Картка Rozetka

Відгуки покупців про Жіноча термобілизна на мікрофлісі, комплект термолонгслів + термокальсони (кофта + кальсони), розмір XL, у чорному кольорі (8199445109)

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Оксана І***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: 2XL. Колір: Чорний

Дякую за швидку доставку! Якісна термобілизна. За розміром чудово підійшло на укр.52-54. Покупкою задоволена. Рекомендую

Переваги:
    Якість,ціна
    • Продавець  TORI

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Андрій К***

Супер. Якість. Коламбія

• Марія К***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: 2XL. Колір: Чорний

Дуже дякую за чудову річ, якісний набір, теплий, приємний до тіла!

Переваги:
    Ціна, якість!

• Оксана Є***

• Відповідність фото

Тканина лонгсліву линяє (дуже видно на світлій білизні)

Переваги:
    Відповідність розміру
    Недоліки:
    Линяє
    • Відповідність розмірній сітці

Доброго дня!
      Дякуємо Вам за зворотний зв’язок і що поділилися своїми враженнями.

Хочемо зазначити, що дана термобілизна виготовлена з мікрофлісу з пігментним фарбуванням, і в перші використання або після прання можливе незначне сходження зайвого барвника — це нормальна особливість такого типу тканини, а не виробничий дефект. Після першого прання з дотриманням рекомендацій (прання навиворіт, при низькій температурі, без агресивних мийних засобів) ця особливість зазвичай зникає.

Товар відповідає опису в картці, проходить стандартний контроль перед відправкою та має багато позитивних відгуків від інших покупців. Подібні зауваження носять поодинокий характер і не свідчать про загальну якість продукції.

• Світлана Л***

• Відповідність фото

Через тиждень носіння між ногами і під руками з'явилися катишки

Недоліки:
    Внизу штанів нашитий широкий манжет
    • Відповідність розмірній сітці

Доброго дня!

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Нам прикро, що ви зіткнулися з такою особливістю під час носіння, проте хочемо надати професійне роз’яснення щодо матеріалу:

Дана термобілизна виготовлена з мікрофлісу — це м'який, ворсистий матеріал, який цінується за здатність утримувати тепло та відводити вологу. Через свою структуру синтетичні волокна мікрофлісу можуть схилятися до утворення катишків у місцях найбільшого механічного тертя (під руками та між ногами), особливо при контакті з грубими швами верхнього одягу або через інтенсивне тертя під час руху.

Термобілизна потребує делікатного прання при температурі не вище 30°C без використання агресивних порошків та без віджиму на високих обертах. Порушення режиму прання може призвести до розпушення волокон, що пришвидшує появу катишків.

Широкий манжет внизу штанів передбачений конструкцією для того, щоб кальсони надійно фіксувалися на щиколотці, не задиралися під час активного руху та не створювали дискомфорту під високими шкарпетками чи взуттям.

Ми впевнені, що попри ці візуальні зміни, комплект продовжує ефективно виконувати свою головну функцію — зберігати ваше тепло.

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: M. Колір: Чорний

Відправили не той костюм. Замовляли, цей, що на фото , а прислали коламбію. Все б нічого, але заміри інші. Хоч і розмір М, але він занадто маломірить. На жаль, зірвала дитина одразу бірку. Так би повернули. Не зрозуміло, навіщо дурити людей. Попередьте, пеепитайте заміри, тоді відправляйте.

Недоліки:
    занадто маломірить, відправка- довго
    • Продавець  TORI

Доброго дня!

Нам прикро, що розмір комплекту не підійшов, проте хочемо надати роз'яснення щодо ситуації:

Ми реалізуємо термобілизну саме тієї моделі та характеристик, що вказані на фото в картці товару. Бренд Columbia, який ви отримали, відповідає заявленій технології мікрофлісу з теплозберігаючим шаром. Оскільки ви не додали фото отриманого товару, ми не можемо ідентифікувати «невідповідність», проте запевняємо, що відправляємо товар згідно з описом.

