Картка Rozetka

Відгуки покупців про Щітка для миття, йоржики для пляшок довжиною 58 см у комплекті з двома насадками

Код:  460731914
Оцінка користувачів 4/5
  • Людмила О***

Не рекомендую.
    Замовляла комплект, який всі зараз бачать на сайті розетки , прийшло те , що на фото ( щітки 2 шт).
    доставка н п 165 .0

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Невідповідність те , що на сайті рекламують до продажу, і по факту,що приходить.В приватному зв'язку - уточнень по товару і доставки -не було.
    • Продавець  Romen River

Доброго дня, Людмило! Дякуємо за ваш відгук. Перепрошуємо за невідповідність у комплектації замовлення та незручності з доставкою.

Цей набір щіток має збільшену довжину (58 см) та якісний ворс, що дозволяє легко очищувати навіть найглибший та важкодоступний посуд, тому нам прикро, що помилка в описі зіпсувала перше враження від покупки.

Ми оперативно виправили ситуацію: фотографії на сайті вже замінили на актуальні, а з вами зв'язалися та повністю вирішили питання в телефонному режимі. Дякуємо за сигнал, який допоміг нам покращити роботу. На все добре!

• Тамара К***
    Відгук від покупця. Продавець: Romen River

Очень удобно мыть большие бутыли

Переваги:
    Есть запасной ершик
  • Діана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Romen River

Гарна якість, вчасно відправили, дякую)

• Володимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: Romen River

Щётка прошла в горлышко 19-литровой бутыли, легко вычистила зелёный налёт внутри. Вынимается также без проблем. Ручка не очень длинная, но ее хватает, чтобы достать до дна и боковых стенок. Дополнительное преимущество - две щётки в комплекте.

Переваги:
    хорошо чистит бутыль
  • Ганна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Romen River

Рідко пишу відгуки, але цей товар відверте г***о. Насадки не кріпляться, засунути в бутиль зможете, а витягнути - ні, відвалиться насадка одразу. Рукоятка взагалі не кріпиться через різні діаметри трубки та рукоятки

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Суцільний
  • Галина Ч***

Все відповідає опису

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Romen River

Візуально та тактильно щітка гарної якості. Сподіваюся прослужить довго.