Відгуки покупців про Спортивний костюм з худі на флісі з капюшоном теплий вільного крою зі штанами для прогулянок з кишенями молодіжний з довгим рукавом з манжетами з вставками ISSA PLUS 14921 XL світло-сірий (issa2007682659005)
- Оксана І***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Сірий з рожевим
Підходить для повсякденних прогулянок з дитиною, але кошлатиться
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.
- Світлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: 3XL. Колір: Сірий з рожевим
Розмірна сітка відповідає,колір як на фото- дууже ніжний,гарнезний.
- Переваги:
- Супер,товаром задоволена
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець «ISP»
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Екатерина Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Отличный костюм , хорошо погиот
- Переваги:
- Теплый , удобный
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- Вероніка С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сірий з рожевим
Дуже гарно виглядає, тканина приємна на дотик і дуже теплий костюм, але швидко почав кашлатиться
- Переваги:
- Теплий
- Недоліки:
- Кашлатиться
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!