Відгуки покупців про Крісло Мішок Груша Велюр з хутром Soft Великий Студія Комфорту Бузковий

Оцінка користувачів 4.17/5
  • Відгуки про товар продавця Mio lounge
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Блакитний

Дуже сподобалось крісло. Особливо коли трохи "утрамбувалос".)

• Продавець  Mio lounge

Дуже вам вдячні за відгук! Так, ми спочатку крісло робимо трошечки твердішим, оскільки перші два тижні є первинна усадка кульок і крісло стає таке як потрібно - м'якеньким і дуже зручним

• Лілія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Коричневий

Крісло дуже сподобалося. Якісно пошите та чудовий матеріал.

Раді що все сподобалось)
      Дякуємо за відгук!

Хороший варіант

Переваги:
    За 4 міс використання воно як нове. Матеріал супер
    Недоліки:
    Досипав 3 рази по 25л уже
    • Продавець  Mio lounge

Дякуємо вам за відгук!)

Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Бежевий

Міняю попередній відгук, дійсно якщо його спочатку перевернути щоб наповнювач запавнив верхівку, то потім можна зробити форму при якій сідаєш і опираєшся всією спиною і головою (ріст 178см) і при цьому ти не лежиш а саме напівсидиш і дивишся вперед. Супер. Єдиний момент при такій посадці -вона невисока , від підлоги десь см 20

Переваги:
    Описував вище
    • Продавець  Mio lounge

Супер) Дякуємо за відгук)

Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Бежевий

Резюме: якщо добавити наповнювача ви отримаєте майже ідеальне(чекаєм щоб вивітрився запах кульок) крісло для малих і дорослих для квартири на якому приємно сидіти.

Переваги:
    1)матерія дуже класна, не брезентова і не блискуча дужа приємна на дотик 2)пошиття теж якісне 3)сам мішок дуже великий підійде всім
    Недоліки:
    1) мало наповнювача як для великого мішка незважаючи на те , що я брав ще додатковий vip, ви не зможете зробити так як на рекламі фото1 або 2; 2) є штучний хімічний запах від наповнювача, поки не вівітрився
    • Продавець  Mio lounge

Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи правильно виставляєте крісло? Зв'язуємось з вами для уточнення. Можливо проблема в тому, що не до кінця виставили крісло

• Тарас Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

шикарне крісло, а головне воно дуже легке, не очікував що таке велике крісло буде таке легенька, дуже рекомендую

• Недбайло Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Дуже шелестить. Замовив з велюровим чохлом бо думав що буде не таке шумне як з оксфордом. Але зрозумів що від чохла не залежить. Шумлять кульки всередині. Причому від найменшого руху воно шелестить начебто сидиш на купі целофанових пакетів. Загалом товар не раджу