- СергійВідгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Блакитний
Дуже сподобалось крісло. Особливо коли трохи "утрамбувалос".)
- Продавець Mio lounge
Дуже вам вдячні за відгук! Так, ми спочатку крісло робимо трошечки твердішим, оскільки перші два тижні є первинна усадка кульок і крісло стає таке як потрібно - м'якеньким і дуже зручним
- Лілія Я***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Коричневий
Крісло дуже сподобалося. Якісно пошите та чудовий матеріал.
Раді що все сподобалось)
Дякуємо за відгук!
Хороший варіант
- Переваги:
- За 4 міс використання воно як нове. Матеріал супер
- Недоліки:
- Досипав 3 рази по 25л уже
- Продавець Mio lounge
Дякуємо вам за відгук!)
- Юрий М***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Бежевий
Міняю попередній відгук, дійсно якщо його спочатку перевернути щоб наповнювач запавнив верхівку, то потім можна зробити форму при якій сідаєш і опираєшся всією спиною і головою (ріст 178см) і при цьому ти не лежиш а саме напівсидиш і дивишся вперед. Супер. Єдиний момент при такій посадці -вона невисока , від підлоги десь см 20
- Переваги:
- Описував вище
- Продавець Mio lounge
Супер) Дякуємо за відгук)
- Юрий М***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Бежевий
Резюме: якщо добавити наповнювача ви отримаєте майже ідеальне(чекаєм щоб вивітрився запах кульок) крісло для малих і дорослих для квартири на якому приємно сидіти.
- Переваги:
- 1)матерія дуже класна, не брезентова і не блискуча дужа приємна на дотик 2)пошиття теж якісне 3)сам мішок дуже великий підійде всім
- Недоліки:
- 1) мало наповнювача як для великого мішка незважаючи на те , що я брав ще додатковий vip, ви не зможете зробити так як на рекламі фото1 або 2; 2) є штучний хімічний запах від наповнювача, поки не вівітрився
- Продавець Mio lounge
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи правильно виставляєте крісло? Зв'язуємось з вами для уточнення. Можливо проблема в тому, що не до кінця виставили крісло
- Тарас Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
шикарне крісло, а головне воно дуже легке, не очікував що таке велике крісло буде таке легенька, дуже рекомендую
- Недбайло Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Дуже шелестить. Замовив з велюровим чохлом бо думав що буде не таке шумне як з оксфордом. Але зрозумів що від чохла не залежить. Шумлять кульки всередині. Причому від найменшого руху воно шелестить начебто сидиш на купі целофанових пакетів. Загалом товар не раджу