- Михайло Б***Відгук від покупця. Продавець: Props
Непогана пудра з приємним запахом, своє діло робить.
- Продавець Props
Михайло, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: Props
Як на мене, пудра дуже вдала. Купував більше заради об'єму, і свої задачі вона виконує на всі 100%.
Баночка хоч і здається невеликою, але витрачається пудра дуже повільно. Користуюся майже щодня. Волосся після неї не липке і не виглядає брудним. Навпаки, з'являється хороший об'єм і текстура, особливо якщо волосся вже трохи відросло.- Переваги:
- ціна, якість
- Продавець Props
Олексій, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Данил Б***Відгук від покупця. Продавець: Props
- Переваги:
- В упаковке мало, после этого началось перхоть, очень липкое и до конца не помогает, а там норм
Добрий день!
Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що засіб не виправдав Ваших очікувань.
Хочемо звернути увагу, що об'єм стайлінг-пудри становить 12 г, що зазначено в описі товару та відповідає об'єму більшості професійних пудр для укладки волосся. Завдяки особливостям використання такого об'єму зазвичай вистачає на тривалий час.
Щодо появи лупи та липкості, подібні відчуття можуть залежати від індивідуальних особливостей шкіри голови, типу волосся, кількості нанесеного засобу та способу його використання. При правильному нанесенні пудра повинна забезпечувати матовий ефект та додатковий об'єм без обтяження волосся.
Якщо у Вас залишилися питання щодо використання засобу, будемо раді надати додаткову інформацію.
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Props
Думала, що це щось типу сухого лаку, після якого волосся буде жорстким і неприродним. Але в результаті сама почала інколи користуватись цією пудрою. Класно робить обʼєм біля кореня.
- Продавець Props
Світлано, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Props
У мене волосся не дуже густе і досить швидко втрачає об’єм, особливо біля кореня. З цією пудрою зачіска виглядає зовсім інакше волосся стає більш об’ємним, легким і текстурним, але без ефекту брудного чи склеєного волосся. Ще один великий плюс - це зручність. Пудра реально виручає, коли немає часу мити голову або робити повноцінну укладку. За кілька хвилин волосся виглядає свіжішим і більш доглянутим. І окремо сподобався сам ефект матовості без жирного блиску, який я дуже не люблю у стайлінгах. Зараз це один із моїх улюблених засобів для швидкого об’єму.
- Продавець Props
Аліно, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Props
Якісна пудра . Добре підійшла для мого волосся. Розпилювач величезний плюс. Тільки за нього вже ставлю найвищу оцінку.
- Переваги:
- розпилювач
- Продавець Props
Максим, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Тарас Р***Відгук від покупця. Продавець: Props
Пудра виправдала очікування та відповідає опису. Класна річ. Обʼєм не великий, але вона досить економна при використанні.
- Переваги:
- не склеює волосся
- Недоліки:
- нема
- Продавець Props
Тарас, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: Props
Непогана пудра. Зручна у використанні, дає середню фіксацію. Для щоденної укладки саме те.
- Продавець Props
Ольго, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- София М***Відгук від покупця. Продавець: Props
Мені подобається, після нанесення волосся виглядає природно і обʼємно.
- Продавець Props
Софія, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Євгеній Л***Відгук від покупця. Продавець: Props
Вкрай хороша пудра, об'єм нехай і не особливо сильний, але дає, а фіксація хороша
- Переваги:
- Фіксація волосся
- Продавець Props
Євгеній, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Валентин В***Відгук від покупця. Продавець: Props
Зі своїми функціями пудра справляється на всі 100%. Надає чудову текстуру волоссю.
- Продавець Props
Валентин, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Дмитро Я***Відгук від покупця. Продавець: Props
Не знаю, почему, но пудра волосы не держит. Вообще, какие способы ни использовал, пудра не держит. Ну, хоть легко отмывается и есть текстура.
- Переваги:
- Текстура, легко отмывается
- Недоліки:
- Слабо держит.
- Продавець Props
Дмитро, дякуємо Вам, що поділилися враженнями!