Термобілизна — це функціональний одяг, який має щільно прилягати до тіла для ефективного збереження тепла. У картці товару вказана розмірна сітка, і ми завжди рекомендуємо орієнтуватися на фактичні заміри, а не на літерне позначення (S, M, L), оскільки різні моделі можуть мати свої особливості крою.

Згідно із законодавством України та санітарно-гігієнічними нормами, термобілизна (як натільна білизна) підлягає поверненню або обміну лише у випадку збереження товарного вигляду, наявності всіх бірок та відсутності ознак використання. Оскільки бірка була зірвана, а товар примірявся, ми, на жаль, не можемо здійснити повернення з міркувань гігієни та безпеки для інших покупців.

Ми обробляємо замовлення у заявлені терміни (до 2-х робочих днів). Подальша швидкість доставки залежить виключно від логістичного оператора.

Ми цінуємо чесність у відносинах з клієнтами та завжди готові надати додаткові заміри в чаті перед відправкою, якщо виникають сумніви.

• Юліанна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: S. Колір: Чорний

Замовила цей комплект на мікрофлісі, оплатила одразу, за 1,5 доби ніхто так і не звʼязався, на запитання коли відправлять товар відповіли, що обробка замовлення триває протягом 2 робочих днів. Забрала сьогодні товар з поштомату, в посилці термобілизна Columbia, без флісу, це абсолютно не те, що я замовляла.

Недоліки:
    Відправили не те, що я замовила.
    • Продавець  TORI

Доброго дня!

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Нам прикро, що виникло непорозуміння щодо внутрішнього шару термобілини.

Ви отримали модель із технологією сріблястого теплозберігаючого напилення (Omni-Heat). Це сучасна альтернатива класичному флісу, яка працює за принципом віддзеркалення власного тепла тіла. Вона ефективніша для активного руху та краще зберігає тепло при меншій товщині матеріалу. Нам прикро, якщо цей нюанс не був достатньо чітко відображений у текстовому описі, хоча на фото в картці товару представлена саме ця модель.

Ваше замовлення було оброблене та доставлене за 4 дні (з 20.01 по 24.01), що є дуже достойним показником для роботи в нинішніх умовах. Ми дотрималися заявлених термінів обробки у 2 робочих дні.

Якщо ви все ж таки бажаєте отримати саме класичний варіант із начосом (мікрофлісом), ви можете оформити обмін або повернення згідно із законодавством, за умови, що товар не був у використанні.

Ми впевнені, що технологія Omni-Heat забезпечить вам чудовий захист від холоду. Будемо раді допомогти із подальшим вибором.

• Продавець  TORI

клієнту було запропоновано обмін товару але він відмовився.питання закрите

• Лілія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: M. Колір: Чорний

Розмір підійшов, тоненька, зручна, дуже задоволена покупкою, дякую

Переваги:
    Ціна/якість

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: S. Колір: Чорний

• Відповідність фото

Супер термуха, і на вигляд і по функціоналу. Купляла малій в школу , бо прохолодно в класах , з своїм завданням впоралась , от зараз були в горах і там також супер проявила себе , тому мій рекоменд

Переваги:
    Гарна і комфортна, супер тримає тепло
    Недоліки:
    Трошкі підкашлатилась, бо мала під джинси носить
    • Відповідність розмірній сітці

• Світлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: 2XL. Колір: Чорний

Білизна чудова! Брала собі для прогулянок. Даже при -12 не холодно. Щиро вдячна продавцю за допомогу.

Переваги:
    Тепла даже на просто прогулянці

• Анастасія З***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: M. Колір: Чорний

Гарна, зручна та тепла термобілизна

• Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: XL. Колір: Чорний

Гарно сів, приємно до тіла, розмір співпав xl на 50 укр.Одягаю на роботу, приміщення поки не опалюється, то досить тепло. Дякую продавцю за увагу та приємне спілкування.

• Жуковская Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір: 2XL. Колір: Чорний

Ткань приятная к телу, пока морозов нет не знаю, как держит тепло. Но, когда опробую, допишу отзыв. Пока все нравится.

Переваги:
    Качество ткани
    Недоліки:
    Пока не обнаружила
    • Продавець  TORI