!
- Дарина К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Білий
Жахливий павер банк, у мене був раніше інший на 20к, то повністю телефон заряджав 4-5 разів, а цей лише один раз. Дуже розчарована покупкою, гроші на вітер. Нікому не рекомендую
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Дарина! Для того, щоб павербанк почав працювати коректно, потрібно зробити 3 повні цикли заряду, для: калібрування батареї, оптимізація ємності, продовження терміну служби.
- Давид А***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Зелений
Все добре, гарний товар
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Давид! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!
- Inna P***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Зелений
В користуванні вже 2 місяці. Чудовий пристрій. Зарядки вистачає на довго. Телефон зарядила разів 5 і павербанк ще не розряджений повністю. Дуже зручно, що одразу вбудовані кабелі. Не треба шукати додатково їх і носити з собою зайве, все вже є в пристрої.
Зарядка самого павербанку декілька годин, але це і не дивно враховуючи його місткість.
Продавець приємний в спілкувані, швидко організовано відправлення.
Покупкою задоволена дуже!- Переваги:
- Великий об'єм заряду. Наявність кабелів.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Інна! Дякуємо за чудовий відгук, він буде корисним для інших покупців. Завжди Вам раді!
- Леся С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Зелений
Все супер чудово! Швидке виконання замовлення Дякую
- Переваги:
- Швидко
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Леся! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Кристина Л***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Зелений
Чудовий повербанк з великою ємністю. Дуже зручно, що є кабелі
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Кристина! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви задоволені. Завжди Вам раді!
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Зелений
Для своєї потужності, дуже зручний
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Руслан! Щиро вдячні Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Вероника Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Зелений
Чудовий повербанк, який довго тримає заряд
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Вероніка! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Білий
Дуже потужний повербанк гарної якості
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Роман! Вдячні Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- вікторія г***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 50000. Колір: Зелений
Прислали без кабеля для зарядки, трубку продавець не бере, зв'яжиться будь ласка зі мною хто відповідальний і може допомогти вирішити питання
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Вікторія! Шкода, але кабель для зарядки не входить до комплектації.
- Светлана Г***
А купити можно його у Вас? Кабель
- Продавець KayDzen
Вітаємо! Кабель зарядки вбудований.