Пудра має середньо-сильну фіксацію, тому для максимального ефекту радимо наносити її на сухе волосся невеликими порціями, формуючи обʼєм поступово.
Приємно чути, що текстура й легке змивання залишили у Вас позитивне враження. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Props
Круто! Нарешті пудра, яку не треба витрушувати, як сіль із пакета))) Розпилювач — просто знахідка, наноситься рівномірно й зручно. Дуже задоволений!
- Продавець Props
Максим,щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що наша пудра залишила у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Props
Вперше користуюся пудрою с таким розпилювачем, дуже зручно. Можна дозувати кількість пудри, що розпилюється, тому немає зайвої витрати.
- Переваги:
- якісний розпилювач, стильний дизайн
- Недоліки:
- нема
- Продавець Props
Ольго, ми щиро вдячні Вам за такий чудовий відгук на нашу пудру! Для нас це справді важливо. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Props
Ця пудра просто вогонь. Вона допомагає створити об’єм, текстуру та фіксацію, особливо на тонкому чи швидко жирніючому волоссі як у мене. Рекомендую.
- Продавець Props
Анатолію, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Городецкая Т***Відгук від покупця. Продавець: Props
Очень порадовала пудра — качественный продукт, ничем не уступает зарубежным аналогам. Отлично придаёт объём, не склеивает волосы и легко распределяется. Отдельный плюс — что сделано в Украине.
- Переваги:
- качество
- Продавець Props
Таміла, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Михаил Г***Відгук від покупця. Продавець: Props
Користуюсь регулярно — зручно і результат помітний. Рекомендую.
- Переваги:
- зручна
- Продавець Props
Михайло, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Props
Дуже сподобалась пудра — зручна у використанні та ефективна.
Розпилювач працює ідеально: пудра лягає легкою хмаринкою, рівномірно покриваючи волосся.
Миттєво додає гарного прикореневого об’єму. Укладка виглядає натурально, волосся слухняне та живе.
Зручний формат і чудовий результат!- Переваги:
- висока якість
- Продавець Props
Ольго, щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Максим Ф***Відгук від покупця. Продавець: Props
Хорошая пудра, отлично дополняет солевой спрей этого же бренда.
Имею оба средства, и чередую их в зависимости от настроения — с пудрой укладка более матовая и текстурная, со спреем — объёмная и лёгкая.
Пудра удобна в нанесении, не утяжеляет волосы и не склеивает. Отличный вариант, чтобы быстро освежить прическу.- Продавець Props
Максиме, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дійсно приємно читати такі надихаючі відгуки від клієнтів. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Ирина О***Відгук від покупця. Продавець: Props
Пудра наносится очень легко, мгновенно придаёт объём и текстуру, а укладка держится весь день, даже без лака. Волосы выглядят натурально, без жирного блеска и ощущения тяжести. Отличный продукт, однозначно буду брать ещё!
- Продавець Props
Ірино, дякуємо вам за такий теплий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що вам сподобався наш товар.
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: Props
Чудовий засіб. Пудра сподобалася. Для волосся середньої довжини - це знахідка.
- Переваги:
- гарно тримає обʼєм
- Продавець Props
Дмитро, дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що пудра залишила у Вас гарні враження.
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Props
Сподобалася пудра. Надає гарний обʼєм волоссю. Буду замовляти ще.
- Переваги:
- зручно використовувати, надає гарний обʼєм
- Продавець Props
Тетяно, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Props
Благодарю за ваш товар!) Всё супер!) Держит и фиксирует форму отлично!)
- Переваги:
- Отличная и своевременная доставка, супер упаковали и приятные бонусы внутри!) Шампунь и наклейка!)
- Недоліки:
- Абсолютно нет! Заказывайте и не пожалеете! За такую сумму, идеальный вариант!
- Назар Г***Відгук від покупця. Продавець: Props
Пудра - вогонь! Гарно фіксує, надає обʼєм, має не виражений тонкий аромат. Користуюся нею досить часто, тому скоро знову буду робити замовлення)
- Продавець Props
Назар, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Props
Чудова пудра! Рекомендую!
- Продавець Props
Андрію, дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що пудра залишила у Вас гарні враження.
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Props
Заказывала себе пудру. Пользуюсь и я и дочь). Дает хороший объем и фиксацию. Я довольна покупкой.
- Продавець Props
Щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Надежда И***
Подходит по запаху для женщины?
- Продавець Props
Надежда Искендерова, аромат пудри відноситься до групи водних фужерних. Запах не різкий та не сильно виражений. У нас часто замовляють цей стайлінг саме жінки. І ми отримуємо гарні відгуки від них. Проте аромат - це дуже індивідуальна річ, тому 100% не можемо гарантувати, що запах підійде саме Вам.
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: Props
Купував собі, але користується дружина)) Засіб - дуже зручний. Як швидка допомога, коли часу немає стояти та вкладати волосся - пару пшиків пудри і обʼєм та фіксація гарантовані.
- Продавець Props
Віктор, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: Props
Вперше користуюся пудрою з таким розпилювачем. Дуже зручно. Контролюєш кількість продукту, при цьому є можливість рівномірного нанесення. Одним словом - дуже сподобалася. Рекомендую!
- Переваги:
- надає непоганий обʼєм, робить зачіску більш фактурною
- Продавець Props
Денисе, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що пудра залишила у Вас гарні враження.
- Валерій Р***Відгук від покупця. Продавець: Props
Підтверджую всі гарні відгуки на цю пудру. Класна річ!
- Продавець Props
Валерію, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Соня Б***Відгук від покупця. Продавець: Props
Добрый день, получила посылку , приятно удивлена, качество на высоте, клиентоориентированность тоже, с учётом заказа одной позиции прислали стикер и пробник, фирменный пакетик , покупала на подарок, учли всё , и упаковка надёжная , отправка быстрая , 5
- Переваги:
- всё супер
- Продавець Props
Соня, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Раді, що робота магазину та наша продукція залишили у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Props
Дуже швидко доставили. Пудра неймовірна. Гарно фіксує та не склеює волосся. Зручна. Мені подобається волосся після цього засобу. Зачіска пластична, волосся приємне на дотик. Одним словом - рекомендую.
- Продавець Props
Марино, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що пудра залишила у Вас гарні враження.
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: Props
По началу было сложно наносить пудру, не совсем понял ее действие. Потом приспособился. Наношу на корень волос. Хорошо уплотняет и приподнимает волосы. Скорее подойдет для тех, у кого тонкая структура волос и средняя длина.
- Переваги:
- Качество и цена
- Продавець Props
Валерію, дякуємо Вам за відгук! Раді, що наша пудра залишила у Вас гарні враження.
- Анатолий Р***Відгук від покупця. Продавець: Props
Покупкой остался доволен. Уже привык к распылителю этой пудры. Для моих волос достаточно пару распылений. Если больше - уже перебор. Отлично фиксирует.
- Продавець Props
Романе, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що пудра залишила у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.
- Андрієнко Р***Відгук від покупця. Продавець: Props
Вперше замовляю пудру для волосся. Був приємно вражений. Зручно використовувати. Пудра сама по собі цікавий стайлінг. Мені достатньо кілька натиснень на дозатор для фіксації волосся. Подобається, що розпилювач рівномірно дозує пудру. Одним словом - ставлю максимальну оцінку.
- Переваги:
- фіксація та надання обʼєму
- Продавець Props
Романе, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Раді, що наша пудра Вам сподобалася!
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Props
Пудра дуже класна. Тримає фіксацію весь день. Зручна. Продавцю респект. Дуже швидко відправив замовлення.
- Переваги:
- гарна ціна за якісний продукт
- Продавець Props
Володимир, дякуємо Вам за відгук! Раді, що наша пудра та робота магазину залишили у Вас гарні враження.
- Руслан Ф***Відгук від покупця. Продавець: Props
Мега пудра! Я балдею от дизайна. С помощью распылителя очень легко ею пользоваться. Фиксация на высоте.
- Продавець Props
Руслане, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!